09-02-28

gör mig redo, ikväll blir det smått festande hos Sofie.


                                                                                                                      cobran

Guitar Gangster & Cadillac blood


Volbeat på peace ´n love i sommar, tacos nu.

09-02-27

sjukt ont i ögonen, nej inte ögonen utan i hjärnan. eller när jag sneglar åt sidan så värker det satan. 4 dagen med denna värk nu, hoppas det inte är hjärnhinneinflammation bara så är jag nöjd. mamma tyckte att jag skulle stanna hemma idag, men en hel vecka med närvaro känns bra, men ögonen känns inte bättre . Sitter iaf. här i skolan nu och pluggar på. har egentligen slutat men jobbar på med ett arbete som ska va inne idag och eftersom att mitt välgjorda arbete inte ville öppna sig på datorn så får jag helt enkelt sätta mig ner och skriva ett nytt, great! 

mig själv

Eftersom att jag fått en efterfrågan om att berätta lite om mig själv så tänkte jag passa på att köra en kort presentation nu.
Martina heter jag och är en 17 årig tjej som bor i en liten tätort vid namn Tierp, jag går i skolan i uppsala på Jällaskolan där jag pluggar djurvård då mitt allra största intresse är djur. Det bästa jag vet är min familj och mina kära vänner, till familjen hör bl.a min tvillingsyster Johanna och storasyster Sabina, men även min egna lilla älsklingshund Sion som jag köpte i sommras. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, så är det något mer ni vill veta om mig så uppskattar jag att ni frågar. Skulle vara jättekul att få veta lite om er som läser min blogg också då jag inte har en aning om vilka ni är, så skriv gärna någon rad om er själva.                         T.ex " Eva heter jag 65+ från skåne "


09-02-26

Sitter i skolan, förstår inte varför jag åkte hit över huvudtaget. En lektion hade vi idag och på den satt vi och klappade djur, värt! Pannkakor iskolan iaf, så åker väl hem efter de.

09-02-25

nice to be home, så less på att pendla fram och tillbaka till usala varje dag. tänkte vara riktigt tjock idag och köpa chips och ligga framför tv:n. Har ingen ork för annat.

09-02-24


klart man ska gå och bli sjuk när skolan börjar igen, känner mig hängig och febrig. men ska iaf pallra mig till skolan imorgon, mitt mål är att gå på varje lektion och inte komma försent en enda dag den här veckan och frammåt.. bra början, vaknade 20 min innan tåget gick imorse, men de va bara att klä på sig och gå till tåget på engång!

Idag är det ju fettisdagen och det har jag firat med hela 4 semlor, vad har jag mer gjort idag ? Jo! jag har har kört traktor i ca 3 timmar, lärt mig att backa med släp osv, de ni! inte lätt. nej om man ska ta och lägga sig kanske..  ska somna på soffan ikväll, min säng verkar inte vilja att jag ska somna. Go natt


09-02-23

så har skolstarten kört igång igen, dagen var ganska lugn as usual så man ska inte klaga. dessutom kom mamma och hämtade mig från skolan idag, riktigt skönt då jag slapp stå och vänta på buss och tåg. åh juste, jag övningskörde hem från månkis och de gick kenun! i kväll tänker jag ägna min tid till soffan med en massa gott.

09-02-22

Gårkvällen vart helt okej, jag + några till satt här hemma och spelade spel, drack lite och lyssnade på musik.
Idag är det sista dagen på lovet vilket känns riktigt tråkigt, skulle vara skönt med lite längre ledighet.
Dagen tänker jag spendera till att titta på volleyboll och sen kanske umgås med Dan. harebrahej

gårkväll






09-02-21

festen igår var awsum, dock kom vi dit runt halv 12 och åkte hem 1 och de sög ju.  men kul vare och kul blir det ikväll också förhoppningsvis. ska hoppa in i duschen nu, bilder kommer senare.

09-02-20

Tonight we're gonna party like it's our birthday


kvällen

ser mörk ut.. nejdå, blir antingen uppsala eller flickorna, tjejerna överväger nog lite.          film, godis och mys :)


Jag, jätte lycklig igår .

promenix

Kan berätta att en timmes promenaderna jag skulle gå innan frukost den här veckan har väl inte funktionerat särskilt bra, jag gcik ut med elin i måndags, de va allt. haha. men har iaf promenerat lite under dagarna, idag tillexempel var jag och Sabina ut på en långpromenad med hundarna.
Idag vette sjutton vad som händer.. ska väl spendera kvällen framför tv:n eller ngt liknande. Nu ska jag städa lite!


Jag och Sion i höstas kanske ? Krille som skickade  bilden :)

09-02-19

Förfest hemma hos jenny och sedan ett misslyckat försök om att komma in på krogen, haha. det var bara för lilla mig att sätta mig på tåget hem ! Nu är jag hemma, partyfixad och på topp. och vad ska jag göra ? jo jag ska gå och lägga mig, kul.       


09-02-18

Har precis varit ut och övningskört i lilla Tierp, haha.. jag är verkligen en fara för trafiken, men de repar sig.
Snart kommer syster hit och hälsar på från stockholm med sina små söta ungar, så ska väl försöka få ordning på rummet nu.
Lite städmusik till de ( Dolly Parton- Here you come again )


mums

Va kul det var när big brother gick på tv:n, otroligt roande program.. och för att inte prata om så snygga människor!
Robin Persson, mums på han. Daniel Olsson kan vara mums han också.

Robin PerssonDaniel Olsson




patrik 1,5

Kikade nyss på filmen " Patrik 1,5 "  bra film.
Sitter här och funderar på hur kvällen ska sluta, kanske ska styra upp något med flickorna. Tänkte gå och sola mig brun nu. Stekar-Dan kommer ju hem från thai på fred, och man vill ju inte vara blekare ! 


09-02-17

Visst är det skönt med lov, men vad ska man hitta på?


09-02-16

illamående som bara den.. kanske av all glass och kolasås jag tryckt i mig.
Idag har jag iaf varit på Mary kay produktsprövning, testade ut olika hudvårdsprodukter och foundation till mitt ansikte. tyckte de var " pra krejjer "så jag köpte en foundation. senare gick vi hem till mig och åt middag och sen vidare till palle och åt glass med galet mkt kolasås och choklad sås och kikade på tv .
Vill bara meddela att promenaden imorse blev av, inte var det kul att promenera i kyla och snöväder men de gick! och imorgonbitti innan frullen ska det också bli av.
 
 

Training

Kom precis hem ifrån Elin, vi har kikat på två filmer ( Tillbaka till den blå lagunen & A cinderella story ) Vi tjockade i oss massor av godis + chips och fick lite smått ångest när vi kollade på Milla Jovovichs snygga beachkropp! Så vi har bestämt oss för att gå ut på minst en timmes promenad varje dag den här veckan innan frukost!


09-02-15

Söndag, trist dag.. finns inte mycket att göra i lilla Tierp dessa dagar, jag och Elin ska iaf gå till affärn snart och handla fett och sen lägga oss och kolla på film.
Igår var vi på party hos sjödin, kände mig inte riktigt på topp så gick hem ganska tidigt.
nej, nu ska jag ta tag i det här, hoppa in i dushen och sen knalla iväg. kan ju inte sitta här och ruttna hela dagen!

en sång från hjärtat

till sin vän som tog livet av sig, sjukt fin .


Alla ♥-dag

Godmorgon gott folk, vaknat upp på ett strålande humör och solen skiner!
Idag ska jag spendera dagen hemma, ska baka lite hjärtan och fixa lite tills mamma kommer hem, då ska hon laga alla hjärtans dag-middag och så kommer en gäst. Senare på kvällen ska jag fira med mina kära vänner !

Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag♥


Magsjuk

..är bland det värsta jag vet!  kräktes ungefär var 15:e minut från 6 på morgonen till sent på kvällen, fast febern är nog ännu värre, fryser ihjäl inombords och svettas utombords. och lite magkramper på de, yes! det var typ min dag igår...
Idag mår jag mkt bättre, matt i kroppen men illamåendet är borta så jag är lycklig för det!
Vinterkräksjukan har drabbat ungefär 1000000 svenskar den här vintern! sjukt.

Idag blir det till att städa mitt rum, bädda rent i sängen och duscha, duscha,duscha! Om jag orkar så ska jag umgås med några vänner framför en bra film ikväll, ha de bra.


Jag upptäckte att jag nästan kunde gå ner i spagat, så nu måste jag träna så att jag kan gå ner helt.


09-02-11 bowling

Stressdag, åkte hem tidigare från skolan för att hinna göra mig ordning och åka tillbaka till uppsala med familjen och bowla. Så på hemvägen med 14.19 tåget så självklart fastnar det i tobo! alla i tåget får kliva av och gå en jävla bit för att komma till spår 1 där ett annat tåg skulle komma och hämta upp oss efter att ha suttit på tåget i typ 30 min. väl framme på spår 1 så ropar dom " spårändring " så de va bara att börja gå tillbaka till det andra spåret igen. Förstår inte riktigt hur dom tänkte där, ställde det nya tåget bakom de trasiga... okej hur skulle dom då komma förbi? vilket dom inte gjorde heller. för ca 30 min efter de så ropar dom igen att vi får gå tillbaka till spår 1 igen och ta ett annat tåg, yeah!
Var inte hemma förns efter 5 då tåget jag skulle tagit tillbaka in till uppsala gick. så jag gick hem, duschade och gjorde mig ordning fort som bara den och tog ett senare tåg.

Bowlingen var riktigt kul! Jag kom två:a ! Senare gick vi till en fin resturang och åt middag innan vi åkte hem.


new shoes

dom här snygga skorna stog jag och velade mellan färgerna på i en hel timme. Kunde inte bestämma mig, ville verkligen ha de vita men mina förra vita skor gick ju sönder pga. smuts på bara några dagar.. så tillslut valde jag iaf de svarta.


09-02-10

trött och seg, försov mig imorse igen , men vila kan man ju göra i graven.
Tänkte måla naglarna nu och sen gå iväg till affärn och köpa candy.


09-02-09

sunny day. känner mig helt slut efter dagen, tänkte lägga mig ett tag men kan inte sluta youtuba. från den ena videon till den andra, sjukt roliga saker man kan hitta.





09-02-08

Lördagskvällen spenderades hemma i soffan med min ensamhet, kände mig helt o-pepp så var lika bra de.
Idag har jag bara tagit det lugnt. ätit god mat, kollat på twilight för 9:onde gången och druckit cola. Juste, fick ett ryck och färgade håret ljusare också.


17 år

hemmafester och en stulen bil, jag satt vid fyrisån och döda tid...


09-02-07

har precis bakat en kladdkaka, ovanligt, jag vet. har inga planer inför kvällen men de blir eventuellt lite party med palle eftersom de andra tänkte glida in på krogen.


09-02-06

fredag, sorgliga filmer, anton, jenny & godis.


let me sign

Kan inte sluta älska låten, tänkte börja läsa första boken av de fyra twilightböckerna för att sluta nöta filmen för ett tag.

09-02-04

knappt sovit något i natt, men eftersom att jag är ledig imorrn så kan jag ta igen det imorgon. skoldagen har varit slapp som vanligt, har inte mer o säga än att jag tänkte glida hem till palle nu och va med tjejerna .
 

09-02-03

Var hemma från skolan idag, känner mig fortfarande sjuk.. Hörde att det var massvis som var sjuka nu. inte kul, men känns bra att man inte är ensam iaf . Har suttit i 3 timmar med en hemtenta i svenska, skönt att ha det klart.
duschen nu, puss !


09-02-02

Phuk och pheber, kom nyss hem från stan. shoppade lite kläder och nya lurar till ipoden som Sion tuggat sönder för 3:e gången, nu känner jag mig helt slut. in i duschen och på med mjukiskläder och lägga sig framför tvn är vad jag ska göra nu. puss på er.

Kul i Karlholm

Såhär kul hade vi igår på festen, haha.



09-02-01



Ja, då har man precis kommit hem från en fest i Karlholm. den sög rumpa om jag ska vara ärlig, däremot 18 års festen igår vart riktigt lyckad . fyra av fem toasts, kanonkul! Tänkte äta lite mackor och godis nu och sen krypa ner i min nybäddade säng, klockan är ju faktiskt ganska mycket , 04:13 och det betyder att dagen har blivit söndag och det betyder att det är Jennys födelsedag idag, grattis till henne !


RSS 2.0