Valborg

Sista april änligen här! Vi är redo och ska snart dra ner till en uteservering och sätta oss... ha en fin dag alla ♥



Kvalborg

Har åkt in till stan och laddar inför valborg, vi kör igång redan ikväll... blir uteserering och några drinkar. Sover över här för i morgon ska vi upp med tuppen för då startar festen!

Bättre dag.

Dagen slutade mycket bättre igår, älskling var här så vi låg och mös till talang-avsnitt och somnade gott.
Har också haft en mycket bättre start på dagen (även fast tågen strulade imorse), fint väder och allt har gått som på räls...

Nu tänkte jag faktiskt ta itu med källarvåningen! Spindel nr #14 upptäcktes imorse, två fick stryka med. 
Det värsta jag vet är spindlar, otacksamma människor och djurplågare! (spindlar hör till spindeldjur och klassas inte som ett riktigt djur i mina ögon). Ska försöka hitta på något dundermedel som får bort dom... men nu tänkte jag bara städa undan alla mina kläder, vika ihop dom och lägga i lådor så att inte spindlarna håller till i dom och lägger ägg och gud vet vad dom gör... dammsuga och torka golven ska jag också göra.


Denna sak tänkte jag beställa hem, den ska tydligen utsända signaler som spindlar blir rädda för... Förhoppningsvis håller de sig borta ifrån mitt rum med hjälp av den.


De é inget annat.




hoppa framför tåget.

Har haft en riktig skitdag idag...
Dagen började med att jag försov mig och vaknade upp med både huvudvärk, ryggont och halsont. Glömde kalender, matlåda och ipod hemma så det vart en trist resa till jobbet. Kämpade på som vanligt på jobbet, tog bussen till station och missar precis tåget hem. Bestämde mig för att ta en vända på stan i väntan på nästa tåg och glömmer handla med rabatt-checkarna när jag shoppar. Glömer helt bort tiden så får skynda till nästa tåg som självklart åker när jag precis hunnit upp på perrongen. Går till pressbyrån och köper den nya chokladeden - maräng och nöt plus en cosmopiltan-tidning. Chokladen blev en besvikelse.
Tåget kommer in försenat till station och som vanligt är det proppat med folk. Får en hostattack inne på tåget så får gå till toan och hosta tills spyan är nära. 
Signalfel så får stå och vänta utanför uppsala i ca 30 min, ännu mer problem med tåget så får åka i en mycket lägre hastighet mot tierp. Tar upp tidningen som jag köpte och upptäcker att jag köpt en engelsk upplaga, blir så less så att den åker ner i väskan lika fort. När tåget väl rullar in mot Tierp så kommer självklart ett nytt signalfel så att tåget måste stanna så att jag precis kan se vårat hus ifrån fönstret där vi sitter fast. Hungrig och med skavsår knallar jag hem.


25 April 11

hejhej!

Underbar dag idag, har bara tagit det lugnt i solen, ätit gott och umgåts med fint folk. Tvättat bilen och åkt i inlines  ska tilläggas!



Sunshine

Blev en sen natt igen, festade på hos Nordan med tvspel och fint folk.
Idag har vi vart och käkat på brorsans och sen bara legat ute i solen och haft det förjävla bra... Sånna här dagar vill man gärna ha fler av.




Rakning

Tyckte det var dags för Sion att bli trimmad, dock var jag lite för hastig med maskin så stiligt vart det ju knappast... men behagligt för lillkillen:)



Findricka

Sitter ute på ballen och tar en cider med mor och syster, hade tänkt mig en hemmakväll men man vill ju ta vara på finvädret så vi tar vårt pick och pack och drar över till adde för lite findricka och roligt sällskap!


Fredagsfest

hade riktigt kul igår, blev en lång festlig natt som satte sina spår...


Påskmiddag

Har precis ätit påskmiddag här hemme, så trevligt så! Nu sk jag ut och montera upp studsmattan så att man kan ligga där och steka imorgon.


Här vare fest!

Har grillat och haft det med tjejorna, nu är fler tjejor här och vi ska snart bege oss vidare.



Glad pårre

Inte en enda påskkärring har varit hit än... annat vare när man själv var liten, då skulle ju varenda unge klä ut sig och knacka dörr.

Ska storstäda lägenheten nu hade jag tänkt och sen gå och hämta lilla Miro som ska badas och få täderna skrapade och klorna/pälsen klippt.

Joppis- idag är det emona´s dag,  skär-torsdag.

skärtorsdag

Åh vad skönt med lite ledigt nu, jobbar idag men ledig fred-tis. Ska försöka vila ut mig men blir även lite festligheter under fredagen.


20 April 11

hej på re!

Hemma nu efter en dag på jobbet, inte lika fint väder ute idag så man får passa på att uträtta allt som ska göras inomhus, har en del att stå i.
Träffade min gamla lärare Titti nyss utanför tåget, så kul o se henne! Fick en flashback av jällatiden, fan vad bra man hade det! är så glad över att jag valde djurvård på Jälla, har så fina minnen därifrån och så mycket man lärt sig...

Jaja, nu ska jag grejja lite med grejjerna sen blire en promenix och senare ett bodypump-pass med Elin.


ciggiluring

Fick för mig att prova på ett bloss i det nyktra tillståndet, inte ett dugg gott då heller ska jag säga dig!


19 April 11

Go kväller!

Ligger här i sängen med min finfina, har lagt på en till madrass i sängen och bäddat rent så i natt sover vi gött.
Har varit ute och kört lite och promenerat med Hurtig och Elin påkvällskvisten, mer har väl inte hänt... Jo juste, tog en runda på stan efter jobbet och en ny bikini + ett par ballerinaskor fick följa med hem.

Nu ska vi kika på bigbrother, sen nattinuffsan!


Songs in real life



Ballerinaskor

Äntligen är det tillräckligt varm för att använda ballerinaskorna, kommer ihåg när jag gick ute i kylan och sa: ååh vad jag längtar tills man kan få sätta på sig ett par fina ballerina skor och gå omkring med ute!

Ska köpa hem så att jag har i ett flertal färger.


Fredagsmys



Känner ni ruset?


sol

hejhej!

Jättefint väder ute, så sitter ute i solen nu som igår. vårsolen tar ju som aldrig förr!
Igår var jag bara hemma med min fina och somnade tidigt, mycket skönt. Idag ser det ungefär lika ut. Men byter ut thaimaten mot tacos :)




110416

Hejdu!

Bloggen har hamnat åt sidan lite under den sista tiden,men nu ska jag försöka bättra på mig. Hoppas på att få hem min kamera snart som är inne på lagning så att jag kan ta många fina bilder och dela med mig utav.

I Torsdags körde jag in till jobbet, blev en stadskörning med mamma, ja du hör ju själv - med mamma!! Ni som känner henne rätt kan ju tänka er hur hon satt och gapade i sätet bredvid. men allt gick väldigt bra förutom hennes jävla nervositionsutbrott. Senare under kvällen samma dag så tog jag och älskling oss en promenad i kvällssolen ut till gillberga där hans mamma bor och tittade på massa gamla saker från hans barndom, så kul! :)

I går fick jag reda på att jag blir utbildad forskningstekniker den 27: Juli men kommer att få vikariat under sommartiden ändå, tjocknice! Gotland blir också av, har fått semester då så-att-eh...

Kvällen igår spenderades hemma hos sabina, vi blev ett gäng som grillade, spelade kort och drack en skvätt. Det resulterade i att alla ville till krogen, men själv drog jag hem och sov.  -kul tjej.




Kattbebisar

Hörredu Ove ska förmodligen ha ungar, vill du ha?


12 April 11


Ligger en och en halv dag före på jobbet, går bra med andra ord! när jag slutade tog jag mig en runda på stan, köpte ännu en shortsdress, är helt kär i dom... så fina till sommaren:)

Har bäddat rent i sängen nu och städat på mitt rum så det ska bli skönt att burra ner sig där till kvällen. Måla  naglarna nu och sen lite kvällsfika!


11 april 11

hejhej!
Efter jobbet idag tog jag på mig springskorna och sprang iväg till sabina där jag är nu och hjälper henne med att få ordning i hennes nya lägenhet. Blir så mys så :)
Ska springa hem och käka snart och sen blir det en eftermiddagspromenad i det finfina vädret.

Smoothie

»en honungsmelon
»en liter vaniljyoghurt
»två bananer
»granatäpple


Söndag

Hade en jättetrevlig kväll igår med tjejerna, bli alldeles för sällan sådanna kvällar.
Idag har jag och kidde mys-söndag. har chillat hela dagen, ätit tacos och gjort smoothies. Nu ska vi ta en promenad med hundarna och sen lägga oss framför tv:n.


Grillning

halloj!

Nu sticker jag iväg hem till Jenny där det ska grillas, klippas hår och drickas!
Ha en finfin kväll allihopa♥


8 April 11

Slutade redan vid halv 12 idag, har jobbat på jättebra den här veckan så det fanns inte så mycket kvar att göra idag. Mamma var i stan hon också så jag fick köra hem, tog en snabb shoppingrunda inne på ica maxi först.

Ikväll ska jag och sabina hem till johanssons och bada bastu och göra hår+ansiktsinpackning, sen skräckfilm :)

Just can´t get enough


älskade fredag

Sitter här och käkar frukost med min älskade framför tv:n, är finfint väder ute och jag slutar tidigt idag.
Hoppas ni får en bra dag ♥


7 April 11

Men duu, håller ju på att blåsa bort om man går ut... bäst man håller sig inne!
Vad har jag gjort idag då? jobbat sig lite och sen när jag kom hem från stan gick ja förbi nya innredningbutiken här i tierp där miah nu jobbar, massa fina prylar och gott te :) sen blev det en sväng förbi resturagen där det åts lite thaimat och nu håller jag på o färgar jopplans hår, fint sö! Blir ett corepass till kvällningen, sen är jag klar för dagen.


it´s a beautiful day

halloj!

Klockan är över fem men det är fortfarande strålande sol, härligt! 
Saknar mina kära djur nu när jag är här hemma hos kajsa så tänkte jag skulle gå hem en sväng nu och hälsa på de små liven, sen blir det ett yoga pass och efter de en promenad med kidde.



5 April 11

hejhejhej!

Dåligt updaterat, jag vet... men har en del att göra nu om dagarna. Bor hemma hos Kajsa den här veckan då hon är borta och åker skidor. Så sitter nu här hemma i soffan och äter mackor, ska iväg och sola med elin om ett tag sen blir det ett box-pass med Miah innan man åker hem och tar ett bad och sen durrar av.

Talang

Som sagt blev det en väldigt lugn och fin söndag... ätit pizza och godis till en massa tvprogram. Bra fint!
Nu blir det första avsnittet av talang och sen nattinatti.

från hjärtat


slick city

Runt tiotiden bestämde elin,jag och mathilda oss för att ta en taxi in till stan och köra en svängom på krogen igen. Förfestade först lite hemma hos tvillingarna och sen blev det heart break för hela slanten.

Fick skjuts hem av mickis så nu sitter jag här hemma hos kajsa själv med en skål musli och inväntar kidde, han var nämligen också ute men hans skjuts blev lite gnällig och kvaddade bilen så det blev nu svårt för´n att komma hem.

Imorgon blir det en slappis-dag, tänkte sova ut och sen bara ta det lugnt hela dagen med onyttigheter och film.

Nattinuffsan!

ut te skogs

Hallihalåå.

Igår blev det en krogenrunda ut på slick, åkte hem skapligt med elin och lagade ihop carbonara innan vi slocknade hemma hos kajsa.

Nu ska vi handla banan och choklad, ska nämligen ut till skogs med hundarna och Johanssons :)

RSS 2.0