pics

Sitter kvar hemma och väntar på sara, tar bilder gör vi också.







Lördagkväller

Nu är jag äntligen klar och känner mig hyffsat nöjd med håret, nu hem till Sara på förfest och sen blir det Bäcklösen!




igen

Nu har jag färgat och torkat håret, vart mkt bättre men är inte på långa vägar nöjd, så åkte till affärn och köpte ännu en färgning nu. så på´t igen bah!

frisören dirr

Fick ångest när jag tittade mig själv i spegeln i morse, cyklade direkt till frisören och fick råd om att köpa en färg med guldaktig ton i så nu jävlar ska jag färga håret igen! Blir inte detta lyckat Sara så följer jag tyvärr inte med på festen ikv,ok? haha...

Blond

hmmm.. ska jag skratta eller gråta? Det stod blond på förpackningen och såg jävligt bra ut... men på mej, nej det ser inte bra ut. Grå/grönt hår har jag på skallen nu.

Har försökt fixat till håret lite för att man inte ska tänka på färgen men ja.. imorgon blir det till att ordna till detta på ngt sett, tog lite bilder för att ni skulle få se, men på bilderna ser det ju inte alls grå/grönt ut :S



färgar håret

Fick för mig att jag också skulle färga håret när Sara skulle göra det så var och köpte hårfärg som jag slängt i nu... herregud det här får inte gå snett, jag ska ju träffa någon ikväll!

har haft i det i ca 10-15 min nu.. vågar inte ha it längre, går och sköljer ur nu!

30 jul 10

Morning. lite sent jag vet men har knappt sovit nå inatt.. så går det när man har bättre saker för sig än o sova! Fredag idag, känns ju verkligen inte. Ingen sol får man heller, vart har alla fina soliga sommardagar tagit vägen?


ge mig en fin dag !!

29 Juli 10

Godmorgon alla snokers! Sovit riktigt gott inatt har vi gjort, ligger fortfarande kvar nu när man har dator i sängen, såjävla nice! Men måste kliva upp strax och laga ordning frukost för senare kommer kära storasyster över på besök med världens bästa ungar.


Ö-sjukan

fyfän, idag mår man inte bra... men hade en trevlig kväll igår iaf! Har varit och hämtat ut min nya dator idag som jag beställde i förrgår. Så nu ligger vi systrar här i min säng med varsin laptop och väntar på mor våran som är och hämtar pizza.

grillat

mhm... luktar grillat här hemma, snart dags för mat. Klev upp 13.45 idag, inte okej. Känner mig hur trött som helst ändå... Ikväll blir det antingen ön eller hemmamys.


Möte

Sitter hemma hos Miah på ett jävligt seriöst möte för tillfället. vi sitter med varsina datorer i knät, dricker saft och pratar om heelt fel saker! Nytt möte på ons..

26 Juli 10

Hej hopp, håller på och gör oss redo här hemma för att dra in till valbo.. ska införskaffa en ny bärbar dator tänkte jag och lite skit till rummet från ikea. Hoppas ni får en bra dag!

Söndag

Vart inte som tänkt igår, utan istället blev jag kvar hemma med underbart sällskap. Klev inte upp förns efter 1 idag, skönt. mer mys blir det ikväll! Idag ska jag bara slappa järnet, riktigt gnid-väder ute.

Mötet är uppskjutet tills imörrn!

24 juli 10

Hello, dagen har varit skapligt lugn.. miah och jag har varit ute och gått långprommis med hundarna och sen har väl inte så mkt annat hänt.. vi ska ses snart igen för lite förfestande och bad :)
Jag och Miah :

deg

Elin har precis åkt hem så här sitter nu jag och Miah och lyssnar på Oskar Linnros och målar naglarna. Har försökt kollat på film men det går inte så bra när vi har högsta volym på och käftarna går i ett. Smider planer om våra framtider.. har stora planer på gång! inget jag delar med mig av för tillfället. mer planering blir det på söndag då vi ska ha möte ;) Imorgon blir det förmodligen inflyttningsfest i usala.


23 juli 10

halli hallå. Hur mysigt har inte jag det nudå? Två gosiga hundar tätt intill och en kattunge i knät :) Idag har vait lugnt, har puttsat lite fönster och lagat mat faktiskt, förjävla duktig! Snart kommer elin och miah över.. då kan vad som helst hända!



hemmamys

Idag har jag och Miah bara legat hemma och slöat, viskat i varandras öron att vi älskar varandra osv. haha!
Käkat grillat har vi nyss gjort, nu blir det snart filmmys med Sabina och hundarna. jag är hundvakt hela helgen så för min del blir det nog väldigt lugnt och fint :)

förjävla dåligt

Har man runt 200 besökare per dag och inte får en enda kommentarjävel då kan man ju börja undra..  eller iaf börja bli rädd. Vad är ni för några?

För idag är det ingen vanlig dag

för idag är det min och jopplas födelsedag. hurra, hurra, hurra!

Har precis vaknat upp ur skönhetssömnen. Har haft världens mysigaste sällskap i morse men nu är man helt ensam här hemma... ska till o baka tårta snart, för sen kommer det gäster. Förfest här ikväll innan ön blir det också :)




Pappa bakar tårta, på tårtan ska det föreställa mig och Joppis. KL 3 blir det kalas på resturangen.


hemma

Kom hem inatt runt 1-tiden.. helt färdig, tog en dusch och durrade av i sängen direkt. Vaknade upp idag vid 12 och saknade direkt att inte vakan upp tillsammans med alla de andra. saknade till och med stephy på golvet. Har ont i hela kroppen och känner mig helt färdig.. men känner ändå att jag vill tillbaka till fängelset och börja förfesta nu som vi annars hade gjort om vi vore där.

Har massor jag behöver göra nu, så no more update for now.


på´t igen ba!
















götlandia

Kastar upp lite bilder härifrå.. nu ska jag försöka samla alla dårar och dra ut för käk sen måste vi börja göra oss iordning för kl 9 står limmon redo.













Visby lasarett

helt galen kväll/natt igår.. fest på fängelset sen vidare till bur och sen vidare på efterfest på en lyxbåt för att sen glida limmo genom hela visby med champange och fin musik. Dock sämre nyheter.. blev till att övernatta på sjukan med Jopplan :( Hon är iaf hemma och på fötter nu!





underbart

har det helt fantastiskt här på Gotland! solen skiner,folk är glada och ölen är kall!
Idag och igår har vi spenderat dagen på tofta beach och stekt. nu en kall i solen innan vi drar ut och käkar sen tillbaka hit för mer förfestande och sen blir det krogen (gute igår) idag hamnplan eller burmeister? fin som fän!



Car wash

Pärlan lär ju vara fin tills Gotlandsresan i morgon bitti!




Goootland!!!!

Nu är det äntligen dags igen, det här året med en massa sköna vänner. Kommer bli grymt, inte en lugn stund på 4 dagar!


Här är lite bilder från förra året med systrarna:












gefle

Stan med syster, inhandlade lite skit inför resan :)




hot hot hot

Vilken jävla hetta alltså... smälter ju bort här hemma! Orkar inte sola, för varmt.. Istället ska jag och Sabina ta tåget in till gävle och shoppa lite inför våran resa som startar inatt ;D mer om det senare :)

Tierd

Har inte blivit mkt till sömn inatt heller, sov i 28 grader värme mellan Stephy,Sabina och Ove med duntäcke! fyfään, det gör jag inte om! Därför ska jag nu lägga mig och sova en stund innan det blir biomys :)

Chillidill

Hade lite beslutsångest över om jag skulle orka mig ut och partaja ikväll igen eller om jag skulle stanna hemma och ta det lugnt.. Men nu har jag bestämt mig för att stanna hemma med tvillingsyster och vila upp mig.. har ju knappt sovit på 3 dagar. Finbesök ikväll igen :)


Fredagkväll

Trode jag skulle hinna med en update innan jag åkte, men icke. Hade iaf en jättetrevlig kväll igår, efter att vi förfestat hos Shana åkte vi till uppsala och satt oss på "framfickan" och förfestade lite till, sen vart det Bj. Hann knappt vara där innan jag mötte upp Joppis, käkade max och sen åkte hem.














Shaka den som Sean banan

Har inte sovit ett skit inatt heller, har alldeles för mysigt sällskap i sängen...Ove ;D haha.. nejdå.
Ingen soldag idag så inomhus blir man sittande tills det är dags att svänga förbi Shana för lite förfestande innan vi drar till usala och sätter oss på framfickan och sen drar vidare och dansar loss. Blir mer update innan jag åker :)


8 Juli

Dagarna bara rusar förbi en.. hinner inte med datorn för allt solande, badande och gud vet allt.
I tisdags var vi som jag skrev i det tidigare inlägget iväg och hämtade hem våran nya familjemedlem, en söt liten långhårig kattunge.. så sjukt mysig och hyperaktiv! Han heter Sixten/Ove/Skalman just nu tills vi bestämt oss för vilket av de han ska heta.
Tisdagkväll hade vi tjejmys hos elin och dagen efter ( igår ) vart det bad i mehedeby med Sion,Sara och Elin.. Massa mys på kvällningen. Idag har jag också varit ute och stekt, fast med Palle-plupp. Var och shoppade en sväng också:)
Nu har Joppis lagat finmiddag här hemma, så matdags nu och sen mina kära flickor ikväll!

Kul att det fortfarande är tresiffriga läsare här fast att jag knappt uppdaterar längre :)

God eftermiddag

morgon för min del, gick upp för inte alls länge sedan, skulle lätt kunnat ligga kvar hela dagen men vi ska snart åka och hämta våran nya familjemedlem :D Mer om det senare !


Taskigt med update

Ja herre min Jesus, den här sommaren kommer att bli grym.. om inte annat så har den varit klockren hitills! Har inte ens tid för bloggen längre.. har massor jag vill skriva om men inte tid till. Ska försöka bättra mig, lovar.

I går kom vi iaf hem från en minst sagt galen vistelse i stockholm. en helt klockren fest hemma hos Pascal som kanske inte slutade allt för bra men ändå var helt sjuk. Övernattning hos syster.

Idag har vi varit iväg till rullsand och badat, och sen har jag haft en sjukt mysig kväll. Nu tänkte jag faktiskt hoppa ner i sängen och försöka ta igen lite av den sömn jag gått miste om! natti

 


1 Juli 10

hej o hej! Har inte blivit mkt updaterande på sistone, kan bero på att jag och Elin försöker hitta på så mkt som möjligt om dagarna nu! Igår blev det kvällbsbad i bergtäckten, blir nog samma ikväll fast med lite annat folk :)

Elin kmr för hoppningsvis över om ett tag så får se vad vi hittar på då, ska iväg och fixa mina naglar idag också.. Lär ju spejsa till helgen, den kommer bli grym!


RSS 2.0