Miss u baby

Saknar min Krill... är så ensamt utan dig sweetie.

Och återigen!!! jag fattar inte vad det är för fel på mig? Försov mig imorse IGEN! Men som tur var så kom mamma och väckte mig halv 7 ( 30 min innan tåget gick ) så jag hann göra mig iordning snabbare än kvickt och så fick jag skjuts till station så jag hann med tåget.
Jag intalar mig själv varje morgon " jag kan få sova 1 min till, sen lovar jag att gå upp " mm, sure! Nej, nu får jag skärpa mig på allvar!
Imorgon går jag upp halv 6.


Nu tänkte jag måla naglarna mörk-rosa och sen läsa läxan tills imorgon.

Pussilipuss





absolutely fabulous nails


Nu är kl: 21.45 och jag har fortfarande inte läst läxan... Istället har jag roat mig med att titta på idol, jag och mamma fick ett ryck 10 min innan idol började och åkte och köpte chips,dipp och grönsaker, mumma var det. Nu är jag proppmätt, tänkte lägga mig i sängen och läsa den där skitläxan så jag har det gjort.. men de är helt värdelöst att läsa 30 sidor om ngt som inte intresserar mig ett dugg. Får se hur det går för mig imorgon då...
Nattinatt <3

Måndagkväll

Jo, vi började 10.05. Hade min första b-körkors teori och den sög, fattade nästan ingenting! Och kul att man vet i förtid att lektionen är flyttad... jag hade kunnat få sova några timmar till i morse, och det hade verkligen behövts.
aja...
Skönt o vara hemma nu, tänkte städa mitt rum lite, ta en skön dusch och sen gå iväg till Elin för att titta på idol med henne,syrran och Fia som kommit hem från österriket :)

Pratade nyss med Krill i tel. och jag saknar hans närvaro redan... Saknar även helgen, men den kommer snart och då blir det tjej-middag och krille.

Ha en skön kvällpuss


jag pluggar på förfullt i skolan

Och veckan börjar bra...

Åh, vad less jag blir..  I morse HÖLL jag på att försova mig igen, ställde kl på 5 och stängde givetvis av den och somnade om. Vaknade kl 6 och kom på mig själv, fick panik och rusade upp.  Hann inte äta frukost men hann med allt annat. Galet mkt folk på tåget var det, så tåget blev försenat ca : 20 min. Alltså missade jag bussen till skolan, så jag fick sitta och frysa häcken av mig i väntan på nästa buss! Nu är jag framme i skolan och gissa vad? Inte en kotte här från min klass!!  Vart fasen är alla?Det står klart och tydligt på schemat att vi börjar 08.20 i klassrummet som jag sitter brevid nu.

Antagligen har det blivit ändring i schemat så att vi börjar kl 10.05.  Just my luck.



Skriver när jag kmr hem.... Kram


Helgen





Fredagskvällen var helt okej :) Vi var hemma hos mig och partade lite, kom inte i säng förns 5 tiden.
I går var jag med krill hela dagen, åkte hem till honom vid 11 tiden och hjälpte till att lassta in höbalar i stallet. Sen har vi bara slappat hela lördagkvällen framför tv:n...

Idag har vi inte heller gjort så mkt... men har iaf. varit ut på en promenad i skogen med Sion och Dolly. Knäppte lite kort också:) Lägger in några st...

Men nu ska jag vara lite social mot krille som åker tillbaka till lumpen i karlskrona ikväll ...

See ya




jag och elin på fredagkvällen


 

Tjoho

Glad dag idag!

I går spenderade jag kvällen tillsammans med jenny och Elin, vi åkte in till uppsala och kollade lite i affärer. Jag köpte en jätte söt mössa och en matchande halsduk till från H&M :)
Efter att affärerna stängde så gick vi till Spegeln och beställde tre biljetter till filmen Mirrors. Sen gick vi till en godisaffär och handlade snask och sedan till Mc donalds och köpte burgare. Där satt vi i ca  : 75 min, haha.

Filmen var väl sådär... hoppade till lite ibland, och Elin satt och höll för ögonen halva filmen.

Ikväll kommer krill och sen blir det alcoholhaltiga drycker tillsammans med flickorna, weei :D


Ha en bra dag, Kisses !

Tierd

Trött som satan efter dagen.. inte för att vi gjort så mkt i skolan men.. man blir trött när Jennie är i skolan, för då skrattar man så mkt. Och idag hade jag och jennie med oss våra valpar och då vart det extra mycket garv.

När jag kom hem la jag mig på soffan och sov tills Idol började, efter de så har jag inte gjort mkt alls och är fortfarande astrött så tänkte lägga mig för att sova nu.

Good night

Weey



Weey, Jag kom upp i tid i morse!!  och det ska jag göra nu resten av termin också.
 Bilden från Sannes bilddagbok är på mig och Johnny. Japp, det var vad vi gjorde idag på lektion, gick ut med hundarna :D Jag säger ju att min skola är bra.

I morgon så får Sion följa med, Jenny ska ta med sin valp Skilla också, de kmr bli kul :D

När jag kom hem ifrån skolan idag så följde jag med Mamma och sabina ut i skogen och plockade kantareller, hittade ganska många. Men det där med kantarellplockning är inte lika kul längre som när man var liten.. Men Sion uppskattade iaf att få springa runt i skogen och sammla på sig en massa festingar!
Jag hoppade in i duschen direkt när jag kom hem, orolig för att ha nån festing :O men de hade jag tur nog inte :)

Nu ska jag kika på Idol och sen göra läxan tills i morgon.

Kolla in den här sidan innan ni går... jagefrisk.blogg.se 
:'(









Höstpromenad



Kom precis hem ifrån en lång höstpromenad tillsammans med hundarna och Sabina :)
Imorse försov jag mig som vanligt, det får inte hända igen! Måste få bättre närvaro så att jag kan ta ledigt och åka utomlands .  Vad har hänt mer idag..? Jo, Vi har haft skolfotografering i skolan.. och sen så har jag köpt en liten jacka till Sion :D  Som ni ser på den översta bilden, haha. jättesöt tkr jag !

Kisses

Godkväll

Ja, nu har krill åkt tillbaks till lumpen i Karlskrona.
Följde honom till tåget, sen gick jag över till Elin med Sion och kollade på andra avenyn som suger enligt mig.

Shit vad jag har ätit godis den här helgen! De får jag sluta med annars kommer väl tandtrollen och hälsar på...

Nu tänkte jag sy in lite kläder och sen BORSTA tänderna, ta en dusch, ringa krille och sen sova :)

Puss

En bild jag tog i morsse 

Alone


Helgen har gått, krill och jag spenderar tid tillsammans... 
Idag åker han, och jag blir ensam..





Krille spelar golf, och tittar på

Godnatt / Godmorgon

 Nu sitter jag  hemma hos Krille ( går ju inte o vara hemma då syster Johanna har playboy-party hemma ) Vi har iaf. legat här och degat framför tv:n och flåskat choklad, chips, vindruvor & läsk i snart 7 h ! Men vi tänkte snart gå och lägga oss.. Sion ligger här och sover brevid mig nu, och jag sitter här i soffan och kikar på kameror. En systemkamera blir det nog, lär bara fixa fram lite cach först ^^,

By the way så har jag kirrat mobil nu, lär bara få hem mitt nya simkort först så kära vänner är jag med i smsvärlden igen ;D

Mitt liv börjar se bättre ut,  Sov sött !


Brownie




Jag är jätte sugen på att färga håret mörkt igen.. men åh, jag vågar inte :/
Jag tycker själv att jag passar bra i det, men de flesta tkr att jag ska ha kvar mitt ljusa hår.. vad tkr ni ?

Nu ska jag ta en lång dusch sen en promenad med Sion och sen blir det idol.

I morgon BLIR det skola, börjar inte förns 12.35 skönt, sen kommer min älskling hem! Vi ska mysa och ta det lugnt hela helgen.


KISSES

Hemma idag igen...

Inte bra... Klockan ringde inte i morse heller, så jag vaknade av att Sion ville upp klockan sju, fem min innan tåget gick.. Jag som såg fram emot att få trimma hundar idag :/ 

Aja... Idag har jag tid för att städa mitt rum och vara med Sion i.af   :)






Kristoffers katt och min hund, så söta <3

Wednesday

Hello mina kära läsare :)

Färgningen igår vart inte jätte bra, men inte jätte dålig heller. Men är fortfarande inte nöjd, det perfekta håret som jag skulle vilja ha är KENZAS, skitsnyggt!  

Idag har jag inte gjort så speciellt mkt, Lektionerna var ganska slappa som vanligt. Jag och Sanne har iaf. kommit på en affärs idé till vårat företag nu :D hundbajspåsar! Najs Bajs är vårat företagsnamn än så länge. Och den idén kom ifrån Mickan.

Har inte hunnit med så mkt idag, varit ute på en liten promenad med Sion och kollat på Idol... de är typ allt!
Jag ser fram emot morgondagen, då har jag bara djursjukvårds lektioner :)
Det får räcka för idag... måste slagga!  Sov sött.

KISSES
Ogillar färgen.. :/

Ni ser ju själva hur slappa lektioner jag har, här flätar Sandra mitt hår.

Welcome to me

Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg, eller rättare sagt min stora syster sabina har skaffat mig en blogg. Jag förstår inte så mkt av den här bloggsajten men ska försöka hålla den updaterad så mkt som möjligt :)

Tänkte skriva lite om min helg som varit... Fredagen var lugn, den spenderade jag tillsammans med min pojkvän som kom hem från lumpen i torsdags. I Lördags åkte jag in med några vänner till Gävle och hängde på " Insparken ". Det sög eftersom att jag under kvällen blev av med alla mina värdesaker såsom: Kamera, mobil, Pass, Plånbok ( innehållande : 500 kr + Bankomatkort + Två busskort ). Jag tänkte inte så smart och gömde väskan bakom en högtalare framför scen som jag aldrig skulle gjort om jag vore nykter. Men det är sånt som händer, jag råder er att tänka lite smartare ;P Annars var kvällen rätt så okej men kunde varit bättre tycker jag.
Söndagen = Tillbaka till Karskrona ( lumpen ) för Kristoffer. Han fick lite otur där han med, då vi var påväg till tåget i hans nya bil som gick sönder mitt på vägen när tåget gick om 10 min. Så de var bara för oss att gå ca 3 km hem ( eftersom ingen hade mobil på sig och ingen bil ville stanna och hjälpa oss ) Vi fick iaf vara tillsammans lite längre :) Han hann lyckligtvis med ett annat tåg till arlanda och kom fram 17 min innan planet gick. Så nu är han därborta och jag är här hemma.

Idag har jag varit hemma från skolan, jag kom på att jag ville vara hemma när jag gick till tåget. Ganska onödigt men så blev det, och det är skönt att bara ta det lugnt ibland... Hade endå inga viktiga lektioner känns det som och jag är fortfarande krasslig.

Nu ska Jag, Syster Sabina och Elin ut och gå med hundarna. Skönt med en lång-promenad och bra med lite motion för min lilla valp Sion.


RSS 2.0