09-08-31

Om en timme sitter jag på tåget, har precis slängt i mig lite mat och ska nu göra mig färdig och redo för en kvällspraktik på gästrike katthem och sen bio tillsammans med krille, blir nya Beckfilmen.


På med maskara sen klart!


Lördags

Har glömt att skriva om min lördagskväll som skulle bli så great! Faktiskt blev den riktigt lyckad, Förfesten blev dock inte av så Miah kom hit och förfestade hemma hos mig tillsammans med mig, syrran och hennes två vänner. När det var dags att kila iväg till tåget drog vi på oss våra pumps och insåg snabt att vi inte skulle hinna med. Så vi ringde ett samtal och sjutsen stog utanför dörren på en havltimma. Framme i gävle var det bara att halsa i sig det sista man hade kvar innan vi gick in på Hang loose där vi möttes av Anton och D-anne i dörren. Riktigt lyckad natt med goda drinkar, roligt folk och massa dans!



Bigsmile

sååå skönt! Kom precis hem från tandläkaren med de goda nyheterna: Jättefina, starka tänder och inga hål! Tycker själv att jag kan vara lite slarvig ibland med o äta rätt och tänka på tänderna osv. men tandläkaren sa att man verkligen ser att jag skött mina tänder :D


09-08-31

Morning! Snart ska jag iväg till tandläkaren, sitter här och är lite smått nervös. Har aldrig haft nå hål i tänderna så nu är det väl dags för det. Jejje var hos tandläkaren förra veckan och hon berättade att dom hade borrat i hennes mun så att de bara sprutade blod.. kul att höra så här nu när man snart ska iväg. Så det blir kväll idag igen på katthemmet, har fått in 6 nya kattungar och vill ta hem allihopa!
Efter passet var jag och hälsade på Krill i hans nya lägenhet.  jättefint och mysigt har han fått det, kom inte hem förns vid 12 tiden så då blev det bums i säng. Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning!

09-08-29

I gotta feeling that tonight´s gonna be a good night
ikväll blir det hang loose med vännerna, först föfest i Örbyhus. Även cruising i Gävle ikväll, så blir nog massa folk.
Har redan börjar göra mig ordning lite, fixat manikyr på naglarna med jättefina detaljer som jag köpt på åhléns.

I´m home

Hemma nu från shoppingrundan med tjejerna. Blev inte alls som jag tänkt, skorna var inte lika snygga som jag hade för mig så dom blev det inte, och klänningen fanns inte på den där H&M butiken... så de fick ble ett par helt ordinary leggings från BikBok. Känner att de får bli stan snart igen. Nu ska jag hoppa in i duschen.

valbo

Snart ska jag och tjejerna börna in till valbo och shoppa, tänkte köpa ett par otroligt snygga höstboots från DinSko. Och en klänning jag spanat in från H&M.


Alltid så

Varför vill man ha det man inte kan få? ... otroligt frustrerande!

09-08-27

Godmorgon! Idag ska jag lösa lite saker, först tänkte jag ringa min lärare och prata om min praktikplats. Försöka ordna en ny, för jag har verkligen ingen lust att åka så långt varje dag för ingenting. Känner att de inte ger mig så mycket, inte precis så att jag kan jobba där i framtiden då det är en idieell verksamhet. dvs. att man jobbar utan lön.
Sen tänkte jag ta itu med en svenskauppsats så att den blir klar, och om jag hinner har jag en kretsloppsuppgift att göra. Efter det är jag klar och kan känna mig fri igen.

09-08-26

Idag är jag hemma, så blir det ibland.


                                                                                                            kicklåten

09-08-25

Kom precis hem, sitter och trycker i mig äppelpaj som Johanna gjort. Är trött, trött , trött... funderar på att lägga mig och sova en slatt innan jag ska iväg på min första buggkurs.


Kvällen

Jag har tråkigt, och känner mig opepp på morgondagen.. tänker poppa popcorn och lägga mig framför en film med Johanna.


100 % humor




09-08-24

Första praktikdagen avklarad. Helt okej, dock ganska långtråkigt på det där katthemmet... tur att jag har korta dagar. efter praktiken tog jag en vända på stan, kom hem med ett nytt manikyrset, ett linne och en rouge. Känner mig trött och seg i kroppen nu, vill bara lägga mig i sängen och sova. inget bra val om jag ska kunna sova i natt.


Den här grymt snygga partyjackan prövade jag idag, känns som att jag kommer få lite användning av den nu när kylan börjar krypa fram... men åh, den blir nog min iaf.

09-08-23

Idag börnade jag,Elin och Miah över till gävle och käkade på max. Resan bestod av en hel del headbang, godis, mooning och skratt! När vi kom hem till tierp igen åkte vi till bergsteckten och satte oss med vårat godis. Ikväll kommer Dan hit, då blire äppelpaj och mys. Imorgon startar min 3 v. praktik på gävle katthem.


Chilledill

hellu. Har precis kommit hem från Sara där våran lilla " efterfest " hölls i hennes bubbelbad. Innan hängde vi hemma hos Robin, lägger upp lite bilder medans jag smaskar upp min rabarberpaj jag sitter och äter på nu.





09-08-22

slapp dag, har absolut ingenting planerat...

mys

Pappa kom hit och fixade ny sängstomme till mig, är jätte nöjd ! Ska bli så mys att lägga sig här och sova gött.


damn girl


09-08-20

Hemma idag, mår faktiskt bättre.. men känner mig fortfarande dåsig och är snorjanne som aldrig förr. Så blir vila för mig idag, men imorgon ska jag nog pallra mig iväg till skolan.

svininfluensa

min svininfluensa har inte lagt sig än, snarare blivit ett snäpp värre.

Symptom på svininfluensan är generellt ganska lindriga och symptomen påminner i princip om vanlig influensa:

- Feber och frossa
- Hosta och halsont
- Värk i kroppen och huvudet
- Trötthet
- Andningssvårigheter

helvete Lars-olov!


19-08-10

Skolstart, idag började allvaret igen. Har dock inte alltför mycket att göra, så åker nog hem snart. Har gått och fått svininfluensan också, härligt. nej, inte svininfluensan kanske, men ngt snarlikande! Jag och Jennie går omkring med plasthandskar, rädda för basiller.

buggkurs

Yes, jag och Anton börjar våran buggkurs nästa vecka : D



09-08-18

Jag och sabina tog med oss våran frukost och gick över till Pelin och åt imorse, sen kollade vi på film och nu är vi hemma. seg dag, men jag vill gärna ha det såhär ett tag till, är inte alls redo för skolstarten imorgon.

the butterfy effect

Sjukt bra film, tror de är fjärde eller femte gången jag ser den. och jag kan inte sluta beundras av den lilla killen (Logan Lerman ) som spelar Evan, den unga rollen av Ashton Kutcher. filmen är iaf sjukt bra så ni som inte har sett den borde gå till närmaste filmuthyrningen dirr.


blöt hund

Sion kände för att rulla i spya idag, så de fick bli duschen för oss båda.




stylad o klar

Elin+Körkort=Sant

Det är saant! Hon klarade det, så idag har vi börnat saab och ätit kladdkaka.


                                                                                                nyvaken var det ja

public enemies

Bio fick det bli, med Sabina och Sara till och med. Tjejerna tyckte filmen var grym, men jag håller inte riktigt med. Inte riktigt min filmstil. Scenen Sara hatade var bäst, då Johnny sitter i bilen och gråter. nog om filmen, imorgon kör Elin upp! så håller tummarna för henne. Kvällen  har väl inte så mycket mer o bjuda på, så jag går nog och lägger mig snart.


                                                                                                           Skön låt

Saturday




09-08-16

Tårta, toasts och cola till frukost, bra start på en dålig dag. Ja, de är så det känns.. som att det kommer bli en dålig dag. Känns som att jag inte tänker gå utanför dörren idag, men så lär ju inte fallet bli eftersom att min lilla vovve måste ut och göra behoven. annars tänker jag börja städa upp lite här hemma.  sen blir det flosk framför tv:n

                                                                                                     


hemma

ååh vad skönt o vara hemma, spöregnar ute och här sitter jag och trycker i mig en fet kebabrulle! ska bli sjukt skönt att lägga sig i sin stooora och mysiga säng. Hoppas ni haft en lika kul kväll som jag <3

09-08-15

Lördagar är bäst, då får man gör sig fin och gå på fest!
Vet att jag tidigare skrev att det skulle bli lugnt ikväll, men icke!



fotboll

halloj! Tänkte följa med Anton och Elin och kika på strömsbergsmatchen,och här är två hastiga bilder på hur jag ser ut just nu .



09-08-14

Om jag mår bra idag.... njae! Hade iaf en riktigt kul kväll / natt igår.  Det känns som att den här sista helgen får bli ganska lugn ändå, skulle ju inte skada med lite vila innan skolstarten. myskväll ikväll...


inte allför nykter

natten i bilder


Blåsfiskar

Lika fina och seriösa som vanligt

haha, ja.. tur att Elin var fin iaf !

gänget

vad hände?

snålskjuts till station

riktigt snygg i mitt löshår och den blodiga tröjan

nöjd med kvällen, var inte hemma förns vid 5 tiden och då var det raka vägen in i duschen.


kaka

här har vi min mumsiga kaka


09-08-13

Morning! Idag blir det inget annat än att tagga inför ikväll. Som sagt så blir det heartbreak, och de blir förrsta krogenrundan tillsammans med mig och mina käraste vänner. Nu ska jag " baka " ihop lite efterrätt till mina kära förfestgäster som kommer kl:18.00


jeansshorts

Ajdå, råkade klippa sönder mina kära fornarinajeans!


sexy bitch

Elin har precis gått hem, vi har suttit ute i solen och lyssnat på musik och planerat morgondagen. Som det ser ut nu så blir det heartbreak, och jag har hört att du ska dit!

09-08-12

Godmorgon allihopa!

Idag är det känns det tomt i huset, varför? Jo Johanna drog ju iväg till Grekland inatt, riktigt tomt utan dej Joppis. Kommer sakna min kära tvillingsyster!


mat

Gud vad jag har ätit idag! Frukost, potatis & korv, äppelpaj, kräftor, lapskojs, mackor, spagetthi & köttfärsås. och snart blir det väl mer mackor, vilken tur att jag har svårt för att gå upp i vikt ! hmm.. vad händer ikväll? jo förhoppningsvis kommer min kära Dan hit, om inte får jag väl ta andrahandsvalet, dvs. Elin. haha, om du läser det här Elin så ta det inte alltför hårt ;D


tro det eller ej, men det var faktiskt jag som lagade maten igår för första gången!

solen?

Vart tog solen vägen? jag vill sola...
Kanske glider över till Elin och tröstar na för det olyckliga som hände imorse.


09-08-11

Godmorgon gott folk! Låt dagen bli till belåtenhet .

du & jag min fina ♥



lördagsparty i bilder






kräftskiva

ikväll blir det kräftskiva hemma hos johanssons.


fest


09-08-07

hot! sabina och jag har hjälpt pappa hela morgonen med o bära saker upp från källaren i den nya resturangen, svettigt och sktiigt! Resten av dagen har spenderats på aspenbadet. Ikväll blir det secret spot!

09-08-16

Yes, de här har jag ägnat min kväll åt att göra. Annars så har dagen spenderats i solen.


veterinärpraktik

Här kommer lite bilder från när jag var med veterinär Oltner och kastrerade kalvar.






09-08-03

Godmorgen. har precis kommit hem från storvreta, vilket fint väder de är ute!hurtig kommer snart, vi ska göra milkshake och sitta i solen (H)

u2

u2 tonight in Göteborg, jag säger bara: lyckos er som ska dit... lycko dig Dan! jag ångrar mig, jag vill dit :(


RSS 2.0