Ett inlägg

Aktiv tjej här på bloggen känner ja! Nja... Blir liksom aldrig tid till sånt längre när man aldrig sitter vid datorn. Ska iaf lägga upp lite bilder från midsommar här på bloggen under kvällen, kanske passar på och lägger upp en hel del, vi får se. Nu sitter jag på tåget till jobbet, kanonväder så det fick bli shortsdress idag igen. När jag kommer hem blir det till att färga håret på både Fia och Sabina. Ett jävla färgande på deras hår, tror Sabina pungat upp en bit över tusen nu på bara hårfärger, kan man ju också göra! Nu ska jag se vidare på en massa youtube-klipp, helt fast.

Jailhouse rock

jag och malin drog över till fia med tacogrejer och lagade fin-middag, efter middagen hade vi inget att göra så då slog vi igång musik på fullt ös, klädde ut oss och dansade loss i ungefär en timme.

-Jaha... vad ska vi göra nudå?
-Ska vi dansa då?
-okej, jag slår ingång musik!


23 Juni 11

Hej alla!

Hoppas det är bra med er, här är det bra men har gått in i en nån slags sovperiod känner jag... Somnat varje dag nu den här veckan efter jobbet och lika trött på kvällen och morgonen. Ingen ork för att blogga heller, men det kommer nog!

Just nu håller jag på o färgar håret på sabbe, gör ljusa slingor med folie... drygt som fan!

Mer än så hae jag väl inte att berätta så med det avslutar jag här.


Midsommar imorgon redan, då blir det till att fira ute i munga med syster och ett stycke annat folk.

Mobilblogg

Godmorgon ! Sitter på tåget..., det sena tåget. Gick bara inte att kliva upp imorse! Jag och Kidde låg uppe till typ ett och kollade på film, käkade Thai och en massa godis. Ist för att vara helt udvilad från relaxresan känner vi oss helt slut, haha. Men det har varit jätteskönt och underbart där borta, berättar mer om de sen. Puss på er

Orbaden

Idag ska jag och min fina åka iväg mot Borlänge till ett spahotell där vi först ska äta lunch innan det blir mineralbad, bubbel, en 50 minuters sten-massage, 3 rätters middag och en massa mys! Vi sover kvar och äter sen frukostbuffé. Det ska bli så underbart, älskar dig!


17 Juni 11

Hejdu.

sitter aldrig vid datorn längre -därmed den dåliga updateringen, väntar bara på att det ska komma en blogg-app till iphone.

Riktigt skönt med helg nu efter en veckas jobb, idag har jag och popplan ätit tacos och efterätt, nu ligger vi i soffan och äter godis till nån skitfilm som går på tv:n. Jag bara läääängtar till imorgon då jag och Kidde ska åka iväg till Orbaden, berättar mer om den senare. Puss på er!

Himlen är oskyldigt blå.

Var till Nathanelkyrkan med fia och sabina och kollade på när Frida + tre andra sjöng, mycket mycket bra! Rös i hela kroppen vid flera tillfällen... har spelat in så tänkte kanske publicera filmerna imorgon om jag får tid.

Efter kyrkan så gick vi till solariet och drog en sol innan jag traskade hem till Kidd... nu är det läggdags, upp tidigt imorrn!




15 Juni 11

Godagens! Nu är jag hemma igen men ska iväg lika fort, hem till Fia och dricka rivit och sen iväg till gymmet.
Lunchade med mamma och Mandy idag på ackis, mer än så har väl inte hänt....

Katys nya video :

Anti-skall

Igår fick Sion ett antiskall-halsband i förhoppningar om att han ska sluta skälla så jävligt, det har blivit jättejobbigt på senare tid då han skäller så att man får ont i öronen så fort han hör något utanför eller om nån kommer hit och hälsar på. Kommer det en okänd kille in i huset så är det kört!

Så han får nu prova det här antiskäll-halsbandet som sprutar ut en citronvätska vid skall.

Tycker faktiskt lite synd om lillkillen, men så fort han inser att han inte ska skälla så blir han av med det...


Shopping

Igår var jag på shoppinghumör, det märks på kontot...


Söndags

I Söndags hängde vi på svanbykiosken med Fia, var även med min fina pojkvän på kvällen.


Lördags

I lördags kom Malin förbi på förmiddagen, vi grillade och åt vattenmelon här hemma innan vi åkte iväg och badade med Robin. På kvällningen körde jag en spontanis och åkte in med tjejerna till uppsala för först lite häng i parken innan vi satte oss på framfickan och sen på Lingon, fin kväll!


Tänderna

I fredags fick jag tänderna fixade av en jättessnäll tandläkare vid namn Henrik. Supernöjd är jag och förstår inte att jag inte gjort det tidigare!

Slipade ner och byggde på tänderna, här har vi en för och efterbild:


13 juni 11

Godmorgon! Snart framme i usala, tänkte bara slänga upp ett inlägg lite snabbt för er som kikar in såhär på förmiddagen. Senare under dan kommer det upp lite inlägg om vad jag gjort de senaste dygnen med bilder. Nu är jag framme så vi hörs!

Sol & Bad

Underbart väder idag, var först till tandläkarn och fixade gaddarna och blev riktigt nöjd, värt varenda krona! Sen åkte vi iväg och badade i mehedeby innan vi drog vidare till Lotta och badade ännu mer. Nu har vi precis ätit grillat här hemma och ska nu ut och spela trädgårdsyatzy, när Kidde kommer hem blir det fredagsmys..



Lingon

Mötte upp mamma på stan efter jobbet igår, käkade på en jättemysig resturang bredvid ån som heter "Lingon", riktig god mat och jättemysigt ställe, måste provas!


Fotbad

Tog ett fotbad ute i solen igår, passade på att fila fötterna och måla tånaglarna också. Sen på kvällningen ville Kidde också bada och sen fick han fötterna filade och fotmassage av sin otroligt snälla flickvän!


11-06-09

Morning!

Komprecis pånär jag blivit avsläppt på station att jag glömt plånkan hemma, så var bara att knalla hem och här sitter jag nu och inväntar nästa tåg... Fint väder ute och idag slutar jag tidigt, så är ganska glad ändå :)

Slänger upp lite bilder innan jag drar iväg...

Tokvarmt i måndags-tisdags

Drog en pizza på brorsans

en glass på fias jobb igårkväll

Godmorgon

Dålig updatering som vanligt jag vet, men det e full rulle lussebulle. Igår var jag hemma från jobbet, hade praktikvecka och skulle till tandläkaren 12 så hann inte med helt enkelt. Inga hål eller tandsten, puuh! Men har ändå bokat in en ny tid på fred för att fixa tänderna så dom blir så som jag alltid velat ha dom, åhh e så glad att jag fick tid snabbt och att dom är så duktiga! Blev grillning hemma i måndags med Kidde, sen var vi iväg en sväng till hans mor på en fika och igår blev det solning, pizza på brorsans och sen en kvällspromenad med älskling. Nej... Nu ska jag fortsätta med de jag gör just nu - åker tåg och lyssnar på Nrj Wake up Call :) ha en bra dag!

Eng-staff

Lilltjejen löper så tyvärr fick hon inte leka med Dito som var här och hälsade på idag. Bra fina valpar dom skulle få, eller vad tror du?


kvällspromenad på banvallen

Har precis kommit hem från en kvällspromme med dogsen, så mysigt väder ute och jättefint och grönt nu på banvallen. Joppis ligger som ett slackt inne på sitt rum så jag fick gå själv, inte fanns det nå bra liljekonvaljer heller så det fick bli en random sommarbukett av vad som fanns att plocka.

Ikväll äre ju bigbrother-final så har inhandlat en massa gott till de och hoppas på att Sabina kommer över så att det blir vi tre, oslagbart.



Gräsö bilder


11-06-05

Halloh! Sämt updatering igen, i knowe.

Har haft det kanon borta på gräsö med Maih och co. bilder kommer upp senare!
Igår vart det lite fest här hemma med systrarna, kidde och en del vänner. men var trött så orkade inte hålla igång så länge utan vi smet ner i källarn efter en stund.

Idag har jag bara haft det slappt med Jopplan, precis käkat ute i solen och nu tänkte vi ta en promme med dogsen för att leta liljekonvaljer innan dom dör ut...


Gräsö

Sitter på bussen påväg mot forsmark där jag ska möta upp Miah och sen åka vidare mot öregrund och sen gräsö! Ska äta jordgubbar, åka ut med båten, sola, dricka nån kall och bara njuta!

Bildbomb i o-ordning

Måste börja med att be om ursäkt för min dåliga updatering, känns som att jag bytt ut datorn till telen nu efter att jag skaffat iphone. Helt värdelöst att jag inte kan blogga ifrån den med bilder osv...

Har iaf haft det bra under de senaste dagarna, varit och firat studenter, umgåts med fint folk, hängt ute på heartan, haft bakishäng, fått present, m.m...

Tänkte lägga upp en bildbomb så fårbilderna tala för sig:





RSS 2.0