31 Dec 10

Så var sista dagen kommen för detta år, blir firande med tjejerna hemma hos Shana först sen får vi se vart året slutar.
mer update senare!


sömntuta

Har typ sovit bort halva dagen, men väl vid liv drog jag till brorsans med Miah och Jonas. Fick bli en pizza. Nu sitter jag här i soffan och inväntar kvällsbesök, känner mig dock inte så pigg så blir nog bara mys i sängen tills man somnar sött igen.


Onsdag kväll










Nails


Sitter och fixar mina nyårs-naglar...


och såhär ser naglarna ut nu.

Godmorgon

Passade inte så bra med ett telefonmöte såhär på morgonkvisten efter en kväll på krogen...
Hade jättekul med tjejerna igår, men pallade inte trycket allt för länge så drog hem själv vid 1 medans de andra dansade vidare. Skönt idag ! Nu ska jag sova vidare:)

onsdag.

Har varit på brorsans och ätit havsröding tillsammans med mamma och Sabina, så jäkla gott! Ikväll ska jag följa med brudarna till Uppsala och gå på BJ, det kommer förmodligen bli kanon. hoppas ni har en lika trevlig kväll som jag! :)

kalas

Igår morse:









En vän för livet

Tänk vad tiden går fort, det var ju lixom nyss augusti?
Det känns som om att det var förra veckan vi tog vår sista promenad, när hon sa " Visst fan maffe har du sagt att du älskar mig!? "

Det är så svårt att inse att hon är borta för all tid. Snart är det nyår men planerna går bara åt helvete... hade hon funnits så hade hon med glädje planerat och sett till så att det hade blivit en förjävla bra kväll, men nu måste vi göra det själva.

FAN, det känns verkligen som om att du ska rusa in genom dörren vilken sekund som helst, Jag är som hunden Hachiko, vill inte släppa taget!  I miss u...




Menlösa barns dag

Så fort jag vaknade åkte vi iväg till sabina och grattade henne, käkade tårta och bråkade om nyår. Sen gled jag vidare till Miah och drack en skvätt baylis och umgicks med Palle,Miah och Elin. trevligt:) Blir nog till att umgås mer med dom till kvällen, nu ska jag rasta hunden och sen ta mig en dusch!


Candy mountain

Sitter här hemma på köksbänken och tittar på när sabina bakar tårta, hon fyller nämligen år imorgon och det ska firas med tårtkalas. Idag har det inte hänt allt för mycket, varit och minskat klockan jag fick av Kidde så nu ska den flitigt användas! Varit och handlat tacosgrejer och ätit tacos idag igen, ikväll blir det film och godis. Såg första filmen Änglagård igår så får bli den andra idag och sen den tredje på bio.


let´s rock


Juldagen


















Exotisk Fuktsallad

Gjorde iordning en fruktsallad igår med en massa exotiska frukter köpta från den nya fruktbutiken Nelins i uppsala. Serverade med glass, "himmelsk röra" & och "kryddig rabarber".








julafton

Har haft en jättebra julafton med familj och släkt, fått massa fina julklappar! Hoppas ni också fått en fin jul.
Nu har det gått över till Juldagen, ser så fram emot våran julfest! Blir till att gå upp tidigt och sätta igång med förberedelser...
















A very merry Xmas

Vill önska er alla fina läsare en riktigt god jul! Här hemma är det full rulle nu, Kalle anka har precis börjat så det är fullt i sofforna. Efter blir det mat och julklappsöppning. Christian har redan varit här och bytt julklapp med mig, fick en jättefin klocka! 




Rulltårtan i snön

Här är jag och min stora bebis ute i snön, shit vad stor han ser ut... jag som trodde han skulle bli lika liten som sin dvärgspets-pappa på 2,5 kilo, haha.

Lilla snöbollen/rulltårtan fryser till is om sina små tassar så fort han kommer ut, så det är jätteproblem att få ut honom och göra sina behov... Man borde kanske köpa ett par sjyssta uggs till han?!


Uppesittarkväll

Imorse drog jag och Miah iväg och handlade allt inför våran juldagsfest, hade tänkt köpa biljetter till möbeln också men tyvärr var det helt slutsålt! Så nu står vi utan biljetter medans alla våra gäster har varsinn eftersom vi vart på och tjatat. fään, men det löser sig nog!

Drog in till gränby med Kidde på eftermiddagen och köpte de sista julklapparna. Nu är allt klart så att man kan slappna av och njuta denna uppesittarkväll, vi sitter med varsinn lott här hemma :)


finfint



22 Dec 10

Hej o hå.... håller på och monterar upp allt nytt här hemma hos sabina nu, kommer bli så himla fint. Soffan är stor som ett monster, man vill bara lägga sig här och ligga kvar! Krille har varit och hälsat på och hjälpt till, världens bästa krill:) Adde var snäll och hjälpte han också.
Nu kommer mor över med familjepizza, hörs!

Hos Sabina

Har ätit massa mat, rensat ur lägenheten och satt upp lite nytt... Imorgon kommer nytt köksbord och soffa, kommer bli så fint!

Jamie -Kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia


Texten är ifrån Stephany till Sabina, satte upp den + hyllan idag...fint!

21 Dec 10

Förjävla duktig jag har vart idag! Klev upp halv 11 och drog direkt till gymmet med sabina och Fia, första gången jag gymmat... pumpade på i en timme och drog sen och solade. Nu sitter jag med Jennifer och pratar skit i väntan på Sabbe och Joppis, Nu kom dom! Dax att dra hem till sabbe och rensa ut lite skit. Ut med det gamla och in med det nya:)

one day


Träning

Jag är stolt över mig själv, tror att jag är en slags gudagåva... Vältränad utan att träna? Har kört lite över 2 MIL på crosstrainern, okej svetten sprutar men jag orkade 2 jävla mil!
Nu är jag helt slut, ska ta en dusch och sen äta mat. ( klyftpotatis, kyckligfilé och massa grönt )



sminkstenar

Jag är jättesugen på att använda stenar till min makeup på nyår, någon som har testat?
Vet att Linda ofta använder sminkstenar. Skulle vara kul o veta om dom sitter hela kvällen, vilket lim man använder och vart man kan köpa dessa?


it's fucking cold outside



Helgen

Har haft en superlugn helg. fredags vart det film med tjejerna, lördagmorgon väcktes jag av Kidde så fick en jättemysig start på dagen, till kvällningen gick vi hem till Ralle och spelade spel.. sjävklart vann jag och Sabina alias, sjukt kul spel! Efter vistelsen hos Ralle gick vi vidare hem till Madde och spelade lite annat och drack dooleys. Natten spenderades med Kidd. Idag låg vi kvar i sängen till halv 2, sen åkte jag hem till Sabbe där Madde och jejje redan var. Vi åt thaimat och kollade på småstadsliv. Nu väntar jag på Kidd igen, massagekväll! :)

Barnuppfostran

Jag vill bara kräkas över den här morsan, stackars lilla pojke...


Tvillingsyster

I förtroliga samtal om kärlek och lycka,vill man ha någon nära som kan råda och tycka,en som ofta vet svaret på alla bekymmer en som lyser upp vägen när det kvällas och skymmer när man känner sig lycklig, glad eller dyster finns hon alltid till hands - allra käraste tvillingsyster!♥


Let´s go

Sticker iväg med brudsen och handlar godis, Malin, Miah och Shana hakar på!


Filmkväll

Ikväll tänkte jag vara med Jenny, var så sjukt länge sen nu. Låna filmer av pappa och kika i hennes biorum med en massa godis och onyttigheter.
Ska käka pizza nu, förstår inte varför inte jag är tjockare än vad jag är....


Har en hel del filmer att välja mellan

kolasås

Hemmagjord kolaås kokade jag ihop, gott vart de!


veckans naglar

I början av veckan var jag så less på årstiden så att jag gjorde sommarnaglar...



men sen fick det bli lite mer julstämning med glitter och granar:



Nu är dom såhär julfina:


Rudolf med röda mulen...


luciakväll













Mot Jejje

Vilken sek som helst kommer Mandy och Eveyn hit och hämtar upp mig och Sabina för att åka hem till Jejje och börja öva på sång inför vårat framförande på svängen. Har en liten kännsla i kroppen att detta kommer bli en förjävla flopp!



15 dec 10

Här sitter jag nyvaken i soffan med ett glas juice och morotsomelett som sabina gjort åt mig! Ska strax knata hem med hundarna och börja göra mig iordning, för om ett tag blir det lussande på mammas jobb och sen efterfest hos Jejje. haha, ser så fram emot det!
Kommer upp lite luciatågs bilder senare ;)

Sovdags

Ligger här på soffan hemma hos S&R, är inne på min tredje film nu men ögonlocken börjar kännas tunga så somnar nog väldigt snart... Faith och Robins snarkande håller mig sällskap. Nej usch vad trött jag är, hörs igen när jag är piggare!
Lill-Sion är här han också.

Till mig

*Balansera psyket
*Bär inte på stenar från det förgångna.
*Lätta på hjärtat och gå vidare.
*skrattrynkor är charmigt, skratta mer och var glad.

Omedelbart efter nyår sätter kaxiga mars fart på ditt arbetsliv och gränslösa Jupiter ser till att din vår består av en massa arbete, men också av glädje och gynnsam utveckling. Det är nu du med fördel söker dig ut och visar upp vad du kan. Energin resulterar i kloka beslut och god portion tur. I mars händer allt på engång och var då tacksam för att du är en stresstålig tjej med huvudet på skaft. Våren och sommaren är en riktigt bra och balanserad period med lagom mycket att göra. Hösten visar en stabil arbetssituation, med mindre tvära kast.

Den här vintern kommer inte att kännas kall och trist för Januari-februari är en romantisk och skön period av närhet. Mars och april är betydligt hettsigare pga arbete. Sommaren ser ut som en enda lång njutning. Även till hösten har du och din partner tendens att gå om varandra i kärleken. Jobba lite på att bli bättre på att se varandra även i vardagen. Året avslutas som det började - i kärlekens tecken.

14 dec 10

hello...  Idag står inte mkt i kalendern, tråkigt. Får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda! Tänkte iaf ta ut hundarna nu och sen ta mig en dusch. Måste säga att jag är imponerad av er, innan jag ens hunnit kliva upp ur sängen har närmare hundra pers redan varit in och kikat här!



13 Dec 10

Blev väckt utav Joppis imorse som kom in med lussebullar och varm obóy till låten sankta lucia framförd av hennes egna stämma. Hon är så gullig min fina tvillingsyster. Snart kommer även min stora syster över och ska försöka laga thaimat till mig och joppis, men först ska vi till banken,apoteket och monique!



eyes

Jag älskar ögon, jag älskar Christians ögon... dom brinner.



kylbert!

Usch det är ju isbjörnar ute nu... tog med mig Faith och knatade över till sabina så nu ligger vi här i soffan och hackar tänder. Man får hålla sig inne i den här kylan så att man inte får köldskador i ansiktet som jag fick förra året!

Bort från kylan - här har vi mig och sabbi på bilbingo i sommras!

candy mountain, charlie!

Har varit inhandlat godis och annat gott inför kvällens mys. Följde alltså inte med till Mandy ikväll, får bli en annan kväll när jag känner mig piggare!


11 dec 10

Hejhejhej!

Hade en jättemysig kväll igår, Jamie, Mandy och Kidde var här. Käkade thaimat och kollade på idol. Tyckte det var helt rätt att Jay vann!
Nu ligger jag här i soffan och vilar mig, har varit till apoteket och sen till melins och köpt en ny jacka. Om jag orkar tänkte jag följa med ut till Mandy ikväll och åka lite isbana :)



irriterad

Har legat vaken i några timmar nu, kan inte sova för att jag har så ont i kroppen. Ringde sjukhuset och blev bemött av en otrevlig kvinna i andra luren, fick iaf en tidsbkning eller något liknande vid 5-6 på akuten tror jag? Förstår inte varför man ska låta tjurig/otrevlig i telefonen när man har som jobb att hjälpa människor... ska man inte bli bemött på ett trevligt hjälpsamt sätt speciellt inom sjukvården?  byt jobb!

natti

Ligger i sängen brevid en snarkande Kidde, själv kan jag inte sova... får skylla mig själv som kliver upp så sent. Men bra att jag vilar, för känner mig inte alls frisk. har märkt att jag är jättesvullen i vissa körtlar, har haft lite feber idag igen och har jättevärk i huvudet när jag tittar åt sidorna... infl. i kroppen?
Blir en superlugn helg för min del skulle jag tro!

Våfflor

Kom precis hem, har varit till ica med Joppis och hämtat ut paket. Beställt julklappar :)
Nu håller vi på och gör våfflor, blir min frulle... har inte haft nån aptit över huvudtaget idag.


Så här glad är jag idag


Otippat

Tydligen så har Jay och Minnah ett förhållande nu såhär inför idolfinalen i morgon, busigt.


Paranormal activity - SMÅSTADSLIV


sjuk...

Man lär ju ha stora problem om man vaknar halv 4 på eftermiddagen! Har sån fruktansvärd huvudvärk och feber på de! Inte alls bra att jag körde 1,5 mil på crosstrainern igår... Vill bara lägga mig ner och vakna när jag mår bra igen.

Joppis håller på och lagar fläskfilé med potatisgratäng men känner mig inte ett dugg hungrig, bara snurrig i huvudet. Men ska försöka få i mig lite mat, sen blir det nog sängen igen.

Bilden är ett helt år gammalt.


7 dec 10

Har haft besök av Miah hela dagen, har planerat juldagen samt nyår... kommer nog bli riktigt kul! Beställde hem thai och kina-mat så nu man mätt i magen. Miah har precis gett sig av hemmåt så tänkte städa rummet och bädda rent sängen nu, sen blir det ett pass på crosstrainern innan jag hoppar in i duschen. Sen hoppas jag älsklingen min kommer över....

Blir stan imorgon med Shana och Miah.

Godmorgon!

Uppe med tuppen, Kidde har legat och snoozat hela morgonen från halv 6 i morse så har inte kunnat sova. När han väl gick upp så följde även jag med upp, japp det är sant... har ringt och väckt Miah så hon kommer över vilken sek som helst skulle jag tro. Blir varm obóy med äggmackor:)

Tänkte köra nån mil på crossen idag, dags att börja träna upp sig nu inför det nya året. Sen får vi se vad dagen bjuder på för spänningar, höhö.

feber

Usch, har feber och kan inte sova... Fryser och kallsvettas! Tagit en varm dusch med min älskade, och nu sover han sött så jag har ingen som kan ta hand om mig :'(

Tänkte lägga mig och kika kenza tyra show nu, sen måste jag sova för imorgon bitti kommer Miah hit och äter frukost med mig. Älskar frukost och trevligt sällskap! Kommer bli en massa planerande inför jul och nyår:)


Dags att införskaffa en nyårsklänning, vad sägs om denna?

du gör mig lycklig


6 Dec 10

Hade en helt underbar natt med Kidde, låg vakna till 5 tiden och pratade om allt möjligt... stackarn gick upp och jobbade kl 6 och själv har jag sovit till halv 2. Drömt om thailand!
Lovisa är här på besök så vi pratar bebisar, om ett tag tänkte jag och systrarna ta oss en lunch middag någnstans... inte så smart av mig att käka frulle nu då kanske.


häst

Träffade på en fin häst idag... Om jag kunde skulle jag ha ett helt stall fullt med hästar för mig själv. Kanske blir det så i framtiden :) Saknar verkligen hästlivet, man kan inte tro att jag för några år sedan nästan bodde i stallet med min fina ponny. Åh... jag önskar mig en häst i julklapp!


Småstadslivsmaraton

Vart ingen pulkaåkning, istället åkte vi hem till Erik i skogen och lånade hem alla småstadslivsfilmerna. Kvällen kommer bli riktigt najs, tacos och småstadsliv hos Sabbe och Myhran.




Andra advent.

Godmorgon! Här sitter jag vid köksbordet och väntar på att Joppis ska knata upp, har dukat fram frukost.. Rostat bröd, varm oboy och grönsaker till mackorna. Frukost måste väl ändå vara den bästa måltiden under dygnet?

I dag tänkte vi dra iväg till söderfors och köra lite pulka-åkning.

O holy night




Fredagsmys

Ikväll tänkte jag bara vara hemma med min älskling och titta på idol och mysa.



Limousine-resa

Tänker tillbaka på sommaren -10. Bättre sommar går nog inte att få. Bjuder på lite bilder ifrån en av våra limousineresor igenom Gotland.




















Stånk-Tommy


2 dec 10

hejhejhej!


Idag gick jag för första gången upp samma tid som Kidde, han försov sig och jag skulle upp till möte på af. Helt värdelöst var det, men man måste ju... Åkte sen hem och fikade lite med Kidd som kom över, nu tänkte jag städa lägenheten lite innan jag drar och färgar håret på Miah, eller ska nog försöka tvinga över henne hit.
Sen blir det Kidde igen, massagekväll :)


Julbord

Nu har vi gjort oss fina och sticker snart iväg och käkar Julbord, kommer rulla hem!


Första december

Idag ska vi till furuvik brygga på Julbord, så har varit till djuraffärn och handlat godis till hundarna så dom också får äta gott.



RSS 2.0