13:37

hello, ett snabbt inlägg innan jag sticker iväg till tåget. Tänkte åka in och handla skor, vinterskor!


Jag imorse


två nya

Är så glad över dessa två som jag fick utav Kidde när han var på kryssning, båda luktar sjukt gott!


Booring

Jag har gjort det igen! Lyckats sova sådär länge som tydligen bara jag kan...
Nu sitter jag och läser igenom gamla hemprov och annat jag har kvar på datorn sen Jälla, fan jag vill göra om allt igen... jag vill inte vara klar, jag vill ha dom där tre åren tillbaka!

Vackert det är ute idag då, men kallt och jävligt så man vill inte gå ut.. men stå och titta i fönstret går bra. Annars vet jag inte vad jag ska ta och hitta på idag, dagarna bara rinner iväg utan att man känner sig nöjd över vad man åsdakommit under dagen. Fan, dags att göra någonting snart... rastös. Nån mil på crossen nu kanske?


Söndag

Vart inte alls lugnt igår, tog mig till Sara och Shana på förfest med ett trevligt gäng. sen vart det Heart break, så idag mår man som man förtjänar. Har haft en slapp-mys dag tillsammans med min fin-fina :)




O-tagg

Man blir så otaggad av det här vädret, orkar inte ta mig till solariet för att sola så hur fan ska jag då palla ta mig till station och sen ut på krogen ikväll, fan passar nog på krogen ikväll och kör en spök-kväll med Miah,Jonas och Jossan istället, eller?   Vi får se hur kvällen slutar helt enkelt.

face rape

God morgon!

Hatar att sova ensam, så sjukt svårt för att sova då. Sov riktigt bra med Miah igår men sjukt dåligt i natt när jag sov själv. Även fast jag hade två hundar på varsinn sida ;p

Vaknade av ett samtal från Miah: vafaaaaaan har du gjort, vad har hänt ?? Jo, trodde folk förstod att det inte var på riktigt när Mandy uppdaterade min status. men det är alltså inte sant tack och lov!

Tänkte käka lite frulle nu och sen gå och sola, var ett tag sen nu. Men får passa mig eftersom att melanotanet gör att man blir extra brun när man solar solarium och jag vill helst inte bli svart.
Senare tänkte jag ta mitt pick och pack och åka in till Gävle, förfesta med Sara, shana och några och sen dra en krogenrunda.

you drive me crazy

Har varit hemma hos Mandy och Micke med systrarna och robin " de tre systrarna och Robin ". Druckit öl och snackat skit. En jävla massa sladdande med bilen vart det också, och jag tackar gud ännu en gång över att vi alla lever!


sweet



Fredag

Så var det fredag igen, och det ska firas... blir förmodligen öl och pulka-åk ikväll som det ser ut nu.
Hade en riktigt bra kväll igår med Miah, har inte skrattat så mycket på länge!

Nu tänkte jag ta mig en dusch, fila fötterna och måla om tå-naglarna :)

snowtime







25 Nov 10

Godmorgon!
 
Idag är man uppe med tuppen, har sovit hos Kidd och han ska iväg på kryssning så det är därför. Jävla skitväder ute alltså... haha tycker så synd om Kidd som körde fast både igår när han hade stressigt och nu i morse när han var så stressad. Inte lätt inte...

Idag tänkte jag umgås lite med Miah, får se vad vi hittar på. Nu: ut med hundarna!


snöstorm

Jävlar, kylbert ute!! Har varit ut med Sabina och uträttat lite ärenden, nu blir det middag snart med mina två. Sen filmkväll kanske?


Looptroop Rockers


Spakväll

Tänkte följa med Sabbe hem nu, blir spakväll... Fransfärgning/ansiktsmask/manikyr/pedikyr och kladdkaka på de!

Hos Sabina

Robin kom och hämtade mig (utan bromsar på bilen, tack gud att vi lever) han tyckte att jag skulle åka hem till Sabbe och käka tacos med henne så nu är jag här. Lämnade kräkisarna hemma, Sion verkar ha strykt med han också.. Hann precis ta emot spyan i handen så att han inte spydde i soffan. Fresh!

Vinterkräksjuka?

Joppis har gått och blivit magsjuk... så hon ligger här bredvid på soffan och mår som en påse skridskor och jag springer omkring med desifektionsmedel och försöker ta död på alla bakterier som finns i hela huset. Har storstädat badrummet och köket också. Kalkat av duschen och kranarna, rengjort mikron, kakel och allt annat som går att rengöras. Samtidigt springer jag och passar upp på Jopplan, har varit och handlat cola till henne, det ska ju tydligen vara bra för magen... nu vill hon ha resorb så lär kila!

Stephany Parviainen

Det går inte en dag, inte en endaste dag utan att vi inte tänker eller pratar om henne. Även fast dagarna bara går och går förstår vi fortfarande inte ens vad som har hänt, att hon aldrig någonsin mer kommer tillbaka. Det är en så fruktansvärt sjuk tanke att tänka... att hon aldrig mer kommer tillbaka. Något jag aldrig kommer inse.

Tänk dig att någon som alltid ställer upp, alltid lyssnar och vill vara dig nära, vill hitta på saker, sätta sig in i dina tankar, hjälpa dig när du har det svårt, skämta om saker som som passar just din humor och som alltid finns till hands en dag bara försvinner helt plötsligt... kommer aldrig mer tillbaka. Det som finns kvar är sakerna personen har kvar hos dig, hårborstet fylld av han/hennes hår,din tröja som han/hon andvänt och skitat ner, och sen alla minnen. Det är vad som finns kvar, sen är det bara tomt. Och så kommer det alltid att förbli.

Man glömmer så lätt bort att visa uppskattning för det man har, visa sina nära och kära att dom betyder och är älskade. Så snälla, tänk er in den situation jag tidigare beskrev... Även fast det är en nästintill oförståligt tanke. Glöm inte bort att visa din uppskattning för en dag kan det vara försent. Vi ska alla någon gång lämna jorden, men om det blir idag, imorgon eller om några år vet man aldrig....


Vår älskade Stephany som nu är i himlen,
Tack för alla fina minnen du gett oss och för att du har fått oss att visa mer uppskattning till det vi fortfarande har kvar. Saknar dig och ditt fina leende så att det gör ont i hjärtat.

21 Nov 10

Här ligger jag och myser i min nybäddade stora säng, har varit och käkat pizza på brorsans med Lars och Joppis så är helt proppmätt nu... men plats för godis finns alltid! Väntar på Kidd, myskväll för ovanlighetens skull.




Melanotan

Har inte skrivit något om sprutorna nu på ett tag och det är pga att jag inte har tagit någon på 24 dagar. Har alltså bara tagit 5 sprutor allt som allt, och egentligen ska man ta varje dag i typ två veckor och sedan en per vecka... Så man kan säga att jag alltså inte har fullföljt det här helt. Det är pga av att jag fått så mycket leverfläckar som inte är önskvärda. De som kom upp i ansiktet har inte försvunnit, men tycker att dom börjar blekna bort lite, på bilderna nedan syns det att de börjar försvinna.

Tycker fortfarande att jag är lagom brun iaf och får ofta komplimanger om min bruna hy och där tror jag melanotanet har hjälpt mig lite. Men tror inte att jag kommer ta fler sprutor, blev ganska avskräckt när fläckarna började komma allt fler och fler...  Vissa säger att dom kommer försvinna helt i och med att melanotanet i kroppen går ur, men jag är lite osäker på det faktiskt... tror dom kommer blekna bort en aning men endå alltid finnas kvar. 




fredagsmys

Gick och käkade på thai med Jopplan, fick finsällskap av mirre och Shanti. Sen snäll som man är stannade jag kvar och hjälpte till tills stängning. Nu sitter jag här med Kidd och kikar på idol, fredagsmys!










Ändrade planer

Sabina jobbar ist för mig och jag för henne imorgon, blir lätt så när det blir bråk hit och dit. Så jag och Joppis tänkte gå dit och äta middag alldeles strax.

Och här har ni mig alldeles nyligen

Fredag

Redan fredag nu igen, har precis käkat frukost (lite sent, jag vet) men var faktiskt uppe vid 11 och körde på crosstrainern. Sen har jag kikat kenza Tyra show och nu tänkte jag börja göra mig redo för jobbet. Jobbar på thai till åtta, sen blir det tacos till idol.

rolig tjej

Jag kan inte sova och Kidde sover redan för länge sen, så sitter uppe med Joppis och kollar på roliga klipp och äter godis.
Den här videon är förjävla kul:

17 Nov 10

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå...

Här sitter jag och Sabina och söker jobb, de tar sig! Sökt till säljare på djurbutik, försöker kontakta min förra praktikplats som forskningstekniker nu men får ingen kontakt, sen tänkte jag söka ett jobb son receptionist och ett annat jobb som runner.
Vad har jag mer gjort idag? Jo jag har kört EN MIL på crosstrainern vi hämtade igår. Ska försöka träna lite mer på den till kvällen. känner mig lite duktigare idag!


Både mamma och pappa älskar dessa två, måste hålla med... förjävla bra!



Trött tjej

Man blir trött av att inte ha något att göra, ja man blir tydligen tröttare av att vara utvilad. Idag har jag vilat. har även skrapat hund-tänder och klippt klor. Köpt nytt koppel till Sion har jag ocså gjort, så ja.. lite har jag fått gjort iaf!

Imorgon vill jag göra mer.

höstbilder


Godmorgon

Hur kan man sova så länge? ja inte vet jag...men jävlar så skönt det är att kunna sova hur länge man vill. Men snart är det slut på de, eller till våren iaf. Igår skickade jag in min första jobbansökan, späääande att se hur det går... något jag verkligen vill jobba med, så skulle vara skitkul om jag fick det!

Riktigt tråkigt väder ute, jag som vill ut och röra på mig! får väl sätta igång och städa ist till alla idol-låtar som ligger ute på spooti nu. de gillar vi!

14 nov 10

Mycket trevlig kväll igår, åkte hem vid 12 tiden så det vart skapligt lugnt... skönt!
Idag äre farsdag så tänkte ta med mig systrarna och gå och gratta pappi på resturangen. Sen blir det söndagsmys med Kiddo.



RANDIGT

Nu drar vi iväg och festar en stund, tema för kvällen - randigt!



The world is yours

Godag! Hade en jättemysig kväll tsm med Kidd igår, han bjöd på riktigt god mat - Kycklingfile med någon fyllning i och klyftpotatis. Låg på golvet farmför den öppna brasan och mös hela kvällen. Underbart.

Ikväll drar vi iväg och firar Pelin, blir middag och alkohol. Skippar nog krogen sen och åker hem och myser ist, det går ju inte att få för mycket av.


tagga!


3 månader...

Idag var det tre månader sedan du lämnade oss, men ändå känns det som igår...
Tack för din hälsning vi fick av dig igår, kommer aldrig glömma dig 


Saknar dig så att det gör ont, tiderna med dig har varit de bästa.

fiskbensfläta

Sitter här vrålhungrig och väntar på Kiddonvovic, i väntan har jag lärt mig att baka en fiskbensfläta!


Sällskapssjuk

Blev övernattning hos Robin och sabbe igår efter en mysig filmkväll i soffan. 
Har en förmåga att inte kunna somna när inte Christian finns i närheten, helt sjukt.. är han inte där ligger jag vaken och stirrar upp i taket i timmar, skulle han vara i närheten somnar jag på engång. sjukt det där.
Hade en massa tankar i huvudet som också höll mig vaken så tror inte jag somnade förns efter 4 nån gång. självklart vaknar Robin vid 9 tiden och sätter igång med sin jobbiga röst.

Ikväll blir det fredagsmys hemma hos Kidde, han ska laga middag åt mig för första gången så det ska bli spännande att se om han lyckas slå mig i köket, för det kan ju bli svårt ... eller?

Keenan Cahill (Feat. 50 Cent) - Down On Me


over you

Ska jag bli arg, besviken, börja gråta? Jag väljer att inte bry mig ett skit, lägga det bakom mig innan jag ens insett det.

Ikväll ska vi ha filmkväll i nya lägenheten med godis och en massa tända ljus och imorgon blir det fredagsmys hoss Kidd. Åh vad jag älskar mysiga hemmakvällar !


En fin namnsdags-blomma av min fina


Det kanske låter gott.



10 Nov 10

För idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min namnsdag!

Idag börjar Sabina och Robin flytta in i deras nya lägenhet så har varit där hela morgonen och grejat, eller ja.. jag kan erkänna att jag inte varit så aktiv, trött idag... vet någon annan som också var trött imorse, ville helst ligga kvar under täcket och mysa:)

Ligger nerbäddad i soffan just nu och funderar på om jag ska ligga kvar här eller följa med och hjälpa till i lägenheten...



Har man tråkigt

så har man! förövrigt så tycker johanna om att sno min dator och lägga upp blogginlägg om sig själv.





, meee lööööv yaaa!!

älskar min syster johanna,hon städar åt mig,tvättar åt mig och lagar mat åt mig & plockar undan efter mig varje dag!!


Biff-Maffe

haha, kan inte låta bli att skratta när jag ser dessa bilder ifrån gotland, fan vilken biff jag är alltså.. bra bitig!


Nu är det tydligen vinter




Snöstorm

Vad är det jag ser? en jävla massa snö... usch!! Vill inte ha kyla, det är bland det värsta jag vet. Det har gått alldeles för fort tycker jag, var ju nyss Augusti? Vad hände...?

Om man ska se det från den ljusa sidan så kan det vara ganska så mysigt med vinter.. myskvällar under duntäcket med tända ljus, me like.




Heart break






Utgång

Fick rycka in och jobba igår så jobbade fram tills 5, sen kom Palle över och med det så startade förfesten. Hade en riktigt trevlig vistelse på Heart break under natten. Träffade på massa roligt folk och allt bara flöt på :)

Ska jobba em idag, sen kan det hända att det blir utgång ikväll igen eftersom att Palle bara stannar över helgen och hennes bror ska firas!


4 Nov 10

Shu bre! Här sitter jag mätt i magen och inväntar världens snyggaste, underbaraste, snällaste och mysigaste karl någonsin. Han har stannat hemma ifrån jobbet idag så vi har myst hela dagen och ikväll blir det lika mys. åh vad jag är kär ♥

Imorgon, fredag! fort veckorna går...

3 Nov 10

hello! Ställde klockan på halv 9 och gick upp och packade ihop lite frukost och åkte hem till Elin, hon åker ju bort imorgon så detta var våran sista frulle tillsammans på ett bra jävla tag, sorjligt. Nästan så att jag fällde en tår innan jag åkte hem. Kommer sakna na! men jag och Miah har planer på att hälsa på borta i Spanien, oss blir hon inte av med;)

Här hemma är det full rulle, hundarna river hela huset. Faith tuggar sönder allt hon ser och Sion är på bushumör!



MELANOTAN

Vet att ni vill höra en del om hur det går med melanotangrejen så lika bra att jag kör historian nu.

 Först och främst kan jag ju berätta lite om varför jag vill använda medlet och då kan jag börja med att jag är väldigt mån om mitt utseende och tycker att jag själv ser sjuk ut när jag är blek eftersom att jag är så pass mörk i mig själv ( mörka ögon, bryn, hår osv ) så på mig ser det bara fult ut att vara blek, fast att jag kan tycka att det är jättefint på andra.
 Jag är också van vid att vara brun och försöker sola solarie så ofta som möjligt för att inte tappa färgen som jag gör väldigt fort. Det innebär att jag alltså solar en hel del och alla vet ju att man inte ska sola solarie för ofta pga UVA och UVB strålningen. Man kan säga att jag har börjat inse nackdelarna med en hög solarium konsumtion och fördelarna med att ersätta detta med Melanotan. En behandling med ämnet ger samma typ av pigmentering som sol men utan att huden behöver utsättas för solens strålning.

När jag först fick höra om Melanotan blev jag väldigt osäker, men efter att ha läst på om det och hört mig runt lite så tänkte jag att det skulle vara värt ett försök. Nu har jag injicerat melanotan ( 0,15 ml ) dagligen i 4 dagar.
man ska i vanliga fall injicera 0,15-0,25 i 2-4 veckor dagligen.
Efter 4 dagar med melanotanet i kroppen märkte jag direkt att jag började få fler och mörkare leverfläckar på kroppen men främst i ansiktet. Blev avskräckt direkt och slutade på engång. Hörde från en kille som använt melanotan under mkt lång tid att fläckarna bleknar bort och försvinner gradvis eftef ett tag så nu känner jag mig mycket lugnare och tänker fortsätta ta de sista som finns kvar varannan dag ( ca: 3 doser till ). Har inte bestämt mig än om jag ska köpa en till 10 mg förbrukning och fortsätta, men då endast 1-2 ggr/vecka.

Efter första sprutan jag tog fick jag första biverkningen RODNAD, blev helt röd på hals,mage och i ansiktet. Sen så blev jag riktigt illamående och kände mig som en säck potatis. Dessa biverkningar fick jag bara under första andra och tredje gången, nu de sista två gångerna har jag inte märkt av någonting. Men jag försöker ta sprutorna precis innan läggdags så att jag inte ska märka något.
Känns som att jag fått lite färg men inte speciellt mycket. men jag är heller inte ute efter att bli onaturligt mörk heller så jag är nöjd som jag nu är. För att få färgen att hålla som den är nu måste jag alltså fortsätta med melanotanet och injicera 1-2 ggr/ vecka.

Hemsida att beställa ifrån:http://quicktan.se/

Här kommer lite fakta om melanotan:

Melanotan är ett syntetiskt hormon som injiceras i kroppen för att få en vacker solbränna. Det har utvecklats i USA och är ett effektivt sätt att få en verklig solbränna.

Bakgrund

Medlet utvecklades på University of Arizona i USA under 1980-talet. Det finns två olika typer av melanotan – en typ I och en typ II. Melanotan är ett helt syntetiskt hormon som framställs på kemisk väg. Hormonet liknar till stora delar ett naturligt hormon i kroppen som produceras i hypofysen, men ger många gånger starkare effekt än sin naturliga broder. Arbetet med att få ut melatonan på marknaden som väl fungerande och säkra produkter görs av ett australiskt företag vid namn Clinuvel.

Effekt

Båda typerna av melanotan triggar kroppens hudceller att producera melanin. Melanotan I anses mer kraftfull än melanotan II. Produktion av melaninet är den process som gör att vi blir bruna. Dessutom ger de faktiska solstrålar som träffar huden större effekt för bränna. Man blir helt enkelt mer brun av solen med melanotan. Hormonet är enbart effektfullt om det injiceras. Det bryts annars ner i mag- och tarmsystemet. Vanligen injiceras det i bukfettet. Det går även att injicera kapslar som långsamt avger ämnet. Det finns tabletter som innehåller melanotan, men det lär således inte vara särskilt effektfullt. Det lär dessutom ha ett antal oväntade bieffekter.

Håller länge

Effekten av den solbränna som melanotan ger är mycket långvarig. Efter sista injektionen kan färgen hålla i sig i flera månader. Det ger även ett verkligt skydd mot solens strålar.

Bieffekter

Melanotanet bidrar inte enbart till en vacker solbränna. Till bieffekterna hör en ökad sexlust och en minskad aptit. Tyvärr blir en del illamående av medlet och antalet leverfläckar kan öka på huden. För att minska dessa bieffekter ges ofta en liten dos till att börja med som sedan fylls på om biverkningarna inte uppkommer. Det finns även rapporter över biverkningar som yrsel, klåda, ansiktsrodnad och vita fläckar på huden. Det finns inga hållbara studier som visar på de längre bieffekterna för medlet.

Inte godkänt

Än så länge finns inga godkända preparat för solbrännan på marknaden med melatonan i Sverige, även om flera webbplatser har dem till försäljning och den säljer som smör. Internationellt kallas preparaten på sina håll Barbiedrogen och säljs på flaskor för självinjicering. Det finns ett antal fall som visar att preparaten har haft förödande bieffekter. Det går att få tag på melatonan på recept i Australien. Ett antal mediciner och behandlingsmetoder är under utveckling med melatonan som grund, men de har inte godkänts än då de kliniska studierna inte är klara.



Första biverkningen, rodnad.


Melanotanet injicerar jag i fettet runt naveln, kanylen är så tunn så att det knappt känns när man sticker in den.



Leverfläckar i ansiktet, har även märkt av att läpparna har blivit lite mörkare åt det lila hållet... syns dock inte här.


El Stockholmo

Här kommer lite bilder ifrån stockholms-vistelsen:













Bullfika

Årets händelse, bankrån i lilla Tierp!
Sitter i köket med Evelyn,Mandy och Joppis och kollar på polisbilar och äter bullar.


RSS 2.0