Nyårsafton

Whoow, den stora dagen är kommen. Nu är det bara att börja göra sig iordning och tagga för snart startar festen som håller i sig tills 2010!



Robin bengtosson

Låten kan man lyssna ihjäl sig på


Otippat

Otippat att man inte får ledigt från skolan, blir till att vara sjuk i 2 veckor .




sweet dreams

Ska försöka komma i säng lite tidigare inatt än igår natt då jag var uppe och duschade vid 4 för att jag inte kunde sova, har så sjukt svårt att sova när jag sover ensam! Blir väl ändå lika sent igen, men Sabina har hotat med att hon ska komma in och väcka mig jobbigt tidigt imorgonbitti så lika bra att hoppa i säng ^^


och i övermorgon är det nyårsafton, nej fan imorgon ! usch.. allt känns helt oplanerat och oförberett. Elin kom hit ikväll så vi planerade lite iaf, men man får väl ta det som de kommer antar jag.. inte ha några förväntningar alls så blir det bäst.


natti natti kära läsare

Bästa hitills!


29 Dec 09

Hola! Kom precis in ifrån kylan, har varit i stan med Sabina och shoppat. Blev ett par nya pumps för det kan man aldrig ha för många av ;D och så lite annat skit från rean . Provade klänningen jag planerat att ha på nyår, men den satt ju som skit på mig så jag fick behålla 500 kr och komma hem utan nyårsklänning.


En ny monki fick självklart följa med hem, de börjar arta sig nu:

"elefantpumpsen" från Dinsko



Godmorgon

underbart sällskap varje morgon









värme

Ge mig sol och värme nu, är så less på kylan och på att behöva ligga inne.
16 dagar kvar nu, im so happy.



Grattis Sabina

För idag är det ingen vanlig dag, för idag är det sabinas 20 års dag, urra hurra hurra!

Idag har det ätits tårta och god mat, på kvällningen blev det frukt doppat i choklad.









Det superfina "dotterarmbandet" i guld och diamanter fick Sabina av mamma och klockan är av mig och Johanna.

I don't believe that anybody feels the way I do


Bilder & filmer


Blir hemmamys  ikväll igen, kom på att det är söndag och att affärerna stänger tidigare idag så det blev inge stan för mig och det lär inte bli något imorgon heller då sabina fyller 20 år.

Och här har vi lite filmer och bilder från Juldagen:











27 Dec 09

Juldagen vart skapligt lyckad, kvällen på resturangen gick hem men möbeln var väl lite sådär... För mycket fulla människor på ett och samma ställe ^^,

Igår låg vi bara hemma , blev pizza och chips .

Idag hade jag planer på att åka in till stan, men nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra eftersom att alla bangar. Men följer sepesyster med så får min nyårsklänning följa med hem , och sen blir det Avatar. 






Juldagen

Dagen vi väntat på är här ! jag går omkring och strosar i min nya morgonrock och mina nya sockor, det är så mysigt så jag tänker inte byta om förns sammetsklänningen åker på.
Sabina håller på och lagar mat som hon ska bjuda alla på, de blir potatisgratäng och fläskfilé, vet inte riktigt om det går så bra för henne då hon står och svär och skriker inne i köket just nu . Och lilla Sion har sovit över hos krille inatt, huset känns alldeles tomt utan min älskade lilla plutt :(


Nu lär jag börja fixa och trixa lite, redan vid 4 så ska vi vara klara och bege oss ner till the resturant, åh det kommer bli så kul ikväll!


Julafton

Helt slut efter allt julfirande nu, hoppas ni haft en lika bra julafton som mig!



Tänd ett ljus


God Jul

Klockan är över tolv och jag vill bara önska er alla fina läsare en riktigt god Jul !
Imorgon bitti bär det av till Uppsala där julen ska firas så därför passar jag på att önska er en god jul nu :)


Natti natti

Uppsala town

Godkväll! Dagen har spenderats i stan tillsammans med syster, handlade klart julklapparna och en fin sammetsklänning till Juldagen. Sen gjorde jag även en annan grej, jag solduschade mig :) Fick gå in i en slags dusch som sprejade mig brun i 6 sek, hitills ser resultatet väldigt bra ut . Inte så jättebrun så har inte duschat bort det än, men borde väl kanske gå och göra det nu snart.

När vi kom hem gick vi och handlade tårtgrejer och sen gick vi till resturangen och dukade upp och gjorde iornig inför 20-års festen. Har planerat in en massa skoj så jag ser verkligen fram emot fredaaag!




Sleep tight

Klockan tickar på, jag borde gå och lägga mig som ska upp tidigt imorn för att åka in till stan och inhandla de sista julklapparna.. men eftersom att man inte gjort mycket annat än att sovit och slappat idag så är man ju inte speciellt trött. Ska lägga in lite nytt på mobilen som jag kan roa mig med tills jag somnar gott i min stora mycket ensama säng. puss och godnatt!


Nu är granen uppe :)

:(

Nu är han påväg till åre, fan för åre!


Julbak

igen, denna gång Snickerskaka och rocky road.





Brrrr

Uggs,vinterjacka och vantar, jävlar vad glad jag är att jag valde det idag! Blev nämligen fast på perrongen i Storvreta då två tåg var inställda! minus 15 grader ensam på en perrong i storvreta, Jippi! Som tur var så va Jenny hemma, så jag gick över till henne en sväng och kikade på The notebook. men sen när jag kom tillbaka till station för att ta 23.27 tåget hem så var det självklart också inställt!

Och vad gör jag då i storvreta denna Måndagskväll? jo.. Jag och Sabina åkte in till uppsala för att ta hepatit A + B sprutan inför Thailand och inhandla lite julklappar, och efetrsom att Dan reser iväg till åre över jul och nyår så var jag ju tvungen att hälsa på honom i storis innan jag åkte hem.

Nu är jag iaf äntligen hemma, har ätit gröt och tagit mig en vaaaarm dusch och nu är det dags att krype ner under duntäcket , love it!



Söndag

Seg i kroppen man blir av att bara vara hemma helg efter helg.. men de känns ändå skönt. Jag håller iaf på att ladda inför Juldagen för då smäller det, vi planerar för fullt här hemma och allt ska bli så bra. jag längtar!



Knorrisar

Dessa sov jag med i natt , najsiga lockar idag :) Tips från sminkbloggen


Lördagsmys



Dragonresturang

Har precis varit och ätit på den nya resturangen här i Tierp, hade väl lite större förväntningar... fanns inga menyer, utan bara buffé och ingen efterrätt till mig :( men maten var god iaf, dyr men god. Kommer dock aldrig att slå Mangos thaimat.




fire in the kitchen!

Hoppas du inte läser det här mamma.. det är så att jag råkade elda upp köket imorse, haha nejdå.. men en lussebulle brann iaf i mikron, och jävlar vad de rykte! Nu luktar det bränd lussebulle i hela kvarteret, de bjuder jag på.

Fredagskväll

Ohoj, Har spenderat denna fredagskväller tillsammans med syster framför tv:n med chirre, dirre och lärre!
Resten av kvällen ska jag spendera med Miah på akuten, får se hur lång tid detta kmr ta :/

promenix



phuk o pheber

oh no, har blivit sjuk.. vaknade upp med halsont, feber och säkert nå mer. ääänte kul! Fick stanna hemma i sängen ist för att åka på julavslutningen i skolan :(

Sion var så ivrig på att få komma ut imorse, så var ändå tvungen att kliva upp och promenera honom i det fina vädret vi har idag, det piggade upp mig lite iaf.. men nu känner jag mig helt slut så jag ska ladda upp med lussebullar och pepparkakor inlindad i ett duntäcke framför en mysig film.


17 Dec 09

Nu är jag hemma efter en mysig vistelse i Storvreta, det blev ett mysigt bad med tända ljus, ett mindre mysigt blodbad och bonde söker fru. Nu är jag trött och har tankar på att lägga mig i sängen. Avslutning imorgon! natti

yeeeaaas!!

Åh, jag är så lycklig just nu! Fick tillbaka mitt naturkunskapsprov och enligt min lärare så var det de bästa prov jag skrivit på 3 år , haha! Bra avslut där. Och sen nyss så skrev jag alla mina 3 forskningsprov utan att jag hunnit  plugga som jag lovat mig själv att göra, iallafall så gick det oväntat bra och jag är så sjukt nöjd för tillfället, kanske att jag kan åka iväg till Thailand med lite gott samvete .

Nu sitter jag iaf kvar i skolan och väntar på min personliga chaufför ;) Fortfarande skakig i händerna efter proven.

16 Dec 09

Pluuuugga satan nudå, 3 forskningsprov att klara av imorgon!

Julbak

Nu är vi alldeles strax klara med julbaket här hemma, väldigt lyckat resultat!








vinterland

Vaknade upp av en superglad Dan som tittade ut genom fönstret och såg sig själv sitta på en snöskoter , haha.
Fick ett mess utav Jennie som ligger hemma och är sjuk och kunde inte närvara på vår projekttid idag, så då blev jag också hemma.

Jag och Sabina tog en promenad med Sion efter frukosten till affärn och köpte ingredienser till lussebullar. haha, Sion älskar snö! Blev en hel del bus i snön med lillbusen ^^,

Nu ska vi till och baka här hemma!




natti natti

Nu har jag precis gjort klart en religionsläxa och orkar verkligen inte plugga mer känner jag, så tänkte krypa ner och lägga mig under täcket där en väldigt snarkande person ligger just nu :) Natti natti ♥


bra att blixten funktionerar, här är iaf jag inne på kalas-toan i onsdags ;D

Julbord på eckerö

de är vad jag och familjen sysselsatt oss med, dock åt vi knappt någonting pga att hela båten gungade loss så att man höll på att spy, men efterrätten slank ner iaf!




Fredagsmys

Igår blev det fredagsmys framför idolfinalen där Erik tog segern, och det gjorde han rätt i! Har hela tiden hållt på Calle, men eftersom ifall Erik skulle vinna så skulle jag få 150 kr av Dan så då bytte jag. haha nejdå, men Erik var klart bäst igår.

Klockan fyra ska vi iväg på middag hos far för att ta farväl då han och Mango åker iväg till Thailand på måndag, sen kommer vi och hälsar på den 14:e :)


12 Dec 09

Biffpappa vill gärna visa



plugg,plugg och plugg

Åt helvete med naturkunskapsprovet imorgon känner jag.

kalas

shoho, tänkte skriva lite om gårdagen.. hade ju julbord på skolan tillsammans med alla avgångsklasser och lärare, riktigt trevligt ! sång, dans och mat bjöds det på och sen fick vi skjuts in till krogen. Var ju ladys night på kalas, så det var där det hände! Riktigt kul kväll faktiskt.



Sometimes love comes around


Svinsprutan

Idag var det sista dagen för att ta svininfluensasprutan i Tierp, ni som känner mig vet ju att jag verkligen är livrädd för den där jävla sprutan! eller inte för sprutan, utanför giftet innuti sprutan som gör vissa folk fölamade och jag vet inte allt! men iaf, efter mycket fundering gav jag med mig och åkte och tog sprutan och jag är inte förlamad än... hörde att många blivit riktigt sjuka dagen efter, och det får ju verkligen inte hända! för imorgon är det julbord med avgångsklasserna och lärarna, och efter de får man skjuts av lärarna till krogen , Jihaaow!




pappas bröllop i bilder



 


8 Dec 09

Usch och fy för denna dag! Visserligen har jag haft en bra natt, men att behöva vakna upp ensam på morgonen för att ta sig till tåget för att ta tig till bussen för att ta sig till Jälla för att vänta i 40 år på EN jävla lektion för att sen trängas på bussen till att trängas på tåget och sen cykla hem för att plugga. Thaiiiiilaaand!

Hittade lite sköna tips på hur man överlever den här dystra tiden på året:Tips på hur man överlever vintern

Godis & Film

Blev inte krogen, istället har jag lördagsmys här hemma med mamma och Lasse.


Work

haha, vill bara meddela att gårdagens inlägg om håret var fejk. Ni behöver inte alls vara oroliga!
Idag har jag jobbat hela dagen från 11 till 8, så känner mig ganska slut nu.. men folk tjatar om krogen så det kan hända att jag kör en spontanis och drar iväg till gävle. Ska dock jobba imorgon bitti så det blir lugnt!




My horse is Amazing


haha det finns mycket sjukt att hitta på youtube !

What have i done!?

Har man tråkigt får man ofta ett ryck och gör något heeelt oförväntat!






4 Dec 09

Fredag, shöönt! jag är trött och sliten efter veckan, inte för att den har varit jobbig utan bara för att. Så ikväll ska jag bara vara med mig själv, duntäcket och godispåsen framför idol. Får se om de blir lite plugg sen eller kanske en film med tjejerna.

" han har ju en gamal hotmail! "


Mobilbilder

Nu har jag äntligen fått över bilder från mobilen till datorn! så nu kan ni vara beredda på mer bilduppdatering.




hah, wtf?


VIP

Vip, det nya utestället för fattiga studenter som festar rumpan av sig på onsdagar rekomenderas! ( dock inte om ni ska upp til skolan dagen efter )


1 dec 09

how how ! första december i dag, och vitt ute på marken när man vaknar! julstämningen är på topp med andra ord. Blev ju bara tvungen att följa lussebulls-spåret in till pressbyrån och köpt en lussebulle imorse med Jennie.

Ikväll blir det bio, " new moon " som jag längtat så efter att få se! Sen måste man i säng i tid eftersom att jag och Jennie har kommit på idén att åka tåget en timme tidigare imorgon för att äta frulle på skolan och ladda inför studiebesöket på forsmark, haha. Det innebär att jennie ska stiga upp 04.00 och vi får väl se hur de går .


(Den enda passande bilden snodd från Dääns dator)

RSS 2.0