sjukling

gått och blivit sjukling, har åkt på allt man kan få känns det som. Feber, halsmandlar stora som jagvetintevad, urinvägsinfektion, ont i nacke, öron rygg osv. Så hela dagen igår låg jag på soffan och orkade inte röra mig en millimeter, på natten kunde jag vrida ur lakanen som var dränkta utav svett. men andra ord mår jag skit, de enda bra är att sabina har kommit hem från peace & love nu :)  Nu ska jag lägga mig ner och lyssna på Håkan som tydligen hade varit så bra så att Sabina började gråta där på konserten.


09-06-27

Miah´s birthday, innebär party tonight!
Gårkvällen spenderades hemma hos Byllan med Elin,Dan och Mange, vi spelade kort och drack. trevligt, trevligt.
Har precis varit på tartkalas hos miah nu, senare blir det grillning och drinkhävning at elins place. Hoppas ni får en bra kväll!

hos krill

hellu, nu sitter jag här hos krille, vi har solat hela morgonen och badat med hundarna. här kommer lite pics.






09-06-25

underbart väder! har dock inte kunnat stekt så mkt idag då jag vart till ultuna med Sion. Stygnen och tratten åkte bort, riktigt skönt . nu blir det hun imrogonbitti åker vi till untra och badar lite.


                                                                     Sions första dopp i untra förra sommaren

09-06-22

hey bloggen! solig dag igår, lika så idag.. Igår spenderade jag dagen först med elin och anton, vi satt ute och spelade kort på gräsmattan tills vi lessnade och åkte o köpte glass och kollade på det nya badet. På kvällskvisten tog erik,jonas,miah,elin och jag eriks " van" och gled iväg till Fagerviken där vi grillade hamburgare och marshmallows och spelade kubb tillsammans med myggen, riktigt trevligt. Elin övernattade sen här och vi drog till aspenbadet och tog ett dopp i morse de började självklart regna efter typ en kvart så då drog vi oss hemmåt, annars har jag inte gjort så mkt idag.. Sabina och jag hade en liten utmaning nyss om att hon inte trode att jag skulle kunna knäcka en starköl och dricka upp själv på en måndag, så nu sitter jag här med en öl i handen och tänker dricka den ute i kvällsvärmen. Hade bra!

sion mår bättre, de märks då han rymt ut på gatan 2 ggr idag

Gräsö

Bilder sen fredags på gräsö











Midsommarafton

nu är jag redo, har packat o gjort allt klart! nu väntar jag på max,danne och miah som kommer och hämtar upp mig alldeles strax, sen blir det gräsö för hela slanten! 
GLAD MIIDSOOMMAR ALLLA!

Midsommar

redan! helt sjukt.. och dåligt väder fick man, men de skiter vi i för nu är det solning som gäller, sen en rejäl frulle sen midsommarkrans-fixning och senare packning, handling, lockning av håret osv..

Sion on tha hospital again

Har precis kommit hem, fick åka till ultuna med Sion som har mått dåligt i flera dagar nu. han har inte ätit eller druckit själv på 2 dagar och bara haft diarré och spytt flera gånger. I natt fick jag gå ut med honom 4 ggr då han bara suttit och hypiventilerat och gnällt.  "djurdoktorn" sa att han hade jätteont i magen och skulle få stanna där och få dropp och smärtstillande. vet inte när han får komma hem igen, men förmodligen blir det inte imorgon. stackarn.. saknar honom redan, han fick med sig min tröja där på ultuna så hoppas han känner sig lite tryggare.
På hemvägen åkte vi förbi Lasses stuga där vi åt choklad, sen fick jag köra hela vägen hem :)

godmorgen

hade ju hoppats på solväder, men icke.. har försökt lagt mig ute och stekt, men så fort de kommer ett moln i vägen så fryser man ju ihjäl. regn på midsommar också, less jag blir. min dag är förstörd.

09-06-15

Te & mackor har precsi jag ,elin och sabina stoppat i oss efter att ha provat en massa kläder inför midsommarhelgen. Annars har jag bara slappat hela dagen, varit ut nån sväng med Sion som nu utan bandage kan använda sitt skadade ben igen :) senare blire nattdopp, gokväll!


                                                                                                             Sions stygn

filmdag

Kollat film hela dagen, började med Center stage 2 turn it up. riktigt bra film, och äckligt snygg kille! Sen kikade vi lite på Festival och sen i taket lyser stjärnorna, nu blir det 50 cents film get rich or die tryin.

Sion mår sämre idag .. han har dock inte gnällt på hela natten när jag legat brevid honom, men han har spytt ungefär 5 ggr och bajsat ner hela sin bur 2 ggr idag även fast vi varit ut med honom ett flertal ggr idag... vi ringde Ultuna och blir det inte bättre får vi åka in med honom, men som tur är så ser han ut att må ganska bra nu förtillfället.

1938705462522191.png
                                                                                                        översnygg

Lonely island

                                                                               

Sovplats

Japp,här ska jag sova i natt.

Nytt bandage






09-06-13

Igårkväller blev det skapligt lugnt, åkte in till stan och småfestade lite med elin och bulow. senare kom Dan och hämtade mig och vi åkte hem till han och lekte med hans lilla valp som han hämtat samma dag.
Ikväll blir det bara lugnt, ska stanna hemma med min sjuka lilla hund.. dags att byta bandage och ta bort morfinplåstret ikväll. Idag bajsade han blod av sina tabletter som han får 2 ggr dagligen, så nu blir inga fler sånna vilket kommer resultera med mer smärta... stackarn har redan ont, Lars har sovit på golvet brevid buren hela natten då han legat och grinat och gnylt hela natten lång, så de blir väl min tur att sova där inatt.. men de gör inget, allt för min älskling!


09-06-12

För Pelin har tagit studenten, för Pelin har tagit studenten, fyfan va hon é bra!


09-06-11

hellu. gick till brorsans med mamma,hydling och systarna och åt middag ist, mys. Ikväll blir det bara lugnt,stannar hemma med Sion. Måste gå ut med honom ca: 8 ggr / dag i ungefär 5 minuter då han måste stödja på benet enligt sjukgymnasten. han har redan tappat muskler på det skadade benet så dom måste byggas upp, men de är ju inte det lättaste då han absolut vägrar att stödja på det, vägrar gå överhuvudtaget. inte lätt inte...

Imorgonbitti 05.30 så ska jag över till Pelin och fixa hennes hår inför studenten, så de kanske är läge att krypa ner i sängen snart. Studentfirande hela morgondagen :)

min älskling har kommit hem

Vi fick som tur var hämta hem min lilla prins idag, han mår inge vidare av alla mediciner och morfinplåster som han fått, men tror nog att han är lycklig som är hemma igen. tycker så synd om honom!

Teoriprovet imorse gick galant, även så gjorde jällajoggen då jag sprang oavbrutet på 6,3 km. Sprang på 36 minuter så är väl ganska nöjd... nej nu ska jag och johanna hämta hem skräpmat och sällskapa Sion i buren. ha de bra, så hörs vi senare. SOMMARLOV!


Livesändning

http://www.livestream.com/nuskanifase

Sick puppy

Dom ringde idag från ultuna djursjukhus och berättade att operationen gått bra, dock blev det en större operation än väntat.. så de var inte säkert att han skulle få komma hem imorgon, dessutom kommer han inte att få springa eller hoppa på benet på en hel månad, så stackarn kommer få vistas i en bur i ca 4 veckor.


09-06-10

Sitter och nöter på körkortsteorin nu, känns mycket bra att jag får 55 rätt när godkänt är 56   >_<
Är iaf jättenöjd med insatsen på provet idag, gick bättre än förväntat. och nu har jag betat av 2 st hemmaprov. yeah



                                                            

Sion på ultuna

Nu är jag i skolan, bra att vara i tid så hinner jag plugga på lite extra innan provet. Känns inte bra att jag inte är med och lämnar Sion på ultuna, kommer heller inte kunna vara med och hämta honom pga " jällajoggen" jag springer imorgon på 6 km. men mamma kommer och hämtar upp mig såfort han är hämtad och jag klar. saknar honom redan den lilla skrutten.

avbrott

tar ett litet avbrott här mitt upp i allt pluggande, känner mig trött och oengagerad... men lite har jag fått in i skallen iaf så provet går förhoppningsvis ganska bra imorgon. Just nu spenderar jag min tid till att prata med Jennifer och Sabina via livestream. sjukare människor får man leta efter  http://www.livestream.com/nuskanifase



plugg plugg plugg

Har inte kännt mig såhär stressad på länge, har sjukt sjukt mycket att göra känns det som. flera prov att göra innan torsdag, hur hade jag tänkt att de skulle gå till?  Bl.a har jag ett prov redan imorgon bitti, imorgon bitti då jag är på ultuna och lämnar in Sion inför operation, great! Plugg hela natten lång nudå...


09-06-08

hellu. kom precis hem, satt kvar ett tag längre i skolan och pluggade körkort med jennie. Har sjukt mycket att göra nu tills jag slutar på torsdag, så jag ska sätta igång och plugga nu.
Igår kväll blev det rabarberpaj, "vi hade iaf tur med vädret igen" och dan .

I'm A Long Way From Home

Har precis kikat på Walk the line igen, fastnat för den här låten har jag också gjort.


Coola killarna


09-06-06

Jag för 5 min sedan, tänkte ja biken hem till elin nu, kanske ett kort stopp vid affärn och köpa candy. Vi ska på till karlholm på rajtantajtan, ha en bra kväll .


parodier.



Efter att jag kom hem igårkväll så tog jag med mig ett stycke löshår och en kopp te och gick över till pelin och sabina. Vi kollade på patetiska videobloggar och fick en lysande idé att vi skulle göra lika. Så här ovan har ni Pelinej & Mylittlepowny som BabyBelle och BabySenorita.

09-06-05

Stan idag, köpte ett par nya pumps och mer  blev det inte. Efter stan åkte jag dirr hem till Dan och där har jag blivit kvar, har dock inte allt för mycket att göra här då han för tillfället ligger och sover 8-) kul kille...

Walk the line

Har precis kollat klart på " Walk the line " filmen jag sett säkert 10 ggr och aldrig får nog av, Jag älskar den.
Och hur vacker än inte Reese Witherspoon? för bra


Operation

Nu är vi hemma efter ett besök hos ortopeden på ultuna, där kom vi fram till att det bästa för Sion är att bli opererad. Och det kommer ske redan på onsdag och där blir han kvar över natten. Lite jobbigt känns det, men de kommer säkert bli bra.


tisdag

Hemma efters en långpromenix idag igen, jag och sabina tog en 90 minutersrunda.. riktigt skönt! Blev ingen till film idag, utan körde ut med mor och Lars och övningskörde. gick kanonbra förutom att en polisbil åkte upp i baken på mig under en väldigt lång tid, lite skraj där. Nu duschen sen en god natts sömn, sov gott alla!


09-06-02

Hemma idag, försov mig imorse. hade tur nog inga viktiga lektioner så kände att jag kunde stanna hemma. Filmväder idag, jag och Sabina har kollat på filmen Australia och nu blir det tretton.


09-06-01

Myggbiten som aldrig förr, måste ju vara mygginvation i år! Jag, Sabina och Pelin tog en promenad runt gillberga och det gick ju knappt att vara ute, myggen var som tokiga och det kryllade av dom! nog om det, idag strtade skolan igen och det var kul att träffa klassisarna. Tog en runda på stan efter skolan, shoppade en hel del.. bl.a en klänning som Sabina tvingade på mig via telefon. hade väl egentligen inte riktigt råd me´n, men den fick följa med hem ändå. sen vart det ett par nya jeans, en väska och lite annat smått & gott! Nu kliar det på hela kroppen av alla dessa myggbett.. springer iväg till dushen nu, hej!


RSS 2.0