Halloweenpartey




" röda lappar"

japp ikväll blir det röda lappar, måste bara visa hur snygg kenza är i röda lappar!


Calle Kristiansson

Måste väl vara killen som utvecklats mest under hela idol? jag tycker att han är grym och borde vinna!




onsdagen på bj



Sick?

Åkte till jobbet som planerat men hann inte ens gå in i köket inna jag bestämde mig för att jag inte kunde jobba, febern har smygit sig på mig under dagen och nu sitter jag här fryssen och svettig med snorig näsa och rinnande ögon. jag tror jag gått och blibit sjuk. betsällde hem thaimat iaf som Johanna snart kommer med. sen blir det en varm dusch och bums ner under täcket.

:(

E på så sjukt dåligt humör just nu. har sovit och nu är jag hungrig och trött och vill absolut inte åka och jobba! och såklart vill inte Johanna ställa upp heller.

schöningar




30 Okt -09

Började jobba 11, kände mig dö-trött kl 12 så jag gick hem, och nu sitter jag här. tänkte gå tillbaka på eftermiddagen när de behövs som mest hjälp.
Ne.. om man ska ta tag i läxorna nu då kanske.. blä!

29 okt, 09

I´m home! äntligen.
Gårkvällen blev mycket lyckad måste jag säga, trevlig förfest här hemma med tjejerna och grabbarna. Senare tog vi tåget in till uppsala ( och självklart tappar jag mobilen på tåget ) anyway, vi splittrade på oss när vi kommit fram så några drog till nån pub och vi resten drog till Bj där det var fullt ös ! galet mycket folk och galet mycket dans! Om jag har ont i fötterna idag? - eh ja..

Jag Elin och Palle sov över i Storvreta, tänkte ta mig hem tidigt imorse med 27 över 9 tåget men själklart var det inställt så att man fick sitta och frysa arslet av sig i en timme! Nu är jag iaf hemma och mobilen är tillbaka.
Har tagit en äggmacka och ett stort glas oboy, blivit varm i duschen och nu ska jag burra ner mig i soffan framför en film. ikväll blir det work.

28, okt -09

Imorse vaknade man skapligt, jag och tvillingsyster Johanna gick ut på gården med Sion och krattade löv, för de fick vi en jävligt bra belöning av mamma :) Senare gick vi och åt lunch på thairesturangen med Mickan.

Nu hade jag ju tänk ha min middag med klassisarna med så blev det ju inte, tråkigt att det inte går att boka in saker och få det att bli av! iaf så kommer mina kära vänner sara,Elin och palle hit och äter tacogratäng med mig, sen förfestar vi och tar tåget in till uppsalas uteliv.
i got a feeling that tonight's gonna be a good night!


tagga


Lill-lördag

Om 20 min är det Onsdag, det innebär att det är lill-lördag! det blir förfest här med middag och sen tåget in till uppsala där det antingen blir Bj eller Kalas. Jag längtar efter mina partypinglor!


Sara och Jag på Cava

Nämen! :D

När kan de här ha varit, 2004 ?

Martina                                                                    Malin & Martina

Sandra                                                                      Sara, Elin och Sandra

 


27, Okt -09

Godmorgon alla! Här sitter jag i pyamas och känner mig en aning orange, jo jag smörjde in mig med ett jävla lager bus igår innan jag la mig.. jag är inte jätteonöjd, men händerna hade jag ju kunnat tvätta lite bättre om man säger som så. De blir till o skrubba sig idag.

Eftersom att jag är själv hemma hela dagen änkte jag passa på att göra lite skolarbete och sen städa hela lägenheten! japp, tycker faktiskt att de är kul att gå omkring ch städa när man är själv, och sen ska jag ju bjuda hem gäster imorgon så de passar ju bra.

Ikväll ska vi iväg och simma i örbyhus , skippar buggen tror ja.

Monkisar

Min lediga dag har jag spenderat i stan tillsammans med storasyster Sabina. Blev ingen soldusch för mig pga. att det var stängt, så pengarna fick bidra till en massa annat, bla: En kort skinnjacka, halloween prylar och två nya monkisar :D Är helt besatt av dom där söta sakerna från monki, har redan en ( nu 3 ) men tänkte samla tills jag har alla 12 !  Idag kom vi på att alla monkisar har varsitt namn, personlighet och historia, så lätt att jag ska ha alla!



24 Okt, 09

Jobb klockan 12 nästa! Jobbar tills ikväll så kom över och är lite thaimat :)


Höstlov

Åh, så skönt! Nu ska jag bara njuta av det här lovet och ta dagen som den kommer.


soldusch

Har funderat på en grej, tror jag ska åka in till uppsala på Måndag för att sprayduscha mig.. På onsdagen ska jag ju bjuda hem några klasskamrater hit på middag och sen dra ut på krogen och fira Sofie, på Torsdagen är det halloweenparty på folkan. inte bestämt om jag ska dit, men kanske.. och sen blir det kanske halloweenparty fred eller lörd på caves, så det kan ju passa bra med o köra en dusch på måndagen som håller i sig hela veckan. Bara man inte blir orange som vissa kan bli, då blir jag istället hemma hela veckan, haha.



Cava

Inne i dimman

22 Okt, 09

Godagens! Sitter här och väntar på mat som Mickis och Johanna håller på med nu, det blir friterade pommes med kyckling, sallad och bea. mums! känns skönt med lite service när man haft en lång tråkig dag i skolan och dessutom åkt buss i över en timme för att komma hem.

Till mamma

mamma, vet du vad jag har gjort? Jo, jag har städat hela ditt rum! Jag har bäddat rent och gjort det mysigt i din säng, sen så har jag strukit gardiner och bytt till ett par fina och piffat upp det lite här och var, så nu tycker jag du ska komma hem och vara lyckligt över att du har så underbara barn.


                                                                                                        Sion har hjälp till han också


21 okt, 09

hellu, I´m home! skönt satan, sitter här och njuter av ett glas iskall cola. Tänkte lägga mig och slappa framför tv:n med Ullis, Sion och Sören.

Jag är jättenöjd med min muntliga presentation! Inte alls lika nervöst den här gången, och även fast jag tappade stödlapparna så gick de bra utantill :) Ikväll blire  plugg inför prov i biomedecinsk teknik!

Godmorgon!

Morning gott folk! Här sitter jag, uppe I TID som aldrig förr, skickar över lite skolarbete osv till datorn i skolan. Sen så har jag ju min muntliga presentation ( nationella, Sv B ) idag !! Jättenervös eftersom att jag måste göra det så mycket bättre idag, usch och fy.. får se hur det här ska gå! Nej, en snabb piggaupp-dusch nu sen på med kläderna och en god frulle! ha en bra dag ♥

Vindögd Martina

20 Okt, 09

Hemma nu, har varit förbi thairesturangen och visat min nya jacka och snott med mig lite thafood hem:) Tänkte ta mig en sväng förbi Hair corner och dra en solning om ett tag, känner mig så blek !!  iallafall så köpte jag vinterjackan idag, blev inte boomerangen som jag var inne på, utan det blev en jättevarm och fin peakjacka.



When Love Takes Over


Shool

Yes, sitter i skolan och inväntar lektion. Efter skolan ska jag gå och köpa mig en ny vinterjacka som jag spanat in ett tag nu. Tack pappa!


En liten Martina


19 Okt, 09

Godmiddag, slapp dag i skolan.. endast en lektion med ett oförbrett prov, kalas! Tog mig en vända på stan efter skolan och köpte lite onödigheter såsom smink och naglack. Tänkte ta mig en dusch nu och sen hoppa i mjukiskläder och testa mina nya lack .

Tack kära syster för att du städat min garderob och kastat en sopsäck!

Väärt

Ja de är vad man kan säga om natten som spenderades på en klubb jag inte kommer ihåg namnet på. Vi tjejer drog ifrån Hang loose ganska snabbt för att gå in " på den okända " klubben, så fort vi kom dit så behövde vi inte betala eller visa leg och väl inne kom det ut en bricka med champange till oss tre tjejer och så fortsatte det hela kvällen, så fort vi hade slut i glaset kom ett nytt champangeglas.. varför? jag vet inte! haha.Roligt hade vi iaf, och ett roligt samtal hade jag med Elin nyss!


Kom hem efter 4 inatt och fick sova på soffan eftersom att Ullis kissat i min säng!!! Och nu mår man som en påse skit och ska iväg och jobba. Hörs sen ♥

Disikera råtta

Bilder från våran disiktion utav råtta, absolut inte det mysigaste jag gjort.. och mådde inte allför bra efteråt.




beslutsångest

Vet inte hur jag ska göra med kvällen... Antingen ska jag och några vänner ut på krogen och skaka rumpa, eller så ska jag umgås med min underbara vän Krillis. jag har ju varit ganska lugn nu ett tag så det skulle ju vara kul att gå ut, men ska ju jobba tills 8 ikväll, och börjar 10 imorgonbitti... så ja, jag vet inte!!

happyland


Ovärt

Ovärt som fan att ta sig till skolan idag! tog med mig lilla Sion, men kortvarigt vart det! 2 h i klassrummet, sen vare dags att ta sig hemmåt, mötte mammsen på station så vi åkte tåg tillsammans och gick sedan hem i spöregnet. Sion fann det mycket skojigt i att springa och hoppa i vattenpölarna, så hade en blöt och vild hund här hemma sen.

Nu sitter jag iaf här och laddar inför arbete på resturangen, så gå och ät lite thaimat idag på fredagseftermiddagen?


En bra sak med att jobba är att man får äta hur mycket god thaimat som helst :)

15 Okt, 09

Hola! Idag efter skolan drog jag en vända på stan, spanade in vinterjackor och fastnade för två st. Den ena är en boomerang som sitter helt perfekt och är jätte snygg och varm o allt, men sen hittade jag ju en lika snygg peak som känndes lite varmare, hur svårt val som helst! Får fundera lite mer på det innan jag bestämmer mig, ska ju iväg till thailand snart också, så de kan ju vara smart att köpa en där nere, men nej.. jag vill inte vänta.

Drogkurs

Ska nart iväg på en drogkurs inför körkortet som pågår i 3 h. Tänkte leka lite med Sion och sen fika innan jag drar iväg.



Höstkoftor

höstmys i en höstkofta , ett måste nu på höstkvisten.



Midsommras

haha, hittade skönaste videon från våran midsommar på gräsö! magnus e på topp, och vi dansar på bryggan med järnbrukskeporna på!


10 Okt, -09

Usch, känns som att man har gått in i ide... måste göra något åt det här, komma in på rätt spår igen. livign the dream.


amor amor sunshine

Min parfym har tagit slut och en ny måste införskaffas, eftersom att den luktar så sjukt gott så blir det nog en likadan.



 



Snö

Alldeles vitt ute på marken, redan? Sion älskar det iaf.
Idag blir jag hemma.


12 Okt, 09

Idag åkte vi tillbaka med min lilla raggsocka till veterinären och fick stygnen borttagna, så nu är han på topp igen utan tratten.


Vinter -08

Pixie Lott - 'Use Somebody'


Give me a warm and nice day, please.



                                                                                                                         Gotland -09

woork

Har jobbat tre dagar irad nu, heeeelt slut! Jobb imorgon igen, vette sjutton hur man ska palla. Blir dåligt med utekvällar nu när man jobbar helg. Kanske lika bra det också, och cashen rullar in ist för ut! ;D

Nu efter att ha bäddat rent hela min stora mysiga säng med sisådär ett tiotal kuddar, så ska jag hoppa in i en varm dusch och sen lägga mig framför tv:n och kolla klart på fotbollsmatchen.

Christina och Britney




7 okt, 09

Fick sluta tidigare idag, så är redan hemma ! Riktigt skönt, tänkte ta mig en fika nu.. sen ska jag faktiskt ta mig en solning, en dusch och sen iväg och klippa klorna på en liten schnauzer vid namn Boy.

Utsläppt vs Uppsatt ( hah, lägg märke till Sion med tratten i bakgrunden )




En obekväm sanning

Sitter i skolan och skriver på en inlämningsuppgift om filmen " En obekväm sanning", en film alla borde se.
Det här är så sjukt att det inte går att fatta, vi kommer att dö! Och det är människans fel. Det sorgliga är att vi knappt gör någonting åt det här, vi låter allt rinna ut i sanden och när det redan är försent kommer folk att inse det och då i panik försöka gära någonting åt det! Varför inte bara göra någonting nu? hallå... hjälp.

Tänk alla djur som dör ut pga av medeltemperaturen som stiger hela tiden här på Jorden.






Movie

Hittade en liten film från i sommras, fråga mig inte vad vi håller på med.. haha


" Leif jag saknar dig "

Haha, ja det var tider de.


Höst -08


Redovisningen

Gick totalt åt helvete om man får säga så... När NV eleverna före mig gjorden sina redovisningar så bra så vart jag bara nervösare och nervösare, när det var min tur att prata så gick de inte alls som jag tänkt mig, kände hur jag iblannd skakade i rösten, flackade med blicken och allt blev bara såå fel! När allt är över känner man sig såklart jättedum och tycker att man kunde ha klarat dedär hur bra som helst.. Som tur var va det bara en övning inför det nationella provet nästa vecka.. så jag får se till att öva och göra det bättre tills dess!

6 okt, 09

Gick upp en timme tidigare för att skriva en muntlig presentation jag ska framföra idag, Sitter och slipar på den nu och den känns helt okej , så de ska nog bli bra. Jag är inte den som inte klarar av att stå framför klassen och redovisa något, men är heller inte den som inte blir nervös och röd i fejjan, eller röd i ansiktet blir jag faktiskt inte, utan istället blir jag röd på bröstet och upp på halsen när jag är riktigt nervös, så halsduken får sitta på och med ett stort leende på läpparna så ska det här bli kanon!

Vinterjacka

Börjar ju bli riktigt kyligt ute nu, speciellt om mornarna... så tänkte införskaffa en ny vinterjacka, men vet bara inte vilken jag vill ha. En som man kan burra in sig i och bli jättevarm :)
Några tips? Va ska ni använda för vinterjacka i vinter?

rumpträning

De är vad jag sysselsätter mig med nu några minuter framöver! Hittade lite övningar på youtube som jag delar med mig av:


4 Okt, 09

Jobb idag igen, även fast det är min andra dag i resturangen så känns det bättre och som att man börjar lära sig nått. Svårt at hänga med nu i början och lära sig allt.. men jag menar, från att aldrig ha lagat mat till att jobba i ett kök.. jag är förjävla duktig! En sak som är lte jobbig bara är att när det kommer kunder så ska alla komma på samma gång!? stressfaktorn är hög ibland kan jag lova.
 
Nu är jag iaf hemma, funderar på om man ska ta sig iväg till haircorner och dra en solning, börjar ju blekna av nu.. får se hur jag gör!  


work

Har jobbat hela dagen idag, så när jag kom hem kände jag mig helt slut och bestämde mig för att bara vara hemma. Ska äta kladdkaka, chips och grönsaker med dipp tillsammans med Sabina,Stephy,Johanna,Ralle,Tobbe och Dan.


Girlnight

Ikväll ska jag umgås med mina älskade vänner, vi ska äta god middag och vissa ska dricka lite.. jag tänkte köra den lugna stilen idag igen,  men den här kvällen kan ju inte bli annat än jättekul ändå!


seger

Segere till Almtuna, blev hela 5-0 och Tobias Berlin satte två mål!
Känner mig riktigt slapp nu, men de festas på i den lilla staden Tierp ikväll, så känner ju ett litet sug.. men nej jag ska stå emot. burra in mig i duntäcket och kika film, krille skulle kanske kika över och säga hej också.


2 Okt, 09

Hemma efter en runda med Sion, ska göra mig iordning nu och sen ska familjen iväg på hockey, Almtuna mot Leksand. Blir väl inte hemma förns sent, då ville några ut och se när Anton + gänget spelar på brorsans, känns ju inte direkt som att man tar sig dit nykter frivillgt så får se hur det blir med de. Annars blir det väl fredagsmys hemma :)

beställd


Student 2010

Det börjar dra ihop sig, mycket snack om studenten nu. Studentskivan e bokad, temat är inte framröstat än men det kommer, studentmössa håller jag på och beställer nu och allt planeras för fullt... åh jag längtar! Känns bra att tvillingsyster Johanna tar på samma dag, då kan vi festa järnet när jag kommer hem till galningarna i Tierp.







1 Okt, 09

Trött efter en lång skoldag, har hanterat möss och råttor.. inte det lättaste! så tänkte låna hem en mus att hantera imorgon. Ikväll blir det lugnt.. godis och chips till idol, är ni förvånade? ;D

RSS 2.0