Frida sjunger

Följde med Elin och frida igår kväll till Gävle för att Frida skulle spela in den här låten, duktig hon :) Så missade idol men tar igen det nu på tv 4 play.


Promenad

Riktigt skönt att gå idag, mysigt med höstväder ibland.




30 Sep 10

Har inte haft tankarna på att blogga nu på sistone. Har jobbat lite, shoppat sig lite, varit ute och gått promenader och umgåts med Kidde.

Igår åkte jag och Elin in till stan,köpte bl.a ett par nya gå-skor. Ni vet de där som går på reklamen, easy tone. Som man ska få ett fit ass av ;D Var ju bara tvungen! Så nu LÄR jag ju ut och gå.  riktigt skönt i det här höstvädret faktiskt... Och vilken sekund som helst kommer Elin över, och då är det dags igen. Blir en långrunda runt Gillberga. mer update senare :)




26 sep 10

Tog det först lugnt hemma hos elin tsm med sara,elin,shana och miah igår, men sen tänkte jag titta förbi hos persson på hemvägen. Blev kvar där och det slutade med att man drog i sig en och annan snarre.


Sov till tre med kidd, nu har vi beställt thai och ska mysa :)

Lördagsmys

Trött efter jobb, tänkte hoppa in i duschen nu och sen på cykeln hem till elin. Blir bara en lugn myskväll med tjejerna.


25 sep 10

Halloj! Här sitter jag och väntar på att christian och Robin ska bli klar med baslådeinkopplingen... Vill va med honom så mkt som möjligt nu för om ett tag ska jag iväg och jobba och sen tänkte jag umgås med Elin och Miah. Blir kanske lite alkoholförtäring, får se...

Igår var vi i kista galleria och shoppade, hittade väl inte allt för mkt men lite nytt fick man ju med hem. Fick även träffa kära storasyster en stund :)
Kvällen spenderades med Kidd här hemma framför idol med pizza och mys.

Blev väckt vid 4-5 tiden inatt av att Joppis ringde och berättade att hon kunde varit död nu, man ska inte blanda alkohol med motordrivna fordon! Något hon förhoppningsvis lärt sig nu.

Nej nu vart det inte muntert här... vi hörs!

Torsdag 23 Sep 10

















pigg tjej


24 Sep 10

haha, fyfan... idag mår man som en påse skridskor! Firade Jennifers födelsedag igår på heart break i gävle. Jag och Johanna fick för oss att göra en ganska så dum idé när vi kom hem vilket resulterade i att sängjäveln är full av "blod" och lika så badrummet, hallgolvet, kidde osv...

Inte blire nå vila av, för snart kommer Mandy och Micke och hämtar upp mig och Joppis. Blir shopping i Kista!


Morning

God morgon, vaknade sent idag. Inte så konstigt med tanke på när vi somnade inatt. höhö
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det jennifers födelsedag. Det ska självklart firas med en utgång i Gävle!

21 sep 10

Lugnt och skönt har det varit idag... har bara tagit det lugnt här hemma med Johanna. Snart kommer Kidde och hämtar upp mig, för vi ska hem till honom och kolla idol och ha massagekväll. mys!

Igårkväll åkte vi hem ett jävla gäng till Mandy ute i skogen. Spelade nämligen anden i glaset... vet att man inte ska göra det men det finns faktiskt någon vi vill få kontakt med, och jag vet att hon vill kontakta oss med:) Dock fick vi inte med oss den anden vi ville denna gång, men vi är glada att någon var med oss iaf och nästa gång kanske det går bättre! ja, vi ska alltså göra om det...


en kräftmacka


pizzabak

Håller på och bakar pizza här hemma, alla skrattar åt min... förstår inte varför!








Martina,Sabina & jejje



05:14

Klockan råkar vara ganska så mkt... så dags för mig att krypa ner i sängen nu. Har haft en helt okej kväll hemma hos Jejje med en massa trevligt folk. Många heta diskussioner om bla: politik, relationer osv har det blitt. Nu är jag iaf åter hemma och har tagit mig en lång varm dusch. lite nattfika på det här och sen sängen! Sov sött.


(Såhär såg jag ut innan jag åkte,men kan ju lova att jag inte är lika fin nu)

18 sep 10

Ny dag, nya tag... Tänkte inte göra något särskilt fram till kl 4 då jag börjar jobba. Men efter jobbet tänkte jag faktiskt ta mig några järn, eller vi får se.

UPPDATERING:

Johanna ska laga tre rätters middag idag så jag fick vara ledig från jobbet :)

Urnsättning

Idag har vi alla fått tagit farväl av våran älskade Stephany på riktigt. Skriver mer när orken kommer tillbaka.









16 Sep 10

Ikea med Johanna och mamma idag, kul kul. Något ännu roligare än det fick jag vara med om... Följde med Sabina, Perra och Robin i bilen till söderfors, men eftersom att jag inte tyckte att Robin var lika snygg som Kidde så tvärnitade han bilen och löft ut mig. Samtidigt stannar en annan bil bredvid och Robin sliter upp dörren och kastar in mig. Ingen aning om vem killen i bilen var men han kör iaf vidare med mig i baksätet och fram kom vi ju tillslut. haha.   

15 sep 10

Helt okej väder ute nu, finfrämmande har vi så det blir kaffe och bullar ute på altanen.. mys!


haha, kunde inte låta bli...



Let the eyes speak






Morgonmys/bus

med hundarna ute på gräsmattan :)





Nattinlägg

Har haft en skön hemmakväll med systarna, kollat på filmer och ätit massa onyttigheter. Nu är klockan mkt och det är dags för skönhetssömnen som säkerligen håller i sig alldeles för länge. Sov gott och dröm sött!


Bjuder på ett förjävla bra idolklipp som jag inte kan låta bli att lyssna på om och om igen:


Sion är fin idag




Ben & Jerrys

bra gott, för gottt... kan inte sluta inhandla.


Måndag

Jävla tråkig måndag... hatar att vakna och känna att man verkligen måste gå upp, för att jobba dessutom. Iofs har det varit en jäkligt skön jobbdag idag men endå. Fick sluta tidigare så nu sitter jag här hemma med resten av familjen och har inte särskilt mycket att göra. Tänkte slå igång en film med Sabina och sen blir det nog inte mycket mer.

Lördagkväll

Riktigt trevlig kväll men en massa fina tjejer. Körde förfest hos Sofia i Knivsta först innan vi drog in till stan.






10 Sep 10

Hej hopp, Idag har jag varit och kikat lite på monique sen gick jag och solade innan jag tog mig en powerwalk promenix med Faith. Kikade förbi hos Elin en stund innan vi gick hem igen. Åkte till Pettersons och köpte en trippeltång ( tänkte jag skulle vara fin i håret imorgon ) Sen åkte jag och mamma iväg till nån klädesbutik i Skärplinge och handlade lite tröjor. Nu är vi hemma igen och snart blire middag, rödspetta...fyfasen så fint!


Paj till idol

Myspys här hemma med tända ljus, rabarberpaj och fint sällskap.




trenchcoat

Behöver hjälp... vart fan hittar man en snygg liten trenchcoat? Hittar ju ingen i mindre strl än 34!


9 Sep 10

Vaknade upp för nån minut sen, trött satan idag... hård natt. Har satt på mig en mysig kofta och halsduk.. redo för att gå och äta lite thaifood tillsammans med jejje. Efteråt kan precis vad fan som helst hända, hörs!


Speciell på alla sätt

Musik leder till tankar, tankar leder till minnen, minnen leder till Stephy och tankar på stephy leder till skratt som sedan leder till gråt och gråten till värk. Fruktansvärt ont gör det att behöva veta att du inte längre kommer tillbaka till oss... Vi behöver ju dig här nere hjärtat. Jag vill inget hellre än att du ska komma tillbaka och förgylla våra dagar! Men självklart förstår jag att det aldrig blir så igen.
Du kommer inte komma hit mitt inatten och banka på våran dörr igen, klä av dig och slänga dig på soffan... Du kommer inte ligga och skrika på golvet eller fråga sånna där konstiga frågor som bara du skulle ställa, du kommer inte längre smyga fram bakifrån för att sen skrämma en eller bara krama om... Jag kommer aldrig mer få fixa ditt jävla hår innan du ska ut, du kommer aldrig mer fixa mina naglar på ditt vis, och vi kommer aldrig mer sitta i taxin och spy tillsammans... Men det jobbigaste av allt är att jag aldrig mer får säga till dig hur mycket jag tycker om dig, för det vet jag att du älskade att höra.

Jag vill få chansen att berätta för dig Stephany hur mycket du betytt för våran familj, hur mycket du förändrat våra liv. Unik är ett passande ord för dig. Som gjort för dig. Unik är precis vad du var... Speciell på alla sätt.
Egentligen behöver jag inte ens sitta och skriva det här för jag vet ju själv att du redan visste om det här. Du visste redan att vi alla älskade dig och du visste redan att du var så fruktansvärt jävla bra. fan va det glädjer mig!

Jag måste bara berätta om ett underbart minne jag har tillsammans med Stephany... det var när vi var på Gotland, ute på Burmeister och härjade... Stephany var full som en kastrull och vi gick in på toan så att hon fick spy. Efter att hon spytt tog vi varandras händer och satte oss på det lilla toagolvet... Knöt händerna hårt om varandras (haha, jag hade glömt bort att hon precis kört ner fingrarna i halsen och spytt på dom) och så berättade vi att vi älskade varandra som syskon. haha, så fin hon var... Önskar jag på något vis kan ta mig tillbaka till då, eller det spelar ingen roll vilket minne med stephy jag får välja att gå tillbaks till, för alla stunder med henne har varit dom bästa...

 

En sak jag är glad över är att jag inte längre är rädd för att dö... den dagen får jag vara med henne igen och den dagen blir en underbar dag. i'll see you soon my friend♥



Godnatt

Har haft en fin kväll. Ätit har vi gjort... muffins, middag, godis och kantarellmacka. En massa pussar och en massa mys framför tv:n har det också blivit :)

Kan inte låta bli att skratta just nu.. här bredvid mig ligger Christian och toksmaskar i sömnen och på min andra sida hans hund och snarkar som aldrig förr! Hur fan ska man kunna sova till detta? Blir väl till att dra fram ipoden.

natti♥

mer fika

Körde en till satts muffin för nu är Sabina och Sara också delaktiga. Sitter ute på altanen och pratar skit och lyssnar på musik, riktigt fint. Snart kommer Kidde också, ännu finare!

Muffins och kaffe




Bakdags

Sitter i köket med mickis och johanna, håller på och drar ihop en smet till muffins. Har storstädat hela dagen så nu är det rent och fräsht här hemma men lär väl se ut som kaos snart igen då det är en massa folk och djur som springer omkring här hemma hela tiden... Längtar tills jag har mitt egna place, kliniskt rent hela dagarna:)
njaa... kanske inte.

idooool

Åh vad jag har längtat, har längtat sjukt... men nu är det äntligen snart dags, sjukt underhållande och kul program!

Sitter här i sängen med Jennifer, Joppis och Sabina. Ska fixa johanna och Jennifers hår nu i brist på annat att göra. Sen ska jag ta mig till affärn och inhandla massa gott till ikväll, för fan va jag ska ha det gött framför idol både ikväll, imorgon, övermorgon och på fredag... wiiw. Hur kan jag vara så glad över ett jävla tvprogram?

6 Sep 10

Jobbat dagen lång, skönt att det är en vecka kvar tills nästa långa jobbdag. Vart bio igår med Kidd och Jopp. I rymden finns inga känslor, helt körbar:) Ska väl ta och hoppa in i duschen nu för sen kommer min ruggigt snygga karl över.

Resa bort

Här sitter jag och Sabina, jag äter frukost och hon ångar ansiktet samtidigt som vi kikar på flygbiljetter till THAAAAIILAND!!  förmodligen drar vi i Januari, en månad eller tre veckor. Kan knappt vänta! :')




2 Sep 10

Halv tre hann klockan bli innan jag ville stiga upp idag... Skönt att få sova ut, känns som att man är helt slut i kroppen fast än att man inte gör något. Jag ska ta tag i det här, inte än... men snart.

Var ute och körde lite bil med familyn för ett tag sen, åkte och tog en fika med Miah på strutsen :)
Snart ska jag ut igen, Catrine kommer hit så vi ska ta en sväng så att det blir körkort nån gång.


Saknar henne så.

Har precis kommit hem från ett trevligt besök hemma hos familjen Parvianen/Hedström. Har pratat om allt möjligt, mest om Stephany såklart. Känns skönt att dom finns här som vi finns för dom.
Var även och besökte olycksplatsen... Saknar henne så.




















Cupcaces

Ok... så jättefina vart dom väl inte, men dom har sin charm ;D






bakar...

Håller på och bakar Cupcaces här hemma, någon fyller ju år och så ska man ju på besök hos familjen Hedström/parvianen om ett tag. Riktigt fina kmr dom bli! :)




RSS 2.0