09-03-31

Sista Mars, känns att det är vår nu,hur skönt som helst. Har verkligen väntat på de här.
I natt har jag sovit så fruktansvärt dåligt, sov säkert bara 3 h, och drömde sjukt konstiga saker :S De blir till o lägga sig tidigare ikväll. Först ska jag ta mig en joggingtur som nu har blivit till rutin, sen äre ju " Den rätte för Rosing " man får ju inte missa när hon väljer Hugo .


09-03-30

Tog en långpromenad med Elin och hundarna imorse, sen dess har jag bara fart omkring hit och dit. Har inte ätit frukost en så jag känner mig en aning död. Tänkte bada min svarta hund (som vanligtvis ska vara brun), sen maaaat .

09-03-29

Tröstäta med Elin nu, vi blir hemma imorgon.

It´s all about the details


                                                                                                   aight ?

Nya underkläder


Idag kom mina nya underkläder, dom var mums.

09-03-28

Club industry igår, kalaskul! Var ju dock inte lika kul att vakna upp imorse med smaken av alla redbulldrinkar i munnen.
Ikväll blir det till att titta på fotbollsmatchen med tjejerna, först ska jag återhämta mig. Jag och Sabina ska ta en tupplur nu :)

09-03-26


Torsdag, helgen närmar sig med stora steg. känns som att det nyss var helg ?
Har iaf spenderat all tid i uppsala idag med showen, 2 föreställningar som blev kanon. Åkte till ikea en stund och åt också med mor och Sabina som även dom kikade på den sista föreställningen och tyckte den var as-kalas. 
Nu väntar duschen, sen blir det nog till att sova om man ska orka med alla bravader imorgon ;D
puss!

we

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
No lonely nights, broken promises or fights will return anymore



09-03-25

Våffeldagen idag , tryckte precis i mig ungefär 5 st. 

Gårkvällen spenderades med tjejrna hemma hos elin.. Och idag har vi bara sytt och grejat inför showen som är i morgon, så då blir jag antagligen kvar i skolan till sena kvällen ...
På fredag blire club industry, yeah. vet att det är 18 års gräns, men man har väl kontakter ;D något att se fram emot iaf.

Det är inte någon ifrån gävle som råkar läsa min blogg och dessutom har mitt pass ? skulle ju va toppen isf. verkligen behövande då jag aldrig orkar gå och kirra ett nytt.

Ikväll blir det nog tjejerna igen, dock hemma hos palle den här gången.
 Nu ska jag ut och springa bort våfflorna !


09-03-24

Blev hemma idag, skönt. Har inte gjort nå speciellt alls, förutom att jag kapat av sion allt hår! Jätte söt vart han ( dock bara jag som tkr det ) Sen tog vi en dusch nyss, ska bli så mys o gå och lägga sig i en nybäddad säng med en nybadad hund.

Danbanan

Att allt kan vända bara sådär. Vet inte varför, men det gör mig ledsen.

09-03-23

Ungefär såhär mår jag idag, oserriös och jävlig. Känner att de skulle sitta med lite sol och framför allt en mysig kille i min säng nu... Den här veckan kommer bli sjukt slappt i skolan, med tanke på att det är show-vecka. Det innebär att vi ska sy kläder hela dagarna inför showen och inget mer. Idag gick jag och Sofie runt i förrådet under skolan, hittade massa creapy stuff, och gamla saker + bilder sen typ början av 1900 talet . cool
Ni kanske undrar varför jag är hemma så tidigt ? Jo jag fick skjuts hem idag igen, så skönt. Nu äre middag!
 

I´m famous


bokat o klart!

Nu är resan till Österrike bokad och klar!
Jag,Elin,Palle och Karlholms-Danne blir det som åker:D
Gårkvällen vart himmla kul, fest hos Danne tills sena natten. Nu beck.



                                                jag är också singel och sökande

Bandyfinalen

Kunde inte blivit bättre!
Det började med att vi åkte in till usala, gick till grandhotell där mammsen höll hus, hämtade biljett. gick och köpte ansiktsfärg, käkade.. sen började vi fundera, hmm.. vilket lag ska vi heja på? haha.. så vi bestämmde oss för att måla edsbyn på halva ansiktet och västerås på andra halvan. Sen drog vi till arenan där vi + 21.000 andra pers var. Vi kom då på att vi hade olika platser att stå på, så då ringde vi Hydas och såklart fixade han in oss så att vi fick bästa platserna heelt gratis! " det här är mina döttrar, dom ska in " klockrent.  Matchen var kanonbra, dessutom vann Västerås som vi höll lite mera på med 5-4 . riktigt skoj var det.
Nu har jag precis klivit ur duschen, ska göra mig iordning och sen vidare till palle där förfesten är igång. vid 10 tiden drar vi vidare till Karlholms-Danne som har 18-års fest. kenuuun


09-03-21

Bandyfinalen idag, klart man ska åka in och titta. Hade först en vip biljett men bytte den mot en vanlig så att jag går med tjejerna, vi åker in med ett-tåget så lär kila nu..


09-03-20

Vaknade runt 12 tiden, gick upp och övningskörde till tobo och runt omkring där, de gick kanonbra !
Sen tog jag en joggingrunda tills jag var helt slut. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Snart kommer tjejerna hit då ska vi dricka lite vin och spela spel :) trevlans!


09-03-19

Hellu, har precis kommit hem. Har spenderat min kväll tillsammans med några klasskompisar plus föredetta klasskompisar på stan, vi gick först ut och käkade och sen såg vi på bio " Män som hatar kvinnor " riktigt bra film.
När jag kom hem, runt 9 tiden gick jag till elin där palle och miah hängde, och nu är jag hemma.


Österrike

Here we come!
De blir förmodligen jag,elin,palle och shana som åker. Vi åker nog den 15:e . Skönt att åka bort, träffa nytt folk och så.. kommer väl förmodligen inte komma in på krogen, bara jag som är under 18, haha men de blir kul ändå.
Lär fixa nytt pass i veckan, mitt blev ju stulet .
Är så taggad inför det här, det kommer bli awesome!


                                                                                                              Salzburg

09-03-18

heeelt slut. varit ute och gått / sprungit i över en timme, galet skönt ute i solen. Imorse satt jag och Sabina ute och solade lite också. nu blir det mat, sen duschen! och resten av kvällen går väl åt till att plugga.. eller juste, ska möjligen ut och övningsköra lite. sköönt att vara hemma idag.

Anton & Affe

Den här låten nötte jag... 2004 var det nog. Kommer ni ihåg?
vilka minnen som dyker upp.


09-03-17

Kom hem för inte länge sen alls, gått i skolan och sen gått omkring på stan och letat jeans, hittade dock inga. Men hittade lite annat smått och gott :) Snart den rätta för Rosing, sen plugga järnet tills man somnar. kul


my new life

Imorgon börjar mitt nya hällsosammare liv, det innebär att jag ska gå upp tidigare på mornarna och ta en promenad innan frukost. Till frukost blir det ingen oboý  utan det blir godmorgonvälling ist, och under dagen ska jag dricka minst 4 eller fler glas vatten. Detta firar jag nu med en kopp varm oboý med grädde i, mitt sista glas oboy för en vardag. hårt



09-03-16

yoo! känner bara trötthet just nu. ge mig sol och en ledig vecka tack.
Min dag har väl varit helt okej, sytt kläder inför showen i skolan som är nästa v. Just nu håller jag på och syr en penis till "näcken", kännde att de va min grej, ta inte de där fel nu. men med min livliga fantasi blir saker jag skapar väldigt roliga. iaf i mina ögon, haha.

burr va ja fryser.. ska ta mig en varm dusch nu, see ya.


09-03-15

Elin kommer hit och vi ska steka majskolvar , mumma. Finns ju inte så mkt man kan hitta på i lilla tråkiga tierp en söndag som denna. Dock skiner solen som aldrig förr, så man kanske ska gå ut och sätta sig och sola facet lite .  Någon som har lite filmtips? känner för att kanske hyra en film och tat lugnt ikväll.


Maskeradfest

Sorry för den usla uppdateringen, men här kommer iaf ett nytt inlägg .
Maskeradparty igår, kenun. Lyckad fest med massor av folk, jag och Elin hamnade i storvreta på natten? haha.. helt slitna på tåget hem imorse, gick dirr till korre och köpte en fet lärre och choklad. Satt hemma hos Elin med Erik och Miah och pratade igenom nattens händelser, mkt kul måste jag säga. Slänger upp lite bilder från kvällen också. ( fråga mig inte vad jag var utklädd till )






09-03-12

Kom nyss hem från en solning så nu e man brun och fin, bra tills på lördag då det förmodligen blir maskeradfest. Vet dock inte vad jag ska klä ut mig till, så får se hur det blir med de. Igår kom krill hit och hjorde mig sällskap med godis och film vilket kanske inte var så bra då jag försov mig imorse..
Nu blir det en långdusch och sen tv . ha de bra


would you kill your own family ?



Vem väljer du?


                                                                                    Vilken skulle du välja?

H&M


Snygga till sommarn

09-03-10


Recept på en piggare och roligare skoldag:  rosenrot piller + en kopp godmorgonvälling till frukost, 2 koppar kaffe till fm fika, massor av grönsaker och lagom mkt mat till lunch, en kopp kaffe + hårdmacka till em fika. Så får man en pigg dag!Funkade iaf på mig idag, har nog aldrig varit så pigg och engagerad på lektionerna förut.

Nu tänkte jag bädda rent i sängen och städa rummet så man kan somna tidigt och bra ikväller, kanske man även kan få en pigg dag imorgon. då kommer ju Elin och Krill hem :)

09-03-09


Trött och seg, känner för en utomlandresa. då skulle mitt liv bli bra, eller bättre .
jag saknar dig

Nelly


Lördag

Nej ikväll blir det lugnt, ska kika på melodifestivalen med Jamie och Johanna . Ska även passa på att plugga en del, nu kanske ni undrar om jag gått och blivit sjuk? men nej, känner bara att de skulle vara himmla skönt. och dessutom missar man ju inte särskilt mkt på en tierpsfest.
Hoppas ni får en bra lördag allihopa. puss puss

Lacorre


09-03-07

Gårdagen va helt okej, filmen var väldigt bra (slumdog millionare).
Idag har jag inga planer alls, funderar på att göra lite läxor.. kul. ikväll kan det bli lite festligheter men inget bestämt.
Nu tänkte jag iaf. hoppa in i duschen, hare bra.


Saknar Elin som är i Spanien .. men inte långt til onsdag då vi träffas igen.

09-03-06

fredag, sköönt med helg! Ikväll blir det bara lugnt, middag med familjen + Hydling alldeles strax. Sen tänkte jag sätta mig på tåget till storvreta där ja ska spendera kvällen med en bra film.

Gårdagen spenderades hos far, han kom ju äntligen hem från Thailand där han vart i 4 månader. Han hade köpt med sig super fina lacoste skor ( äkta ) och även little miss sunshine tshirtar till oss , men gladast är jag för att han kom hem . nu ska vi till och äta.. ha en jätte bra fredagkväll allihopa!


stay the night


09-03-04

Är i skolan, har haft astronomiprov på morgonen som förhoppningsvis gick väldigt bra. Efter de hade vi idrott, är helt slut nu, känner att det skulle vara galet skönt att få åka hem och lägga sig i sängen men jag får stå ut två lektioner till.

Sion piggnade till igår under dagen så han är nästan helt återställd nu, antagligen vart han " lätt förgiftad " av all lök han fick i sig när han snodde halva min pizza som stog framme på bordet. eller så fick han någon slags maginfuensa eller något liknande, han är iaf frisk nu och de känns riktigt bra :)

09-03-03

Sitter i skolan och gör absolut ingenting, vill åka hem till Sion! Imorse låg han kvar i sängen efter att jag gått upp vilket aldrig annars händer, alltid han som går upp och väcker mig på mornarna. pratade med Sabina nyss, hon berättade iaf att han mådde bra. dock har han spytt en gång :(
Nu börjar min djursjukvårdskurs, see ya
:


Sion

han har blivit lite bättre tycker jag, men kräks fortfarande lite, dock har han ju inget att spy upp stackarn...
Körde nyss krille till station, de gick pinsamt dåligt.. borde skämmas över att skriva de här , men fick iaf motorstopp 2 ggr! haha. men jag skyller på mamma, hon som gör mig så nervös i bilen.
Funderar på att lägga mig tidigt idag, har ju ändå inget att göra så.. godnatt


09-03-02

Fick reda på att Sion va jätte sjuk idag när ja va iskolan så mamma kom o hämta mig så åkte vi hem , han bara spyr och ligger och skakar stackarn! försöker få i honom filmjölk och ris men de går inte så bra.. blir det inte bättre så får vi åka till veterinären ikväll.  Nu ska jag bädda rent i min säng som han lyckats spytt ner 4 ggr, sen kommer Krille hit.


09-03-01


Festen igår var väl helt okej, lite mycket folk kanske.
Idag tänkte jag bara ta det lugna, ska åka och sola mig med krille nu . kiss

RSS 2.0