Bolaget ska du inte!

Möter upp Elin på stan för att inhandla lite på bolaget innan vi knallar hem, gör oss iordning möter upp resten av ligan, går ut och käkar och har en förjävla fin kväll!


Sofia Johansson

Synd att du inte kan vara här och göra kvällen med oss!

tacos e gott.


Framfickan

Hoj hoj!
Kan ju jag tro att jag ska jobba in flex nu när jag har cykelavstånd till jobbet, sovmorgon fick de bli! Vart ju faktiskt rätt sent igår... Jag och Malin gick först ut och käkade thaibuffé innan vi slog oss ner på framfickan och tog en drink , trevlans! Ikväll blir det lugnt, Malin ska klippa håret på mig och sen ska vi ha myspys-kväll!


Färdigutbildad forskN. Tekniker!

Slussade ut mig nu på lunchen för att träffa Mammi en sväng innan hon drar iväg. gick sen o köpte en glass och satte mig ute i solen där jag sitter nu, bra skönt! På tal om något annat än glass så är det den 27:e idag vilket innebär att jag jobbat som forskningstekniker i nu 4 månader och blir därför färdigutbildad idag ! :)

Sovmorgon

Sitter på tåget med resväskan, tog en frodig sovmorgon på 2 h. Känns surt att behöva jobba en så varm dag, termometern stog på 30 när jag skulle rulla iväg. Efter jobbet rullar jag vidare till luthagen och stannar där tills på tis, i helgen kommer bl.a. Elin, Miah och Jossan över och gör oss sällskap, blir förmodligen utgång! Nej... Om man ska ta och runda av där.

Lördags.


Vackra ängel.

Igår hälsade vi på dig, finns inte ord för hur mycket du fattas oss.


jävla gnäll

haha. Miah ringde och gnällde på mig nyss om att jag måste bättra mig på att updatera här på bloggen så okej Miah, jag ska skärpa mig!

-Jag gjorde ju ett inlägg imorse!
-mhmm... ja jo jag såg de, OM MALIN!

Denna fina presentlåda kom Miah och Elin hem till mig med här om dan, tack tjejor!


110726

Godmorgon! På tåget nu, fick bli det sena eftersom vi inte kunde slita oss ifrån varandra och sömnen imorse. Imorgon flyttar jag till luthagen för en vecka, mamma och Lars åker till Göteborg så jag har lägenhet all by my self! Nej, jag ska såklart inte vara där helt själv utan gästas av min fina vän Malin som också jobbar i usal. cykelavstånd till jobbet ser jag verkligen fram emot!

När lammen tystnar

Ligger i sängen med Kidde och kollar på tv, har legat här nästan hela dagen . Slitna sen natten på heart break :) börjar en film nu på tv, skräckis så får se om man vågar somna sen..

Sometimes i get a feeling

Ikväll drar vi ut och dansar!


Kronjuvelerna

Sitter i bilen med min finaste påväg in till Uppsala för bio, igår hade vi också mys med tacokväll och sovmorgon ( tog ledigt från jobbet ). Födelsedagen var kanon, jobbade först innan jag kom hem och käkade tårta med släkt på mammas sida, sen blev det thaimiddag och tårta med släkten på pappas sida. Tusen tack för alla fina blommor, presenter och gratulationer!

Hedesunda

Då var man 20 barre då, i en bil påväg hem från ön. Upp och jobba om nån timme, jajjamen !

gotland -11

Känns förjävligt att vara hemma igen, det var allt. natti!


KBK på Gotland!

Hej hej! Miah här som uppdaterar åt Maffe då hon inte verkar klara av det själv längre!

Vi sitter nu på Gotlandsfärjan med en frukostbricka, ölen knäcktes i bilen och cidern har klunkats i.
Dagen började bra, klockan ringde 03.45... Jag, Maffe och Elin har legat och trängts i Maffes säng. Bilresan till Nynäshamn gick fint, hög musik, öl, cider och taggade brudar! Det bästa som hänt var när Nordstedt upptäckte att nej, fan - han har glömt sin plånbok. Inget leg, inget bankkort, ingenting. Han stod nästan och slet sig i håret i ren panik i 10 minuter tills Maffe kommer på: "Men, jag hittade ju en plåtdosa i bilen... det kanske är Nordies?". Haha, fyfan vad jag vill känna paniken han kände, eller inte känna... men jag skulle kunna döda för att få veta hur han tänkte!

Att hela veckan förmodligen kommer att regna bort känns som en käftsmäll, en hård sådan. Men vi får väl tagga i regnet och göra det bästa av det!

Gotland förra året är det absolut roligaste jag har gjort i hela mitt liv, i år åker vi med ett nytt, härligt gäng och jag tror att det kommer bli minst lika roligt! Vem fan brydde sig om regn? var det något jag sket i - då var det regn! Gotland är något alla måste göra innan de dör och vi tänker göra det om och om igen.´

MANGE KOM IGEN NUUUUUUUUUE!

Snart 20

Och det ska firas! släkt på ons, och vänner på lörd.


07:22

God morgon!

Har fått sova ut inatt, somnade nästan direkt efter att vi kommit tillbaka från middagen. Skönt! Hoppas den här dagen går fort, längtar tills Kidde hämtar upp mig och tills jag sen kmr hem och ska ha myskväll med gotlandsgänget. Längtar tills vi ska kliva upp vid fyra imorgon bitti och dra igång sterrån! men ser då fan inte fram emot regn!! Kikade väderprognosen i morse det första jag gjorde och nu har de ändrats så att det ska bli regn varenda fucking dag! Behöver ju inte överdriva eller....


Sommarkvällar

De senaste dagarna har varit underbara, varmt och skönt ute. Kidde och jag har tagit kvällsdopp om kvällarna, ätit massa gott och bara haft det chill.



Visby

Snälla gör inte såhär mot oss, kollade vädret och blev tårögd....
Förra året och året innan de hade vi kanonväder, bara regn en kväll en liten stund. Den här resan ser ut att bli betydligt blötare, jävla fan. ge mig varma och soliga gotland-dagar!!


16.20

Sho! tänkte gå hem strax, eller hem och hem. Lars kommer och hämtar mig här sen knallar vi ner och käkar middag ute och senare i kväll tänkte jag och mamma baka äppelpaj. fint!

Snel hest

ååh, i lördags var jag och Kidde ut till hans mor och lånade hennes häst Nisse för lite ridning. Så jävla underbart, har inte suttit på en hästrygg på år och gud vad jag saknat det!




11 07 11

Godmorgon!

Sitter på jobbet just nu, inväntar de andra för frukost. Tänkte jobba länge idag och sen sova hos mamma och Lars för att börja ännu tidigare imorgon så att jag får en bra flex :) Vi tänkte gå ut och käka ikväll på Ali´s nya resturang här i stan och imorgon hämtar Kidde mig här efter jobbet så ska vi gå och shoppa lite och sen äta där vi med. Ikväll kommer fler blogginlägg med lite bilder...


Nattinuffsan

Nu är jag för trött för att berätta om mina senaste dagar, så jag tar det imorgon ist!


070711

Godmorgon gott folk!

Sitter på jobbet och har vrålont i halsmandlarna... min sista dag för denna vecka och jag var här så lite igår så därför kände jag att jag kunde stå ut den här dagen, det ska nog gå .

åhåhåh -åh yea, åh yeah, åh yeah.

Phuuk.

Fasen, har både feber och uppsvällda halsmandlar... En penicillinkur på dehär och sen är man redo för gotland!


Högt ovanför.



Nyvaken

Godmorgon! Här sitter jag och Kidde nyvakna i bilen påväg in till stan, han ska besiktiga bilen och jag iväg till jobbet. Börjar bli förkyld, har jätteont i halsen så har sovit jättedåligt inatt vilket resulterar i en trött tjej idag. Ska sova mot kiddes arm nu, haven bra dag!

Godmorgon

Tidig idag! Åker med 06 tåget ist för 07, tänkte jag kunde jobba in en timme på flexen eller gå en timme tidigare :) blev inte alls godnatt tidigt igår, love var hem till oss med sin lilla bebis som jag först mös lite med och sen när man väl låg i sängen så kunde man inte somna förns vid 11 ändå! Hoppas på mer sömn inatt... Ska försöka sova lite på tåget nu, hörs.

4 Juli 11

Hejdu!

Sitter på jobbet och chillar, ska ta en dusch snart och sen dra iväg med bussen, köpa stioxyl, ta tåget hem, gå ut me hunn, käka och sen krypa ner i sängen. yes, ska natta tidigt tänkte vi!

det bästa med jobb på måndagar måste vara fruktkorgen som står och väntar :

Du, jag & Peo




Gött.


Frukost

Hade en riktigt trevlig kväll igår hemma hos Miah på 20-års fest! idag mår man lite halvrassligt så har varit och fyllt på frukostförådet och sitter nu och käkar frukost innan jag ska lägga mig på soffan framför tv:n och bara slappa. Jobba imorrn...




20 År

Firade miah igår, blev en massa tårtätande,buggande,roliga spel osv. Riktigt kul att träffa hela ligan igen!






Midsommar i Munga

Hade en riktigt najs midsommar ute i Munga med folk jag inte alls brukar hänga med annars, riktigt kul! Lunch, snapsvisor, blomplock till stången, femkamp, dopp i poolen och en hel del annat. På kvällen åkte jag hem till Johanssons och träffade Fia och Malin, smed planer inför lövsta som också vart lyckat. Fint vänder och fint folk!



Fredagsmys

Sitter här med Kidde och spelar yatzy och käkar gofika  på vår´t vis. Har vari ledig hela dagen så har tokstädat genom hela lägenheten, fint o fräscht nu. imorgon blir det rakning av lill-Sion och sen blir det födelsedagsfest! så, nu vet ni vad jag ska göra.


RSS 2.0