Ett inlägg från sängen

Ligger i sängen och försöker sova, har spenderat kvällen tsm med kidd, mamm , mandy och jopp. Tog en braköl och pratade skit. Men nu ligger jag här själv medans de andra sover gott. Tankarna far iväg till Stephany och jag känner hur innerligt jag saknar henne! Tänk att ingen nej absolut ingen är i närheten av att vara som hon. Det gör ont i hjärtat, jag vet ju att vi aldrig mer får ha så kul tillsammans med henne som vi haft. Sjuka minnen... galna och underbara stunder vi haft!
Önskar att du tog bussen hem till rådhusalen och drack din pepsi istället för att hoppa på den där jävla cykeln!

milkshake


oha-oha-ohaa

I Lördags stod mys på schemat, men vid halv 11 kom Malin förbi och då hade jag ledsnat. Vi tog cyklarna hem till henne, gjorde oss iordning, drack ett glas vin och åkte hem till Nordan. Det slutade med att alla drog så jag, Kidde och Malin satt själva hemma hos Nordan och pratade killar fram till 4-tiden.

Söndagen spenderades här hemma, vi tog en frodig sovmorgon och beställde sen hem thaimat och hade mys. På Eftermiddagen tog vi hundarna och gick hem till Kidde i Torslunda, hämtade bilen, åkte och handlade milkshake-ingridienser och hade ännu mer mys här hemma.

Idag är det Måndag, fortfarande ledig... tänkte ta och rensa lite i garderober här hemma och sen köra en storstädning.



Myskväll

Jag och allra käraste tvillingsyster har myskväll, kan ju vara skönt deå.



Överaskning

Va ett jäkla tjat på Sabbe och Fia igår om att man skulle me ut i uppsala, men nej jag bestämde mig för att vara hemma. Men när Malin kom över på kvällningen så vart jag genast pepp och vi bestämde oss för att åka in och överaska. Så vi gjorde oss iordning fort som fän och tog tåget in till Uppsala och fick reda på att ligan satt på baren baren, så vi gick dit vilket vart väldigt lyckat! Tog en drink eller två och gick sen vidare till BJ.





11.08.25

Imorse klev jag direkt upp, gjorde mig iordning och drog iväg till stan med Elin,Fia,Jamie & Sara.
Shoppade, först stan sen gränby. Fick med mig lite nya kläder och skor hem. Imorgon kan det tänkas bli shopping igen, även en frodig tallrik mat och nån öl på Lingon.


Inte så kulnär man lånat en bil,går iväg en stund och kommer tillbaka när bilen ser ut såhär!

mystoffla

Först vill jag välkommna alla nya läsare, har trappat upp lite nu! Sen vill jag visa mina nya fofflor som min fina pojkvän kom med härom dagen, ett par mystofflor med små linfrön i. Man värmer dom i micron ca 90 sek och har sen ett par jättemysiga tofflor att värma fötterna i. Värmen håller upp till 2 h och tofflorna finns att köpa på coolstuff.se


Slippies Boots

Lönch

Efter långpromenaden blev det lunch på brorsans innan vi gick hem och tog en fika och planerade framtiden.



Hundvakt

Idag är jag hundvakt till lilla Wiggo en stund, usch... söt hund. Vill inte lämna ifrån honom men snart kommer Mickan och hämtarn, då blir det en runda i spåret med Malin och Sabina. Sen vet man aldrig!



11.08.23

  • Gymmat
  • Gått långpromenad
  • Fikat
  • Kollat på kläder
  • Beställt hem cellulittrosor
  • Pratat spöken


Rekomenderar.

Två tvålar som luktar hur gott som helst, 99:- på Lusch.


now Im dark and i love it

Ibland får man för sig en sak och då kan man inte vänta utan då blir det så.



kantarelljakt.

Letade vidare ute i gillberga-skogarna igårkväll, och jajjamen blev ett par svampmackor till kvällsfika igen!


en seans.

Igår var var vi på något jag alltid velat gått på sen jag var liten, en seans. Vi tre syskon plus några till deltog, syftet för vår del var att på något vis få kontakt med Stephany, höra hur hon har det osv...

Tyvärr todde jag inte ett skit på vad spåtanten hade att säga, tyckte mest hos svamlade i nattmössan. Tråkigt, men jag tror fortfarande att vissa personer har den gåvan att kunna kontakta de döda så i framtiden ska gå och spå mig och sen gå på flera senaser, älskar ju sånt där!


11.08.20

Inte fest hos Mange, utan hos Danne igår.. helt okej kväll som slutade helt åt helvete fel. Blev en lång jävla promenad ute i regnet vid 2 inatt, arg och frustrerad går det ändå fort när man vet vart man ska. Idag är det mysväder ute, får se vad som hittas på ... sugen på att äta en massa gott och sen kanske dra en bio?


För det är ingen vanlig dag...

för det är Stephanys födelsedag, hurra hurra hurra!

Sticker iväg och jobbar på resturangen idag, men när jag kommer hem blir det till att fira..



a gift...



11.08.18

Sista dagen på jobbet, slut vikarierat. Nu ledig fram till 1 sep då jag börjar jobba 100 %.

kl 6 en liten "släktträff" på resturangen, de bjöds på mat och efterrätt bestående av kokosmjölkskokat ris med färskt mango. På kvällningen åkte jag och Kidde ut i skogen med hundarna på svampjakt igen, kom hem med tomma kassar.


ett år har gått

Hur har vi klarat oss i ett helt år utan dig ? Det är så tomt utan dig älskade Stephy, men i våra minnen lever du kvar. Du ger oss ett leende på läpparna varje gång vi tänker tillbaka på dig, fin i alla lägen. "-I call I beauty ".
 


Kvällspromenad

Var ut och knalla lite i gillberga med hundarna och Kidde, fick för oss att gå in i skogen där vi hittade massa kantarereller, mmmmmmm... nu blir det kantarellmacka innan vi lägger oss och spelar råttan (ett spel på iphone som vi är helt beroende utav)




Här släpps en slags bomb...











Kanske en updatering

Bloggtorka, men har väl inte hänt allt för mycket under de gångna dagarna.. Varit ute i skogen med Kidde och plockat blåbär, varit ut på heartan med Sabina, Malin och Fanny... Ätit god mat, fikat med Krille, shoppat och jobbbaat! Tänkte släppa en bildbomb under eftermiddagen, det kanke låter gott!

11.08.11

Är tillbaka på jobbet efter två dagars sjukskrivning. Inte helt kry än, men dä börjar ordna upp sa!


Var hundvakt till lilla Moa i tisdags, underbara lilla hund...

Bra start

Less, sitter på tåget och det bara rinner ur snoken och ögonen på mig... En massa nysningar och hosta på de å. Kom precis på att jag glömt nya busskortet och paserkortet hemma, jippie! Vill bara vända, åka hem och dra täcket över huvudet!

förkyld

Vaknade inte upp på topp imorse, svullna halsmandlar, täppt näsa och hostig. Ligger nerbäddad i soffan med Jamie och hundarna idag.

öregrund

Åkte iväg tillöregrund igår eftermiddag med Elin,Sara,Mathilda och Jacob. Satte oss på klipporna och käkade ocg drack lite innan vi gick vidare till en båt och satte oss i den innan vi gick vidare till en pub och satte oss och tog ett glas innan vi gick till Humllegrund och dansade loss, riktigt kul kväll!







At work

Är kvar på jobbet, måste jobba in flex... Skulle väldigt gärna vilja teleportera hem mig sen när jag är klar, för jag är inte ett dugg jävla sugen på att pendla! Väl hemma ska jag äta en massa gott, sätta på mig min mysoverall och krama sönder Kidde till en film. Ledig imorgon, guld!

Åt kräftor och tog en braköl igårkväll med familjen, bra fint.


Pannkaor



Sovmorgon

Godmorgon! Sitter på tåget... Tog sovmorgon imorse, Kidde är hemma och är sjuk stackarn. Svårt att lämna något så värdefullt kvar i sängen själv.. Ville heller inte lämna min älskade lilla gosnalle till hund så nu blir det en hel del minus på flexen. Mamma kör hem mig idag efter jobbet, har ju en hel resväska plus lite till kvar inne i stan. De ser vi fram emot! Sen kommer förhoppningsvis min och kiddes One-piece som vi beställde igår, då blir det mys och det ser vi också fram emot :)

Godmorgon

Sitter på jobbet, tidig idag för en gångs skull... inatt var sista natten hos Larsa med Malin tråkigt nog. Vi hade mys igår, solade solarium, kollade på film och hade det bra! Men längtar såklart hem till mina fina så det ska bli skönt att få komma hem. Hungrig som ett djur är ja, fruukost!

updatering

Tänkte updatera lite om vad jag gjort de senaste dygnen...

Torsdags:
Efter jobbet drog jag ner på stan och shoppade lite innan jag åkte till lägenheten och lagade ordning mat tills malin kom hem från jobbet, vi drog ner och handlade gott till kvällen och satte oss sen ute på ballen och spelade yatzy. Sen gick vi och la oss i sängen och grät som aldrig förr till Titanic.

Fredags:
Ledig! elin,sara,miah och sabbe kom in till stan, käkade pizza, förfestade och dansade loss på BJ!

Lördags:
Bakfull, käkade lunch på Cupido, längtade hem, åkte hem, käkade thaimat, hade myskväll med Kidde.

Söndags:
Slapp-dag med Kidde, åkte sen tillsammans tillbaka till Uppsala, käkade sjukt god mat på Le Parc och gick sen hem till lägenheten och badade skummbad innan vi somnade sött.

Idag tänkte jag åka dirr till lägenheten och städa efter helgen och sen gå ner på stan och möta upp malin, handla med mat hem och sätta oss på ballen och njuta av kvällssolen!


RSS 2.0