Hundfrisörer

Vi lekte hundfrisörer idag vilket vi kanske inte borde ha gjort, eller vad säger du Micka ? haha...






Nöjd tjej

lättnad, allt är nu klart så jag kan njuta av sista tiden :)


heelt ok

Har varit inne och kollat vädret flera ggr om dagen nu den senaste tiden för att se så att vi får det fint på studentdagen! Det stod att det skulle regna ett tag men nu börjar det ju faktiskt de ganska så lovande ut...


31 maj 10

godmorgon ! Här sitter jag mitt i frukosten, ska bara äta klart, koppla Sion och sen bege mig till tåget. Härlig dag, 18 grader varmt och sol fast att kl bara är 8 , de gillar vi !
Hundens dag på Jälla igår... flopp, flopp, flopp!
J

29 Maj 10

Har varit i uppsala hela förmiddagen, först var jag till skolan och matade djuren eftersom att det är min djurhushelg, sedan tog jag mig en runda på stan och fick med mig lite smått ch gott hem :)

Ikväll blir det lugna puckar, Hundens dag på Jälla tomorrow !




Pooooosar´n

27 Maj 10

Som vanligt dötrött efter den långa dagen, gick inte i säng förns sent igår heller då jag satte uppe och skrev på min redovisning. Ikväll blir det till att plugga järnet för sista gången ! Herregud vad sjukt... imorgon ska jag skriva mina två sista prov någonsin på Jälla.

Cyklade förbi Bennys på hemvägen från station och köpte med hamburgare till mig och Johanna så nu är vi mätta och glada, jag har hunnit med att städa hela badrummet och tagit en långdusch också. Nu sitter jag här i min söta pyamas och ska till och börja plugga.


Idag har vi varit ute och tränat Lydnad


Slappisar

Bf- brudar utan framtid

Klockrent!




26 Maj 10

Trött efter dagen, ska laga iordning tacos nu med Jopplan och sen sätta mig ner och plugga.


Jällaskolans studentskiva 10

Superlyckad skiva, vi alla hade en riktigt kul kväll!














04:15

Gormogon allesammans! Själv vaknade man 04:15 imorse och kunde inte somna om... har legat vaken och dödat myggor och busat med Sion hela morgonen. Men nu är jag  uppe och tänkte ta tag i lite skolarbete innan jag far iväg med Sion för att träga agility idag igen...

-Jag visste inte vilken glass du ville ha, så jag köpte allihopa.


Hjälp ma!

Jag ska åka om 30 min men vafan ska jag klä ut mig till?


Agility

Idag har vi tränat agility, sen var jag tvungen att åka hem för snart ska jag tillbaka till uppsala igen för våran studentskiva som ska hållas på Göteborgs nation, kom gärna på eftersläppet kl 22.00 :)










THAI

Jobbade hela dagen igår innan jag drog iväg på studentskiva, nivå byttes ut mot heartbreak senare under kvällen.. hade väl inte allt för kul, men det funktionerade. Idag har jag också jobbat lite men nu är jag hemma igen och imorgon är det dags för våran studentskiva som ska hållas på Göteborgs nation.

Bädda rent i sängen nu!


Middag







lek och blommor




20 Maj 10

Godmorgon allihopa! Vaknade upp här på soffan brevid datorn för ett tag sen, har tydligen somnat här igår. Idag har jag tänkt städa igenom hela lägenheten innan jag möter upp Miah för en sväng genom marknaden så nu ska jag sätta igång och städa, hörs senare!

19 Maj 10

Har precis kollat klart på en ny wallander med Joppis, är jättetrött efter den långa dagen idag.. Har tränat klickerträning och lydnad med hundarana så Sion ligger helt utslagen här bredvid . Han har varit jätteduktig som vanligt :) Imorgon blir jag nog hemma, har egen träning med hunden så det kan jag ju lika bra göra hemma och sen så äre ju marknad också !






Skin, skin som den sol du e


18 Maj 10

Idag har Sion varit med till skolan, vi har tränat på att spåra och söka ute i värmen så vi båda är helt slut nu. Grillning här hemma som vanligt, gött. Lite senare kommer Dan över och gör mig sällskap.

balkonghäng

När jag kom hem från skolan idag stod tacos dukat ute och ett jävla trevligt sällskap runt bordet, hur najs som helst! Vi har nu suttit ute i flera timmar och pratat och skrattat oss till gråt! här tänker vi sitta kvällen lång och käka kladdkaka med grädde och jordgubbar i guldvädret. Love it


17 Maj 10

Hellu, sitter i skolan just nu med en hög papper framför mig. Idag började våran nya sista kurs någonsin här på Jälla, Hundkursen. Kanske den roligaste kursen ? Min hund Sion ska ingå i kursen så han kommer att få följa med mig varje dag nu :)
Känns tråkigt att allt snart är över.. nu är tiden som bäst här på skolan, alla träffas på nytt, det är varmt och skönt så man är för det mesta utomhus, alla djuren är ute och alla är så glada!
Har inte tid att skriva mer nu, för att nu är det dags att lämna in allt som inte är inlämnat.

Försov mig imorse så det vart stress gånger hundra till tåget vilket resulterade i att jag glömde mobilen hemma, så därför jag inte svarar om någon undrar.

Mys




15 Maj 10

Sommarväder utomhus, passade på att vara ute i solen och steka. Sen blev det grillning och mys. efter de drog Dan med mig ut i skogen på pass, en lördag kväll ute i skogen alltså.. haha jadu, såg iaf 2 st rådjur och 2 st grävlingar, wohow. Dan ville skjuta men fick absolut inte för mig :) Dock sköt hans kompis ett vildsvin som vi fick vara med och dra till bilen, uuh.


Sion ute i solen, nybadad och fin.






Vill bara observera att jag absolut inte är ute på jakt, då jag är helt emot det. vi tittar bara på de söta djuren :)
men man lär ju gå in för skogsoutfiten ;D




Siktar på ett träd?


Dan med mormors-tänder i munnen ( han ville att jag skulle skriva till det så att ni inte undrar )


Stackars vildsvin..

Hårklippning

Japp, jag kan faktiskt klippa hår. att det alltid inte blir så snyggt är ju en annan femma, men denna gång lyckades jag faktiskt mkt bra tycker jag :)





Middagen

Här är finmiddagen jag lagade ihop och bjöd på idag, utan ett minsta problem !








Billionaire


Dags att börja med middagen

Nu har man varit och inhadlat alla ingridienser för dagens middag, det blir stekt lövbiff med kräftstjärtar, sparris och potatisklyftor. Till de blir det stekta champinioner, finfin sallad toppat med citron, mums.


Här har vi mig alldeles nyss

Peace


Morning!

God morgon allesammans!
Vaknade skapligt tidigt imorse, eller tidigt och tidigt.. 10, tog mig en runda med Sion, har inte berättat att han fyllde 2 år i måndags, men det gjorde han iaf :)
Vad hände egentlligen? Nu känns det ju som om att det är sommar ute! Man kan ju nästan gå ut med shorts.. fyfän så najs.

Idag är det premiär för oss tre syskons " Halv 6 hos oss " Det börjar med att jag ska laga middag till oss tre idag, sen rullar det på med johanna och sist Sabbe . höhö, jag kanske har nämnt det förr, men jag har aldrig någonsin lagat en hel middag själv i hela mitt liv! Jag vet att det låter sjukt men det är faktiskt sant, jag har lixom inte något intresse eller behov av det, alltid är det någon annan som ska laga maten, dessutom är det ingen som vill att jag ska laga den heller, haha.. så vi får se hur detta ska gå!



mums med glass

13 Maj 10

Fortfarande riktigt dåligt med update från min sida, men jag lovar att det blir mer snart. Har haft mkt att göra nu på sistone, herregud skoltiden är ju snart slut! :O Knappt så man insett det än...
Här sitter jag iaf och skriver på en religionsuppgift som ska vara inlämnad innan mån, som allt annat. Har hosta och huvudvärk, men mår annars fint. Nej nu har jag inte tid med detta, fika och sen sängen!

Stud. Kryss

Här kommer lite bilder från studentkryssningen, måste säga att det vart en mkt lyckad kryssnig med en massa kul. tyvärr har jag ingen röst kvar då den mesta gick åt till karaoke och allsång i hytten samt en hel del ramsor ute på däck, men den hittar nog tillbaka igen :)














I´m alive

jag vill bara meddela för alla att jag fortfarande är vid liv !

Studentkryssning

ALLTID ATT DET SKA VARA NÅGOT, jag skulle ha varit med tjejerna nu och ätit lunch, men istället sitter jag här hemma förbannad och hoppas vid gud att Sabina pallrar sig hit SNARAST eftersom att hon har mitt smink i Söderfors vilket jag verkligen skulle behöva nu när jag snart ska dra iväg !

Helvete Lars-olof... aja, vi drar iväg från Tierp halv 4 tills dess lär hon ju vara hemma. Känner på mig att det kommer bli en galen kryssning! Får hoppas att vi hörs imorgon igen ;)

lördags

Lördagsmorgon vaknade vi upp i Robins säng efter en hård natt, morgonen började med att Robin lyfter upp mig ifrån sängen och snurrar mig 20 varv upp och ner, bra härligt uppvaknande när man är bakfull!
Sen börjades det, Robin knäckte sin första öl och sen var det full rulle igen !












Fredags






8 Maj 10

usch och fy.. idag har man inte mått bra kan jag säga,vart hårt igår. Haert break för hela slanten! Inte alltför bra då man ska iväg på studentkryssning imorgon.. Ställde iaf in utekvällen som skulle blitt av ikväll, och skönt är de.
Har varit i uppsala hela dagen nästan, putsat Larssas fönster och grejjat. Skriver mer imorgon, då kommer även bilder upp sen igår. nu ska jag äta gurka och sen sussa! natti

Världens bästa film

The notebook

oh yeah


6 Maj 10

Imorse var det snabba puckar kan jag lova, vaknade 25 min innan tåget gick. Hann med att välja kläder, sminka mig lite, äta frukost och packa väskan, om jag la i turbon? jorå. nu är jag iaf hemma från praktiken igen, sitter med en låda thaimat, mums! Resten av kvällen ska jag bara ta de lugnt.. känner mig helt seg och har fortfarande jätteont i huvudet :(

wohow, en bild på nya hårfärgen!


5 Maj

Mkt dåligt med updatering från min sida på sistone, jag vet. men jag lovar att det blir ändring.. snart! Jag själv hatar att läsa bloggar med bara text, så jag förstår att min inte är så intressant för tillfället. men som sagt, snart så!
Tänkte faktiskt ta tummen ur och ringa Media Markt nu och fråga hur fan det går med kameran jag lämnade in för 40 år sedan... sen så har datorn kommit hem från lagning nu, så gamla bilder kan komma upp.. sen får vi hoppas på en ny bärbar till studenten :)
btw, ni kanske undrar vad fasen jag gör hemma nu? Jo det är så att jag verkligen liiider av huvudvärk just nu, inget jag vill springa omkring med i stan så jag är hemma och vilar idag. måste, måste, måste ta tag i lite skolgerejer idag! Måste komma på något slags straff till mig själv ifall jag lyckas smita undan de.
Nu frulle!

2 MAJ 10

Bra valborg, bra lördag! Dåligt med update, men kommer mer sen. Snart har jag kamera och ny dator! Snart kommer Stephy och Jennifer över då blir det grillning och mys !






RSS 2.0