nyårsafton

planer för dagen: måla naglarna, duscha, klippa håret, locka löshår, träffa tjejerna , äta middag, göra sig iordning och slutligen festa gärnet i uppsala!


slänger in ett sista inlägg för det här året lite senare under kvällen ♥

måndag ♥

Stockholm idag med palle köpte bl.a löshår och en klänning, dock ingen nyårsklänning så får åka in till uppsala imorgon och leta vidare . köpte även kosttillskott till håret, så förhoppningsvis växer det snabbare och blir långt tills i sommar. awsum
tänkte gå över en sväng till elin nu.. gokväll!


01.59

kom precis hem. har varit på max och käkat sen åkt runt i gävle med några vänner, gjort saker som man gör då man har brist på annat. haha, tur att man har roliga vänner.

igår vart det uppsala, hade dock inte allt för kul men bilresan dit och hem var iaf rolig. På natten åkte vi hem till elin och hade vattenkrig i köket och sen slog vi igång en film, gissa vilken.... twilight såklart .
Sen var det Sabinas födelsedag så då gick vi hem till oss och åt  marängsviss och kollade på Björn Gustavsson filmen för andra gången. Senare gick vi och solade och sen hem till Palle på film maraton.

måste sova nu så jag orkar upp imorgon, ska nämligen till stockholm och shoppa gärnet. natti natti

Lördagar är bäst, då får man göra sig fin och gå på fest

Hey, sitter här med Palle vi har precis ätit middag här hemma med våra mödrar. Alla verkar partysugna ikväll, men själv är jag inte allt för sugen, men man kan ju bli. Sabina ska ha förfest här hemma och sen dra ut på krogen, så vi följer nog med strömen och drar på fest i uppsala. ha en bra kväll.


twilight

sjukt,sjukt,sjukt galet bra film, den bästa jag sett efter the notebook.
direkt efter att vi sett filmen och åkt hem så laddade jag och elin hem den och såg den igen, så bra var den!
Ska lätt ta hem den på min dator och se den om och om igen.
jag är helt förälskad.


såhär såg jag ut igår


twilight

Kom nyss hem, mexikanpizza satt fint. ikväll blir det bio med Johanssons och australienkillarna.   fett


blackjack

Kvällen/natten har varit otroligt kul, träffade massor av folk och hade galet kul. måste träffa elin idag och prata igenom kvällens händelser :D
Funderar på att åka in till stockholm imorgon och shoppa järnet, men får se hur det blir med de. Nu vill mamma och syster gå ut och äta så ska göra mig iordning. kiss

           
           


vackrast i världen?


kvällen

kom precis ur duschen, ska börja göra mig iordning nu och sen glida iväg till elin och förfesta.
Har svårt att välja vad jag ska ha på mig, men det får nog bli ett rosa linne med en hög svart kjol till. önskar jag kunde lägga upp lite bilder men min mobil vill ju inte funktionera ihop med datorn...

Juldagen

godmorgon gott folk. julafton var väldigt mysig, lite släkt, kalle anka, god mat och julklappar. Senare under kvällen gick vi över till Johanssons och ännu senare gick jag och elin hem hit och la oss.
ikväll blir det festligheter.

Grattis pappa <3


God Jul

                 

Uppesittarkväll

Gårkvällen började bra och slutade kanske mindre bra, australienska killar kan inte betee sig dom heller.
Men kvällen var endå helt okej tack vare mina underbara vänner <3

Idag har det varit lugnt, jag och sabina har varit och solat och nu har vi precis ätit middag. ska ut och handla en sista julklapp nu och sen färga håret på sabina, senare blir det myskväll framför tv:n med familjen.


Dan före dan före dopparedan

tänkte slänga iväg ett bloginlägg så här i all hetts..
Idag har jag och krill gått på stan hela dagen och handlat julklppar, åkte in vid 9 och kom hem runt 6 tror jag.. Nu sitter jag hos palle och fixar mig, vi ska snart iväg till fyllisarna som precis kommit hem från ålandsbåten :) får se hur kvällen slutar!  partymåndag

Kvällens låt:


mys


Söndag


Lördagkvällen spenderades först hemma hos Jenny och sen for vi vidare till Hortan, spelade rockband tills sena natten.
I dag blir det slappt, ska ta mig en långpromenad med Sion och sen bara slappa...



Helg

Gårdagen var najs, åkte hem till Jenny i storvreta och satt och pratade i flera timmar med godis och läsk, hamnade i en taxi runt 2 tiden och somnade inte förns runt 6. I dag åkte Jag , jenny, Sandra och Alex till gränby, gick mest runt och drack redbull och flummade. fick inga julklappar köpta med andra ord. Nu kör Jenny på med julbak och jag sitter här med en öl i handen. snart kommer palle och då blir det kul ! en till kul sak, jag och jenny har grått hår!


Så var det fredag igen

...och de har gått hur fort som helst, hoppas inte lovet rinner iväg lika fort.
Var nyss ut och övningskörde med mamma och Johanna, ikväll blire chill. godis,vännerna och en bra film kanske? :)

Tänkte slinga håret mörkare nu, men får se om jag vågar...

Juste, har glömt att skriva att jag tog hem mitt förra marsvin " Nakenjanne " under jullovet . här har ni en bild på skönheten:

Jullov

Första dagen på jullovet och jag njuter av varje sekund, Ikväll blir det volleyboll.

Igår såg vi " happy feet " och jag älskar den här biten:


Tisdag

Självklart försover jag mig imorse igen.. men de gjorde som tur var inte så mkt då vi bara var ute och grejade med hundarna. Efter skolan tog jag en runda på stan med Sofie, hittade dock inga julklappar idag heller.

Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng med min nybadade hund. gonatt


shopping

Efter skolan så fick jag ett ryck och drog in till stan med Jenny och handlade lite, tanken var den att jag skulle inhandla julklappar men kom hem med två högklackade skor + en tröja till mig själv istället, kunde inte motstå.
Det får bli stan på ons igen !
Målade naglarna svarta när jag kom hem, men de åker bort imorgon för att jag hatar det, däremot älskar jag röda naglar.
oj,oj nu är klockan redan 23.52, får inte försova mig imorgon när jag ska raka av Sannes hund allt hår !

see ya


Måndag

Har precis kommit till skolan och slagit mig ner vid en dator, försov mig imorse så nu sitter jag här och inväntar min nästa lektion. Känner mig inte precis utvilad efter helgen, och igår efter att jag vaknat upp och tagit tåget  hem så var det lucia tåg i kyrkan som gällde, vilket jag nästan hade glömt bort. Tack gud för att jag inte svimmade.

Jag vill hem och soova!

I GOT A WOMAN, killen är 10 år!


Jenny här

klockan är 05.27 och jag och martina har precis kommit hem, nu ska vi sova
/ Jenny


Crazy night

..Vart ska jag börja?
Jag sitter just nu hemma hos Jenny och försöker tänka tillbaka på gårdagen, vad hände egentligen? Mitt finger är helt förstört och lika så köksfönstret. Folk kan inte bete sig nu för tiden..
nej, nu ska jag hjälpa Jenny att få ordning på huset igen.

take a chillpill

Torsdag

Har studerat får hela dagen, inte allt för roligt att sitta i en fårhage i minusgrader när man inte ens har lektion och istället skulle kunna ligga kvar i sängen...
När jag kom hem ångade jag och Sabina ansiktet, sen blire spraytan hos elin.

peace out


onsdag

Vart ingen skola för mig igår, risig i halsen så jag blev hemma. Men jag kände mig bättre imorse så det fick bli tåget till uppsala. När jag kom hem bakade jag och sabina pepparkakor och nu försöker jag bli klar med en skoluppgift.


Monday

Så vare måndag igen och humöret är på topp, not.
Känner mig sjukt stressad, har galet mkt i skolan och orkar verkligen inte plugga.. börjar även bli sjuk också :(

sämsta bildkvaliten, men här är iaf en bild på mig och sanne sen ålandsresan. lovar att lägga upp fler bilder snart när jag får dem.

I´m so sorry we just like to party

Äntligen hemma, ålandsresan i fredags var kenun. Har massor av bilder som jag ska försöka lägga upp inom kort.
Igår kväll när jag kommit hem från en galen bussresa åkte jag direkt iväg på volleyboll med tjejerna, men gick hem redan efter första setet då jag kännde att jag behövde få i mig lite mat i magen, hade inte ätit riktig mat på 3 dagar .
Efter de gjorde jag mig iordning och stack iväg till uppsala med tjejerna, där spenderade jag hela natten och kom inte hem förns nu . galen helg !


Åland


Idag bär det av till Åland, håller på att packa en väska just nu. Skulle ha gjort det igår men fick en impuls och åkte iväg till Storvreta. Kom inte hem förnst 2 i natt.  Nu lär jag skynda mig! Ha de så bra här hemma i Sverige, mohaha.
<3
 

äventyr

Var hemma idag, så följde med Sabbe och mamma på jakt efter en päls åt Sabbe. hittade dock inte mer är skit, så vi åkte på jakt efter andra affärer istället utan lycka. När vi tillslut kom hem åt vi stekta mackor med stekt ägg på och efter det tog jag en långdusch och nu sitter jag här.





Torsdag

Försov mig imorse, men kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte somnade förns runt halv 2.  Men de gjorde iaf. inte så mkt då mina kära klasskamrater inte heller kom dit.


Jag och jennie

Julmarknad

Idag har jag varit kvar i skolan tills kl 19.00, pga. julmarknad på Jälla. Vårat bajspåsförsäljande gick kenun, sålde runt 20 pack påsar tror jag. Fick även reda på att jag ska me till Åland på fredag och festa hemma hos en klasskompis vid namn Ronja som fyllt 18! Det ska bli kenun (Y)



Tisdag

Skolan rullade på som vanligt,och provet som vi hade gick galant! sköönt..
Tog en runda på stan efter skolan, men hittade dock ingenting.
Ikväll tänkte jag vara duktig och gå och lägga mig tidigt , så ska ta mig en dusch snart och se om jag lyckas somna sen. <3


ny väska

Har införskaffat mig en ny väska från sisters.
Den är enligt mig perfekt, varken för stor eller för liten men ändå tillräckligt rymlig att få plats med det mesta i.


RSS 2.0