28 Juni 10

Idag brände jag och Elin iväg till bergtäkten med cyklarna och stekte lite. Sen åt vi middag på cafécorner med Sabina och Stephy innan vi drog iväg till nästa bergtäkt i månkarbo där man blev i kastad med kläder,skor och hela helvetet av killen som börjar på R.
Nu blir det film, imorgon bitti drar vi till rullsand.

Hoome

Nu är vi alla hemma i väl behåll. Har haft en riktigt bra kväll, de tackar vi för. Nu äre nattinatii!

Underbar midsommar!

Jag har haft en sån sjukt bra midsommar, har inte tid att lägga upp bilder här nu men de finns några uppe på min facebook. Ikväll blir det Lövsta :D




moot hemköp

Nu ska jag och Miah bege oss iväg mot Hemköp och möta upp Elin för att handla lite, sen hem till Jonas där vi blir kvar tills imorgon då vi åker iväg runt 12-1 tiden. Om jag inte hinner uppdatera något mer så önskar jag er nu en riiiiktigt trevlig midsommar! Snåla inte på alkoholen.

Midsommarafton 2009

Vi ska det här året som förra fira midsommar på gräsö i Johans stuga, det vart så himla perfekt förra året så  jag hoppas verkligen att det blir lika lyckat detta år också!


Midsommar i morgon

Har gjort midsommar-fina naglar :)
Joppis och Mickan har gjort midsommarkransar
Har klippt/rakat Sion så nu är han också redo för midsommarafton :)

24 Juni 10

Godmorgon!
Tog tåget 18.27 från storvreta, mamma hämtade upp mig på station och sen åkte vi direkt och kollade på små långhåriga kattungar. ååh, man vill ju bara äta upp dom! En misse fanns kvar så det blir våran lilla plutt. Han är tio veckor nu så om ca 2 v får han flytta hem hit :)




Åt nyss frukost ute på ballen, gissa vad jag ska göra nu? -Sooooola!

usala

Har blivit massor av solande för mig idag. varit till banken har jag också hunnit med och sen till hemköp och införskaffat sallad, bra fint. Nu ska jag göra mig iordning och åka in till staden! Peace




morning sunshines!

Här ligger jag och Sion nyvakna i sängen och myser. Det ser fint ut utanför fönstret så vi ska väl ta ch röra oss utåt snart.. senare åker jag,miah och elin in till stan och handlar lite och sen blir jag kvar i storvreta :)

23.23

Tog en kvällspromenad med Sabina förbi pappsen efter att haft thaimiddag ute i solen, mysigt. Nu ligger jag här i sängen och vill bara börja gråta! Jag vet en annan som känner lika dant som jag just nu.. inte lätt inte !

Städning pågår

Miah kom hit efter att jag ringt och väckt henne, vi gick och handlade en massa gott såsom: Chips,ostbågar,crossianter,läsk,pucko och Ben & Jerrys såklart! Sen la vi oss här ute på studsmattan och stekte tills solen gick imoln. Nu har hon cyklat hem och jag har tagit tag i städningen här hemma, duktig ja :)





JAG SKÄMTAR INTE

Om jag säger att jag nyss blev attackerad av den största husspindeln någonsin nere i källarn! Jag skulle vara duktig och byta gardiner i köket så var ner i källarn och rotade fram ett par fina, men vad döljer sig under dom då? Jo en fet jävla tarantellaspindel eller iaf något liknande! och den springer rakt emot mig så att jag får panik och slänger gardinerna över den och springer upp fort som fan och ringer sabbe.. Någon måste komma hit och döda den jäveln och det är NU innan den springer iväg och gör fler spindlar! fy helvete, aldrig att jag vistas där nere igen.

22 Juni 10

Vackert väder ute, tur att man vart väckt av nån jävla fondbabblare så att man idag hinner ut och njuta av solen! Försöker ringa Mia och väcka henne med, men den jäveln trycker bara bort mig :( Har planer på att hon ska komma hit med lite Ben & Jerrys till frukost och sen sola med mig och sen äta thai... Låter ju hur bra som helst i mina öron!


mys

Beställde hem två pizzor och satte oss ute i solen ist :) Jätteglad över rymdpaketen vart han också!




21 Juni 10

Oh no! Självklart är presentpappret slut och Dan kommer vilken sekund som helst, så två paket är inslagna i foliepapper! haha. men det ska väl gå ändå.. får se vad vi hittar på, tror vi drar till China och äter middag och sen bara är hemma och myser.


Godmorgon!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Dans födelsedag! Sitter hemma hos honom nu och väntar på att mickis som fått körkort idag ska hämta upp mig och köra mig till stan :) Sen ska jag hem och baka tårta och slå in paket!
Igår vart det finmiddag här hemma med tårta till efterätt sen en lugn och fin kväll. Blir väl ungefär lika ikväll antar jag :P


Haj Haj haj, mitt namn e Tony Rickardsson


Jag lovar, det är han..


I told ya ;D

Lördagnatt

Godmorgon! Hade jätte trevligt med tjejerna hemma hos Elin, men dom var inte på så partyhumör s jag körde en spontanis och drog iväg till krogen med stephy,mickis,Maddis och Sabina. Kom väl in till slick typ en timme innan det stängde, men de vare värt! :D










Redo

Nu är jag redo för lite vinmys med tjejerna :)

Lördag

Igår var Jag och Dan på Cirkus Brazil Jack, var väl inget märkvärdigt alls tycker jag.. Sen blidde det hemma-mys och i säng skapligt tidigt, så idag är man pigg och kry. Vaknade halv 1 och tog en promenad till thai och år frukost ute i finvädret, sen har vi kollat på det vackra bröllopet här hemma och skrattat åt vår kära mor som började böla under vigseln, haha.  under em har jag och sabina suttit ute i solen och tagit de lugnt, nu ska jag börja göra mig iordning och sen dra iväg till johansson för lite vin med tjejerna. ha en fin kväll!






we no speak americano

Godmorgon!
nydushad och redo för fruukost! Tänkte ta två tåget in till staden uppsala och möta upp min kära för lite shopping, det är ju faktiskt hans födelsedag på Måndag.. vad i helvete köper man lixom?

Lyssnar på världens härligaste låt som jag hörde på Bj i Lördags :


fruktsallad


Chill

Ligger på gräsmattan hemma hos Miahs pojkvän Jonas, ( med miah då såklart ) vi steker i solen som har gått i moln.. mys äre iaf :) Sion är här han med och pressar. Nu kom solen igen, hörs!

16 Juni 10

Idag har det varit helt ok väder, så jag har suttit ute och solat mig på ballen :) Har även varit med Sion till thai och ätit lunch och sen nu på kvällningen följde jag med Sabbe hem till Persson där stephy och eve var. Vi har kollat på skräckis och ätit melon och annat gott. Det var väl ungefär min dag...




natti

halloj! Nu ligger jag här i sängen tillsammans med min kära Dan. Han har redan somnat så därför passar jag på att blogga lite nu :) Dagen har varit ganska så slapp förutom det där lilla rycket jag fick någn stans på eftermiddagen, tog nämligen bajken ut och cyklade så att jag var helt död efteråt, fyfan vilken sämst kondis jag måste ha fått! Åka in och köpa springskor äre jag som ska göra!

Imorgon blir det inte till att sovabort hela dagen, nej då ska jag försöka mig upp i tid och sen göra lite ärenden. Sov så gott!

Godmorgon!

Jag vet, lite sent att komma med de nu, men steg faktiskt upp för 15 min sen då Johanna kommer in och väcker mig. Fortfarande trött, vill bara sova bort denna dag!

bärbar dator

Att man alltid sa behöva sno joppis bärbara när man ska lana i sängen med Sabbe, nej nu äre fan dax att skaffa sig en egen jävel! En liten fin vit kanske... eller rosa?

Här ligger iaf jag och sabina i hennes säng med varsina datorer och gör kunskapstester på  http://www.vetgirig.nu/, fyfan vad man kanske borde ha ansträngt sig lite mer i skolan.. Dags o komma med de nu! Kollat på Dear John har vi också gjort och grinat och grinat..

nu ska vi sova, nattinuffsan!


totalrenovering

kallar jag detta, bra jobbat Krill!


Magaluf

Vi har planer på att resa i väg i Augusti, kmr bli feeett




Ledig dag

Morning!

Sion mår bra, puuuh. har legat och varit orolig hela natten men han är pigg och kry :)
Idag har jag lovat Sabina att ha en systerkväll med henne och Johanna, det innebär att jag ska vara hemma hela dagen och har Dan-förbud. Vi ska först äta tacos och sen ha en myskväll här hemma.


Akut

Helvete Lars-olof!
Joppis har som vanligt bakat en kladdkaka till kvällens mys och när vi inte ser så äter Sion självklart upp en bit han också. Så jag har sprungit omkring förtvivlad här hemma och försökt fått i honom ngt att späda ut kakao-halten med, han har fått grädde, creme fraiche, skinka och vatten såklart.. jättenöjd förstås, men han kommer nog inte att må så bra om ett tag så jag har ringt Ultunas akuta jour och enligt dom så skall det inte vara någon fara med Sion.. så jag kan vara lugn.. jävla tur!


12 Juni 10

Kissväder ute idag igen.. fyfän, och vi som ska på kalas! Blir till att hålla sig inomhus. Idag kommer stephy och sabbe hem, de gillar vi! Om jag känner dom rätt så blir det väl heart break ikväll? ;D




Tog halv 9 tåget hem i morse, massa regn och rusk så när jag kom hem drog jag täcket över huvudet och sov tills kl 1

Storvreta

Tänkte ta tåget till storvreta om en timme, och där blir jag kvar tills imorgon för sen ska jag iväg på tårtkalas i gryttjom. då kommer även Sabina att delta eftersom att hon kommer hem imorgon, feett.


mjauu

Morning, kissväder ute.. ska strax dra iväg och jobba!

Igår åkte vi iväg och kollade på kattungar, fastnade direkt för en liten söt grå, så han är tingad till mig nu :) Han är bara 3 veckor än så de är ett tag kvar. Dock kommer han inte att bli långhårig :/ synd de.


Home

Nu är jag hemma igen, nyduschad och fin. Väntar på att Danis ska komma hit, sen kanske vi åker iväg och kikar på kattungar. Vart så jävla sugen på att skaffa en plutt nu efter att jag var hos Malin med Elin igår och mös med hennes kattunge :) 

Stressjanne på jobbet idag igen, de gillar vi.


Idag på jobbet


Tiger ville inte bli söt på bild, men sjukt söt misse in real.

10 Juni 10

Godmorgon sunshines !

Är uppe och grejar innan jag ska iväg och jobba, skitfint väder idag ju! Ta med några kompisar och ät på våran nya uteservering på thai? hur najs som helst ju. För er som aldrig ätit på våran thairesturang än ska nu få några tips utav mig på vad som är gott att beställa:

* Massamangai (nr 13) För dig som gillar kokosmjölk, kyckling, jordnötter och lite grönsaker.
* Tom gati rommit (nr 14) För dig som gillar grönsaker i kokosmjölk, väldigt söt och god smak.
* Pad medmamong (nr 7) För dig som gillar grönsaker i en tomataktig sås, väldigt populär, inte stark.
* Gaeng Supparod (nr 8) min favorit, kokosmjölk med annanas och limeblad och helst med kyckling, mums!
* Pad si-ew (nr 16) för dig som vill ha nudlar med lite kinesisk brocoli och lite annat smått och gott.
* EX-OTIC (nr 38) min nya fovorit! massor av grönsaker i kokosmjölk och annat gott... mmhm!

Alla rätter ur menyn går att beställa med antingen Kyckling/fläskfilé/räkor/lax eller bläckfisk, de rätter som inte har nudlar i sig serveras med ris, absolut värt att prova !

9 Juni 10

Hej hopp!

Hemma nu efter jobb på thai, har varit skitstressigt hela dagen så jag känner mig ganska så slut nu, blir väl en långdusch nu och sen vet man aldrig.


Inte bra

Min älskade lilla raggsocka har gått och skadat benet igen, så ska ringa Ultuna nu och sen så får vi hålla tummarna på att han slipper opereras denna gång!! :'(


Måndag - arbetslös

Redan less på att bara vara hemma, vad ska man hitta på lixom ? Längtar tills kl 5, då är fömodligen Dan här och gör mig sällskap. Och imorgon ska jag faktiskt jobba :) men nudå... ?


Lördags

Nya krafter, mer festande!
Grillade sig lite här hemma, blev tårta och alkohol, Jennifer kom över, vi gick över, vi gick vidare, vi mötte upp, vi gick hem.






Sabbe i Maggan

Syster i Magaluf, hur fan ska vi klara av att hålla stämningarna utan henne? Hoppas du har det förjävla bra där borta nu.. det gäller även dig Stephy!


Student 2010




























BUSiGT

I Onsdags stannade vi kvar lite extra på skolan ;D


















http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/uppsala?videoId=1.1666352

Mamma och jag på tv 4 :D





Myskväll





oh yeah


RSS 2.0