Bad romance


utgång

oh my, vi har sovit tills nu, hård natt eller !?


hittade två fyllon i soffan när jag vaknade ^^,

Fredagsmys

Hemma och slöat hela kvällen. Nu är jag dö trött och vi ska gå och lägga oss, god natt!

Sony ericsson Aino

Jag sitter här och försöker förstå mig på min nya mobil. vi kommer inte överens! Jag vill överlåta det här till någon annan.. typ krille, men eftersom att han är sjuk så får jag vänta. Ska försöka överföra lite bilder och lägga upp.. men allt är ju tydligen trådlöst och jag förstår mig inte på sånt här så jag håller på att bli gälen.



Soffpotatis

Idag är jag dötrött, vaknade upp för sent och med världens huvudvärk fick jag stressa mig iväg till tåget. Långtråkig dag i skolan.. När jag kom hem överraskade Johanna mig med att ha sädat hela mitt rum + garderob igen, vilken tur att just jag fick världens bästa syskon.
Sen lagade hon en jättegod middag till oss två, efter det så gick jag ut i ruskvädret och hämtade Miro som jag ska borsta igenom och klippa till. Efter det blir det soffan resten av kvällen med min egna lilla soffpotatis!


olycka

Det hände en liten olycka...


Dansuppvisning

Fick biljetter till en dansuppvisning av min danslärare idag, det är då tänkt att jag ska visa allt jag lärt mig under denna kurs i gävle på söndag... får väl se om man pallar trycket, skulle faktiskt vara riktigt kul.


Bugg

ikväll är det dags för sista buggkursen! nu: maaaat!



24 Nov 09

hallu, här sitter jag och Jennie i skolan och pratar om helgen. Sjukt va med idioter till folk det finns...
Sällan vi sitter och skrattar bort tiden istället för att göra saker vi borde göra!


" Klassen "

Känn dig blåst!

japp, det gör jag! Det går fan inte att inte luras av telefonförsäljare för min del, lättlurad äre vad jag är. Trode jag gjorde bästa dealen idag, men när jag kom hem insåg jag att jag förlorat över 2.000 på min smarta affär. Aja, inte mycket att göra åt nu.. ska nyttja mobilen till tusen! Köpte även två mysiga tröjor + en ny plånka idag.

23 Nov 09

Här sitter jag i skolan kring skrikande ungdomar, har inte sovit ett skit inatt så mitt huvud håller på och sprängs och mitt tålamod ligger på noll. Tur att skoldagen snart är över så att jag kan möta upp min älskade mor och syster på stan .

work

Jobbat hela dagen, känner mig skapligt slut nu. Sjukt många som verkar gilla vår mat, vi har stammisar som tar sig hela vägen från stockholm !

Här hemma bakas det pizza, ska hoppa in i duschen och sen äta. ha en fin kväll!


22 Nov 09

Godmorgon! Har precis vaknat upp och hunnit tagit mig en dusch, somnade på soffan i natt så känner mig lite steljanne här och var. Nu ska jag laga iordning frukost och sen dra iväg till jobbet! Ni vet vad ni ska äta idag va? thaimaaat.

Kalas






Ikväll har jag jobbat, så nu är jag trött och ska spendera kvällen här hemma med sabina och en film.

21 Nov 09

Jag kan inte annat än att skratta åt min partynatt, idag mår man som en jag vet inte vad och huset ser ut som jag vet inte vad! Måste ha frisk luft, ska ta en promenad med Sion och skratta för mig själv.

Single ladies










Victoria secret


Grattis till Anun

Idag fyller Anton 20 år, det innebär en helkväll/ natt med ett jävla firande!


19 nov 09

friterad banan med sirap och glass har jag precis tryckt i mig tillsammans med jobbgänget. När jag kom hem satte jag och Sabina igång med våran dagliga träning om att kunna gå ner i spagat. Vårat mål är att stå på stranden i Thailand och kunna dra upp foten till huvudet, de ni ;D


nationella prov

wohoow, nu är det avklarat! hela 10 sidor fick jag ihop, och är faktiskt jävligt nöjd med hela insattsen.

Here you come again


Bullbak

Har precis kommit hem ifrån skolan, eller affären ska man väl kanske säga. Var dit och handlade med mamma alldeles nyss. Blev: godis, julmust , billys och ingridienser till bullar. inga nyttigheter med andra ord, men jävlar så gott. Kan behöva tröstäta lite nu, känner att jag bara vill gräva ner mig och inte komma upp förns den 13:e januari!

Nu ska iaf bakas bullar! Sen blir det plugg heeeela kvällen lång.

18 Nov 09

Godmorgon gott folk. Jag har gjort det jag absolut inte fick göra idag, försova mig! Vi har nämligen nationella i Svenska B imorgon, och det hade ju kunnat vara till en fördel att få reda lite på hur det går till!

Jag tänker sätta mig och äta frulle i lugn och ro nu, sen tar jag mina religionsuppgifter och gör klart dom innan jag sätter mig på cykeln raka vägen till station, för att där ta tåget in till Uppsala och för att där byta till buss och för att sen gå upp för den långa jävla vägen till skolan för en lektion, yeeah :/


D-aniel goes famous

haha, det verkar som om att min kära vän D-aniel börjar bli en riktig b-kändis !




17 Nov 09

Ikväll är det dags för näst sista buggkursen, efter det blire Paranormal activity.
Ovärd dag för övrigt... Jag saknar någon alldeles för mycket.


the secret is out

Okej, nu ska jag berätta varför jag var så ledsen i går, och varför jag aldrig mer kommer kunna leva ett normalt liv igen.

Det började med att Sabina hittade en video om delfiner på en blogg, och eftersom både hon och jag älskar delfiner så började  vi kolla på den... ni vet när man verkligen,verkligen inte vill se någonting för att det är så hemskt men man tittar ändå ? Så var det, jag gick ut ifrån rummet när jag såg det hemska som hände men ändå stack jag in huvudet i dörren och tittade ändå. Jag vet inte om jag ångrar att jag tittade eller inte, men jag vet iaf att det var det hemskaste jag någonsin sett och tårarna bara sprutade! Jag har så sjukt svårt att kunna förstå hur man har ett psyke att göra något så hemskt emot ett djur, hur kan man leva med sig själv?

Empati ? är det någonting som saknas i deras kroppar? Jag vet inte om det är bra eller dåligt men jag har iaf en fruktansvärt stor empatikänsla och det kan faktiskt bli riktigt jobbigt ibland. Som nu, jag kommer nog helt serriöst aldrig bli av med dessa bilder jag har fått i huvudet, och filmen som spelas upp i mitt huvud om och om igen..

Igår försökte Jennie visa mig en annan film då man slog, flådde och grovt misshandlade tvättbjörnar. Jag tror att jag såg ca 5 sek av filmen och sen rann tårarna igen, och bara av dom där 5 sekundrarna har mitt psyke gått ner till jag vet inte vad, känns iaf som att jag aldrig kommer att slippa leva med de där hemska bilderna i huvudet.
men vad jag verkligen inte kan förstå är hur man kan behandla ett stackars djur så? 
Om man nu ska ta död på ett djur, varför inte bara göra det snabbt och smärtfritt ? varför i helvete VILL man se ett djur lida?? 

Enligt mig så är det värre att misshandla ett djur än en människa, ett djur har inget som helst att säga till om, kan inte försvara sig, vill inget dumt och kan inte säga emot. Hur hemskt är inte det?! Mitt mål är från och med nu att försöka gå med i så många protestlistor som möjligt och på alla sett jag kan försöka vara med och hjälpa till att stoppa det här, hjälp du också!


Se filmerna om ni vill, jag har inte sett den andra filmen och tänker inte göra det heller då jag inte vill förstöra mitt liv ännu mer. Jag varnar er starkt, men är nog nyttigt att se för att förstå att det här måste stoppas.




16 Nov 09

Brr, kallt och deprimerande väder ute alltså! Tur att jag fick en efterlängtad spikmatta idag utav mamma som tydligen ska vara bra mot depression. Jag och Jennie gör inte humöret bättre, idag har man gråtit i skolan! skriver mer om det imorgon.. nu måste jag leta mig till sängen. Sov sött






Livsprognos

Jag är så sjukt jävla förbannad just nu, har tydligen fått hem en faktura på 249 kr som jag ska betala från " www.livsprognos.se " för att jag gjort ett jävla äckeltest om hur gammal jag skulle bli! haha, hur sjukt är inte det? Äckelsida.

14 Nov, 09

tagga, tagga , tagga! ikväll blir det festligheter tillsammans med tjejerna, tänkte börja göra mig lite smått iordning redan nu för snart kommer dom över och då drar det igång.


Lady in red


Fredag 13:e

Wohow, äntligen fredag! Har precis städat , dammsudigt och skurat här hemma! Ska nämligen få besök utav en kattallergiker ikväll. Det blir fredagsmys för hela slanten, imorgon ska jag eventuellt bli fotograferad av "fotografen Anna" , kul!  Tacoos snaart!

Thai

Nu är resan bokad, 14:e Januari.. Thailand here we come!


min vita hand på Gotland ^^,

Only you can cool my desire

I'm on fire


Martina

Idag är det Martinas dag .


skrattretande

haha, det här är inte sant! Jag sitter här, har sovit 3 h inatt,  gått upp och för engångskull kommit iväg till skolan såhär tidigt och vad gör jag? Jo missar att kolla schemahelvetet för att se att jag inte har någon lektion förns kl 2 , jag tror att jag avlider! Nu ska jag tröst-shoppa mina skor jag såg förra veckan i förhoppningar om att få tillbaka livslusten.. haha

10 Nov 09

Känns som att jag lever i min egna värld, helt död! Kommer gå omkring här i skolan som en zombie i dag. Har nog bara sovit i cirkus 3 h inatt så-att- eh, jag vill hem .. hem till min säng och hem till min lilla Sion.

9 Nov 09

Trött man blir efter att gå omkring och kolla på stan. Var in me familjen till valbo och shoppade, och sen till ikea för att handla nytt till varadagsrummet, men självklart finns inte de vi vill ha så att det kommer ta ett tag innan vi får hem det:( men lite nytt vart det iaf.

89 bast

Jag har tydligen 32490 dagar kvar att leva, från och med nu ska jag njuta av varje dag!

farsdag

Eftersom att de är farsdag idag så traskade jag och Johanna över till affärn och köpte ostkaka, saftsoppa och risen till vår kära far. Vi tog oss även en thaimiddag tillsammans. Nu har vi varit över till affärn igen, den här gången med mamma ( jag som körde ) var bara tvungen att påpeka, iaf så köpte vi massor av grönsaker och dipp så nu ska vi ha söndagsmys här hemma. Imorgon blir det storhandling på IKEA, nya möbler och stuff till vardagsrummet .

Jag är såå besatt av den här låten för tillfället, berondeframkallande. mums!

fler maskerdbilder


nya jackan :)

catwoman

yeah

Puss!

8 Nov 09

Godmorgon! haha ja det är sant, jag gick faktiskt upp nästan nyss. Blev riktigt lugnt igår men väldigt sent! Idag ska jag ha en liten städ-dag tänkte jag, då tänker man inte så mycket på annat konstigt som man borde släppa.

happy alone

6 Nov 09

hola! Här sitter jag, hade planer på att ta tåget in till Gävle och hälsa på Krille, men allt vart så stressigt så jag avstod i sista sekund och nu sitter jag här iordninggjord och ensam. ska ta en fika, nu äre heeelg!


för kyligt för sånt här softande utomhus nu :(

MTV EMA 2009

Grymt vare! och grym var Beyonce som vanligt, och för att inte tala om U2 !




lite kul


5 Nov -09

Vilket väder, man vill bara burra in sig i ett täcke och mysa med någon man tycker om. som exempelvis Sion , han har sovit i uppsala i natt, riktigt tomt här hemma utan honom, så tog hem honom idag och nu känns det mycket bättre .



Massage

Nu ska jag iväg på massage, kommer att bli hur skööönt som helst!




Sony Ericsson Aino

Min inom en snar framtid


3 Nov 09

Morning! Har hunnit med att äta frulle, tagit en dusch, fönat och fixat håret, sminkat mig och klätt på mig redan. Tänkte fixa lite skolarbete nu innan jag tar tåget in till uppsala. Efter skolan har jag en väldigt viktigt sak jag ska göra, och efter det så ska jag gå på massage och sen blir det buggkurs.

maskerad



2 Nov 09

Oj vad tiden springer iväg, skolstart idag. 30 dagar kvar tills nästa lov och jag ska gå alla dagar!

Har bäddat rent i sängen och städat och gjort mysigt nu, ska ta en varm dusch snart och sen ska de bli såå skönt att lägga sig i min stora fluffiga säng.

" Mimmi " on hang loose

Mycket trevlig kväll / natt har jag haft tillsammans med tjejerna, kom hem efter tre någon gång och då blev det bennysburgare för hela slanten. Imorse var det bara att kliva upp och åka och jobba. Känner mig helt död nu om jag ska vara ärlig, skulle behöva ett varmt bad och massage!

haha, jag fastnade visst på en hel del bilder igår.







RSS 2.0