09-04-27

trööött satan. Imorse gick ja upp efter 6 nån gång, men kom sedan på att vi börjar 10 på måndagar, så ja gick och la mig en stund till och hettsade sedan upp och tog halv 9 tåget till usala, då när jag är framme får jag ett sms om att vi börjar halv !,  yeah. så de var bara för mig att vänta i typ 3,5 timmar. Så tog en runda på stan.
När jag kom hem, ( efter en lektion i skolan ) så grillades det förfullt här hemma, Hydling kom över och Krille också. riktigt mys. Sen åkte jag och krille ut och körde bil, och sen hem till honom en sväng för att packa lumpenprylar. När krille åkt tillbaks till lumpen så tog jag, Pelin och Sabina en runda i spåret igen. Måste säga att jag var riktigt duktig idag, kände mig så taggad.. vart inte ens trött efter 2,5:an så jag kutade runt halvan en sväng och cyklade sen hem till elin . Nu e ja hemma, dusch nu och sen sängen!

Imorgon får Sion följa med till skolan .


09-04-26

 
Totaly dead, har varit seg hela dagen. Gårkvällen spenderades först här hemma med grillning och gäster, sen tog vi oss vidare till Palles kalas.
Idag har jag bara legat inne och kikat på film och ätit mig tjock, men tog mig ut och sprang 2:an med Sabina och Pelin på eftermiddagen, sen åt jag glass och popcorn och färgade Johannas hår brunt.
Funderar på om man ska lägga sig snart kanske...

09-04-25

Sunny day!
Strålande solsken, ikväll blir det grillning och sen birthdayparty.

It´s a trip to drink trip

Day 1
Sjukling, tog mig ändå till österriket med mina kära vänner Elin och Palle. Väl framme på flygplatsen  Wien så var vi tvugna att ta 3 tåg för att komma till Salzburg där vi skulle bo. Lite paffa blev vi när vi vart tvugna att betala 1200 svenska kronor för det sista tåget som vi åkte i 3 timmar. Dessutom blev hotellet lite dyrare än väntat, men de vare värt. Jätte mysigt var det, vi bodde granne med Sofia och Fred. Vi hade jätte fin utsikt från våra balkonger, berg som var snötäckta.
Vi kom fram sent på kvällen så vi var ganska slut efter resan men palle och Elin knäckte en när vi kom fram, jag sjukling stog över drickandet. Vi gick och la oss  skapligt tidigt , dock somnade jag inte förns efter 3 nån gång.


Day 2
Palles födelsedag! Jag, uppe med tuppen kände mig inte allt för frisk. Vi gick ner och åt frukost på hotellet. mackor med choklad på, mumma.
Senare tog vi en långpromenad och kollade runt lite, gick förbi en sjö där vattnet kom från bergen och var alldeles klarblått. dock jävligt kallt. Vi promenerade vidare till " rif " där vi käkade lunch och sen spelade vi beachvolley och solade lite eftersom att det var 27 grader den dagen.
På kvällen lagade vi mat på hotellet i Fias rum och sedan satt vi i vårat rum och drack lite och spelade kort, eftersom att Palle fyllde 18 år så bestämde vi oss för att gå ut och fira lite, så vi gick till en bar.. pinsamt, men de var bara vi där. men de struntade vi i, så vi satte oss ner och beställde in lite dricka. drack upp och sprang barfota hem till hotellet igen och sov.






Day 3.
Gick upp och käkade frulle,sen tog vi oss en promenad till " Walbad " där det också var klarblått vatten från bergen, dock jävligt kallt där med så det blev inge bada, men vi la oss på ryggan brevid och stekte.
När vi kom hem sov vi en slatt, sen satte vi oss på balkongen och drack vin och hade trevlans.




Day 4.
Molnigt denna dag, så vi spenderade mesta tiden inne på rummet. Men sen kikade solen fram så då satte vi oss ute på balkongen med varsin öl, senare gick vi till en resturang med jätte god mat och åt middag. Satt på hotellet och småfestade lite innan vi gick till rif och käkade igen, sen kollade vi på freds volleybollmatch.




Day 5.
Lördag, vilket innebärde att det var tequilaparty på en club som vi var på. Hade riktigt kul!






Day 6.
Tog volleybussen och glev över till Tyskland, riktigt varm dag var det. Satte oss i tyskland på en bänk där vi hade jätte fin utsikt över vatten och berg. På ett berg kunde man se Hitlers hus.
Senare gick vi till McDonalds och drog en meny. sen åkte vi tillbaka till Salzburg city där vi gick omkring och kikade lite. införskaffade mig en ny navelpiercing eftersom att min gled ner i avloppet på morgonen. Vi vart även med i nån slags musikvideo tror jag, eller kanske en film. vi var iaf med i ett shenklipp där vi bara gick förbi i bakgrunden.
På kvällen fick vi reda på att Volleybussen skulle in på verkstan så att vi inte kunde ha den på onsdagen till flygplatsen, så istället skulle vi behöva åka dom där 3 tågen igen och betala 500 kr ivar igen. så då sjönk humöret och jag började tänka hem och på annat, så helt plötsligt började jag störtgrina men skratta samtidigt, vet inte vad som tog åt mig, men kände mig så jävla nere så jag tog mig ett duntäcke och en öl och satte mig på balkongen och grät. alla tyckte tydligen det var jätte kul och skrattade ihjäl sig åt mig. Och jag måste hålla med, lite kul var det..



Day7.
Fick reda på att vi fick en lånebuss medans den andra var på verkstan så humöret var uppe på hundra. Vi gick ner till Walbad och solade sen tog  vi tog bussen in till stan och shoppade lite. På kvällen upptäckte vi våra nya turkgrannar på balkongen ovanför oss, så vi hade riktigt kul med dom, de festade där uppe och vi festade där nere, delade musik och hade godisregn och och fick nerhissad ost i ett par skor. haha
Vi upptäckte hur mycket dricka vi spenderat pengarna på, här har vi lite av allt dricka.. men inte allt.



Day 8.
hemfärd, åkte 2 på natten, kom fram till flygplatsen runt 6, sen var det bara att vänta tills planet lyfte 11.35
Kom fram till Arlanda halv 2, känndes konstigt att komma från gröna österriket till kalla grå-gula sverige.
Var iaf hemma i tierp runt 4, och det var en sån underbar känsla av att mötas av världens lyckligaste lilla hund hemma i dörröpningen, och min fovoritmat tacos stog dukat på bordet.

Österriket

I´m back!
Som ni kanske förstått så har jag spenderat den här blogglösa veckan i Österriket, måste bara säga att veckan har varit kanon! helt underbart... Jag blev frisk nästan på engång när vi kommit fram, så de var ju skönt. har dock slarvat en hel del med pillrerna men jag är frisk nu så :) Dumt av mig att inte skriva ett "hejdå inlägg", men var ju så sjuk då så att jag inte orkade med någonting, inte ens att packa min egna väska, så de gjorde min kära tvillingsyster åt mig, tur att jag har henne :)

Tänkte skriva ner mina 8 dagars resa här, så ni får veta lite om vad vi har sysslat med där nere .
men de + bilder kommer upp imorgon !


                                                                                                                   smakprov

09-04-13

Blä, har mått så sjukt dåligt i natt och imorse, så åkte in till akuten och de visade sig att jag har en infektion i kroppen och måste äta antibiotika och ta det lugnt, great! Känner att österrike resan kommer bli vild.


09-04-12

39,8 graders feber, det får inte vara sant!
Vart kanske en ganska hård natt, var på en lokalfest i Karlholm. senare vart de efterfest hos Elin tills seena natten / tidiga morgonen. Dock mådde jag bra på morgonen, städade lite och sen åkte jag hem och duschade, sen kände jag för att ta en tupplur runt 1 tiden och har sovit sen dess, vaknat typ 40 ggr av kallsvettande,huvudvärk och jävligt ont i halsmandlarna. Jag som skulle till Elin och grilla och ha filmmaraton ikväll med gänget :/ Och framförallt, jag ska ju åka till Österrike i övermorgon, snälla gör mig frisk!

Spökhus

Det blev inge karlholm, istället drog vi ut och besökte spökhus. Hittade två styckna som vi inspekterade, dock hände inget läskigt, kanske för att vi var så taggade av all pepp-musik vi spelade på vägen dit .

långfredag


Grillat och chillat, nu drar vi med Anton till grabbarna i karlholm och hittar på nått.

Hedi slimane



09-04-10

totaly dead, huvudvärk och seg som aldrig förr.
Gårkvällen var ändå relativt lugn, satt hos Elin med Miah, Bulow och Marcus och spelade kort, drack och hade trevlans.
Ikväll kan det bli uppsala, men med tanke på att vi känner oss helt döda nu och har en hård vecka framför oss så blir vi nog hemma på altanen med godis och tända ljus istället, även bjuden till gävle imorgon, men vi får se hur det blir med de. Nu väntar duschen!


09-04-09

Skärtorsdag, I´m ready to party!



09-04-08

Som sagt så blev det stan idag med Elin, vi köpte skor och inget annat. Planerade österrike resan också, och vi har kommit på att det är inte långt kvar nu, på tisdag bär det av ! Runt 30 grader där i solen, så de blir beachvolley meg grabbarna när vi kommer ner .
 När jag kom hem färgade jag håret, eller Sabina gjorde det på mig och det tog över två timmar med alla folie som vi hade för att få det bra, men det vart bra så :)
Nu är det läggdags, imorgon blir det nog lite festligheter.


                                                                                     stand by me

ärlighet varar längst


                                                           Imorgon blir det stan med Elin, nu sova.


09-04-07

Precis hemma från Ödefors, varit där och hängt med Sabina,Jennifer och Stephany. Vi har grillat och haft trevlans!
Det var typ min dag.... nu ska jag över till palle och hänga med tjejerna.


09-04-06

Kom precis hem från Jenny, har varit där och kikat på film. Vaknade upp där imorse efter en galen natt , vi kunde på morgonen konstatera att vi slagit rekord med att ha den svinigaste festen någonsin. Det var verkligen ett fall för " rent hus " där hemma på morgonen, så vi satte igång och städade på engång. Sen bikade jag hem, bärde ut en fotölj i solskenet där jag burrade in mig i ett duntäcke och somnade gott. Senare grillade vi och hade mys. Miah och Elin kom förbi och vi satt ute och spelade kort, lyssnade på musik och käkade godis tills det tog stopp, riktigt chill.

09-04-05

Kom precis hem från ikea med familjen, köpte bl.a. ett nytt köksbord, sen gick vi och shoppade lite :)
Ikväll kommer gänget från studentkryssningen hem så då blir det full rulle lussebulle!



Mys




Ajj

Min lilla olycka igår, ajj som satan!


09-04-04

Halloj! galet fint väder det har varit idag då, vaknade upp med ett leende på läpparna. Tog en övningskörningsrunda till strömsberg med Hydling i morse, sen har jag bara suttit ute i solen och steekt. På kvällskvisten kom Stephy hit,  Sabina och vi käkade kyckligsallad och hade mys ute tills sena kvällen.

Igår vart de tjejkväll hos jenny, dock joinade 4 killar oss, men de va la trevligt.

Måste berätta om den lilla olyckan jag var med om idag också, jo jag skulle gå ut på asfalten ( barfota ) och slår i stortån i asfalten med en jäkla fart och ont gjorde det, och blod kom det. Det var väldigt synd om mig där ett tag, var nästan nära på att åka in till sjukan. lägger upp en bild på skadan imorgon så ni får se.

Nu ska jag gå och hälla vatten över en människa som somnat i min säng! hörs :)

09-04-03

Påsklov! Sitter i skolan nu tillsammans med Jennie och två koppar kaffe, det är fredag och  vi har fått lov... bara bra. Vi tänkte sitta här och flumma tills kvart i 3, dricka kaffe, äta godis och skratta ihjäl oss, precis som de brukar vara. Så sjukt skönt med 1 veckas påsklov nu, och sen drar man till Österrike i 8 dagar :D

Nu kom våran snälla mattant med rulltårta och persikor till oss, kan ju erkänna att jag kommer sakna jälla en smula .
 

09-04-01

Första April, idag får man luras. har redan lurat några st, men fler ska de bli!
Idag har jag införskaffat mig 2 nya byxor som var riktigt mums, sen har jag, Jejje och Sabina suttit ute i solen och chillat.
Gick till solariumet senare och stekte på lite mer, man lär ju vara brun när man glider över till österrike.. inte långt kvar nu.

Nu har mitt hälsosammare liv satt igång på allvar, var ut och joggade imorse innan frukost, sen har jag kört ett träningspass från "Made in lumpen" som jag följer varje vecka. Och senare blir det yttligare en joggingtur, redo inför beachen 09 ^^,



jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan...

RSS 2.0