Lördags

Var på makeup-kurs, blev sminkad av en jätte duktig tjej vid namn Lisa anckarman. Blev en festsminkning med fokus på ögonen. Färgerna gick i lila-blå för att framhäva mina bruna ögon, vart faktiskt riktigt bra.

Efter blev det middag på brorsans med ett gäng och planen var den att vi skulle festa vidare men festen fick fortsätta utan mig för jag gick hem med Kidd och drack 9 % öl, tyckte det var manligare.


29 Okt 10

hello! Vi är fortfarande kvar här hemma hos Jervan, men tänkte alldeles strax dra oss hemåt... Hade en mysdag här hemma igår, åt god middag, badade ungarna, åt kladdkaka och kikade film.
Har sovit sjukt dåligt inatt!! Kunde först inte somna så låg vaken i nån timme, sen har jag vaknat-somnat-vaknat osv.. Kl. 03.24 väcks jag av -mafeeeeee, mafeeeeeeeeee.... När jag slår upp ögonen står lill-Shalle där, lyfter på täcket och kryper ner hos mig. världens sötaste unge! När jessica gick in för att hämta henne i morse så låg och raklång över mig och sov, haha. Kommer sakna denna lilla famillia.

Kl 3 idag har jag tid för en smink-kurs på make up store, ska bli kul! Sen direkt hem, fixa hår och kläder och sen till brorsans för att ha avskedsmiddag för elin som reser bort ett tag... kan bli krogen ikväll, men känner mig inte allt för pepp på det nu.

Kul att folk har lite åsikter om melanotan-injiceringen, och jag förstår er alla som tycker att jag är sjuk i huvudet som kan göra så och visst kan jag hålla med om det ibland, men förklarar mer om det där senare för nu ska vi kila! Ha det :)

bubbelbad

Tagit mig ett varmt bad nu efter sista programmet av kungarna. Har haft det riktigt mys ikväll med ungarna, målande naglarna i alla möjliga färger, läste böcker, kollade tv, åt massor av godis och sen slocknade båda två på mig i soffan.
Tänkte kolla film nu med jopplan och sen dags för spruta 3! (Melnotan är vad jag sprutar in, ska berätta mer om det senare i något inlägg) Jessica fick ta´n igår men eftersom att hon inte finns här nu så får det bli joppis, känner mig en aning skakis inför det kan jag tillägga. Mådde ganska så dåligt inatt, men inte lika farligt som efter spruta ett... hoppas man sover bättre inatt, ha det fint!

Ps. Kanske åker hem imorgon ändå, behöver närhet av min finaste.

27 Okt 10

Tillbaka i Akalla igen nu, har varit nere på stan och klippt oss, käkat och handlat lite. Vart bara toppning och lite urtunning. Jesicca hittade HÅÅRRRNÅÅLLAARR ska tilläggas.

Ikväll blir det som sagt mys, Jessica drar iväg med några vänner på konsert så vi blir hemma med kidsen. Jessica vill att vi stannar längre så det kan hända att vi kommer hem på fredag istället.

Myspys

hello! Sitter hos storasyster i Stockholm nu och har myskväll i soffan. Har shoppat lite och ätit onyttighter, snart dags för spruta två... Vet inte om jag ska välja att låta Joppis som aldrig tagit nån sptuta förr eller Jessica som aldrig tagit någon spruta förr låta sticka mig i magen. Detta ska bli intressant och se hur det slutar, hoppas på mindre biverkningar idag!!

Imorgon bitti drar vi alla och klipper oss, sen blir det mer shopping och sen hämtar jag och Joppis ungarna på dagis för att ha en helkväll själva med dom. Jessica ska på konsert hon, så här hemma blir det nagellacksmålning, hårfix och en massa mys.


Stockoholm

Hejhopp!

kvällen igår slutade bra tillslut, tur det. vaknade på bra humör också och fick en spontan idé om att följa med Johanna till syster i stockholm. Så vi drar om några minuter. Har sprungit omkring och tokpackat här hemma och känner mig inte riktigt redo, men bara o köra.

Får se om det blir nå bloggande därborta, annars kommer jag iaf hem på tors...  kommer sakna dig kidd!


Kiddsen i el stockholmo

25 Okt 10

Godmorgon!

Hade en riktig skitkväll igår, så har knappt kunnat sova något inatt. Men har på något konstigt sett vaknat på rätt sida idag iaf, solen skiner och Miah kommer över om ett tag. Tänkte gå ut och gå på en jävla långrunda idag och rensa tankarna lite, kan behövas.

Varför ska man ta så hårt på vad någon annan människa säger, varför inte bara lyssna och sen lägga det bakom sig? Varför ska meningarna spelas om och om i huvudet minut efter minut? Jag vill bara sluta tänka bakåt och försöka se framåt istället...


24 Okt 10

Igår var en skitdag, idag är en skitdag.


Tårta



23 Okt 10

Hallå... idag har varit en ganska så tung dag, körde en spontanis igår med Jejje till heartan. Satte sina spår, så idag har man mått som en påse skridskor. Käkat onyttigheter och slappat med mina bästa.





Höstbilder












21 Okt 10

Sitter här hos miah och väntar på att hon ska bli klar, vi ska nämligen ut och fota lite fina höstbilder :) Faith är med hon också. Bilderna kommer upp senare!

20 okt 10

Haft städmorgon, städat och rensat hela badrummet, torkat golv samt dammat lite här och var! Gick sedan och åt lunch med mamma och sabina på kina och sen åkte vi runt i skogen på småvägar och kollade på mysiga hus, var in till Evelyn och kollade på hennes mysiga lägenhet också. Passade på att övningsköra, vart väl en 2 h iaf.

Älskar att åka runt och kolla på hus som man inte ser ifrån vägen, så vill jag bo. I ett litet mysigt hus med gård ute i skogen med någon man tycker om och en massa djur :)


Stackars lilla Sion


Benet hoppade tillbaka så fort jag stängde av kameran, och nu är han som vanligt igen. Han har ju opererat benet  en gång förut för patellaluxation så vi får verkligen hoppas att detta bara var en engångsförteelse!

Måndagkväll

Sitter här i soffan med joppis och kollar på Kopps, förjävla rolig film. Ätit jättegod paj och varit ute och lekt med hundarna har vi gjort. Var inte så smart eftersom att Sions lilla ben hoppade ur led när tjock-faith hoppade på honom... Fick me´t på film. Lägger upp filmen senare.

Snart kommer Kidde över och då blire mys....




18 Okt 10

Hallo.

Har haft en jättebra helg i göteborg med min finaste. Försov oss typ 3 h, skulle ju hinna med att göra mh-test med faith 8 på morgonen i göteborg. Det var på håret, men vi hann precis.
har ätit, druckit, badat och haft det jättemysigt :) Nu är han och jobbar och jag saknar honom redan sjukt mycket... 

Är ledig hela veckan som det ser ut nu, skönt som fan men känns samtidigt lite meningslöst. Tänkte börja söka nytt jobb snart. Kanske ta min 4 månaders praktik och bli utbildad forskningstekniker?

Nu till affärn!


Evecation

Go kväller! har precis packat klart och är nu trött och hungrig som ett as. Tänkte laga ihop lite tacos och ha mys framför idol här hemma. Sen direkt i säng för att sen stiga upp vid 2 för att åka till Göteborg med Kidde:) Tänkte ta in på hotell och ha det mys! 

Hoppas ni klarar er utan mig tills på Sön, puss & kram!

Sabina är hemma igen

Skönt de. Har varit in till stan idag och handlat sig lite med Robin och Sabina, nu ska jag packa lite och ordna för inatt åker jag och Kidde iväg på semester, mer om det senare :)

Igår när Sabina kom hem åt vi god middag och hon fick det jättemys på rummet:


14 Okt 10

Fyfasen så kallt och blåsigt det är ute! Tog mig en sväng runt på marknaden tsm med Elin efter jobbet, men var ju så sjukt kallt så man bara ville hem. Köpte godis och rosor till kära syster som kommer hem ikväll. Mamma håller på och lagar brakmiddag här hemma tills hon kommer hem också.. kommer bli en riktigt najs kväll!


Idag åt jag en jätterolig efterrätt som mango gjorde iorning innuti en liten pumpa. Ägg, socker och kokosmjölk. Här är lite andra efterätter man kan beställa:





Kungarna av tylösand

Ligger här och kollar på tv, mycket skratt!
Är inte ett dugg trött så det blir nog inte mkt sömn inatt, hatar att sova ensam dessutom...


En bild på mig sen i helgen, blir så fina bilder när man tar med systemkamera


Onsdagsmys

Med jennifer och joppis här hemma. Chips, läsk, grönsaker & dipp :) Har haft en riktigt lugn och skön dag här hemma, ätit gott och bara slappat... men imorgon är det jobb och sen kommer sabina hem!


sjukarby - saknar

Gud vad jag saknar vårat gamla hem, där man växt upp... så sjukt att man bara kan sälja ett hus och någon annan familj ta över det och göra det till sitt, där dom ska ska skapa minnen och växa upp. 
Saknar att inte vara liten längre utan måste stå på egna ben och ta tag i sitt egna liv... Mycket jag saknar just nu!





 


Sabbe och Stephy

Jag saknar er...





Höst

Shit vilket härligt höstväder det är ute! Har jobbat idag mellan 10-3 nu tänkte jag ta en långpromenad med faith och sen blir det till att springa i spåret med Jossan.

Tvillingsyster Johanna ute i höstvädret:



at work

Fick rycka in och jobba em idag... men folk verkar inte vara så sugna på thaimat såhär på måndagar så därför har jag inte så mkt att göra. Lägger upp lite maträtter till er:)  
(rätterna serveras självklart med ris)














10-10-10

Har storstädat här hemma, puttsat och skurat! Älskar när det är rent och fint:)
Tänkte ta en långpromenad med Jossan ute i det fina vädret nu och sen drar vi och solar. Myskväll med min finaste kidde sen.

Fredagsnatt

Förfest hos Jenny först, sen vidare till kvällens höjdpunkt, brorsans ;) sattsade stort. Hade faktiskt en helt okej kväll om man bortser ifrån ett tjaffs som varade från kl 02.30-05.30

Hängde en hel del med Jossan inatt, gick lång-promenad och snusade vilket kanske inte var så smart... gick sen hem hit och hämtade thaimat och varm oboý och sen vidare hem till jossan där vi blandade rosapantern drinkar och låg på köksgolvet och var snurriga i huvudet och hade ont i magen.


When the stars goes blue


8 okt 10

Idag har jag vaknat på rätt sida, pigg o glá! Eller det kanske är dansbandsmusiken som johanna slagit igång som gör det? Hur som helst är jag jävligt taggad på en festkväll. Jobbar först mellan 4 och 8 :)



7 okt 10

Jobbat idag mellan 10-3 sen har tiden bara runnit iväg... snart kommer kidde över och då ska vi äta tacos och mysa. Jobb imorgon igen fram till kl 8, sen blir det festligheter!

soffmys




6 okt 10

Kylbert ute idag! Kom nyss hem ifrån en gillberga-promenad med Joppis. Ska laga ihop lite mat nu och sen blir det.. tro det eller ej, soffmys!


svårt att sova

när det väl är dags, annars går det ju hur bra som helst.
Ligger här i sängen tillsammans med min smackande underbara pojkvän, han är så fin så att man bara kan ligga och titta på honom i timmar... tråkigt att han ligger djup sömn nu medans jag absolut inte kan somna!

Får bli vetgirig tills jag lessnar och durrar av på tangentbordet, hah...

Okt. 5, 2010

Någon dag här framöver tänkte jag försöka ta tag i mitt liv en smula, kanske söka nytt jobb? Känner mig ganksa så less på situationen just nu även fast att jag har det förjävla bra ändå... Går och tänker på vad jag vill göra, men det är ju inte det lättaste när man själv är osäker och inte vet. usch, jag är less!

Har varit ute och gått en runda med Elin, skönt men riktigt jobbigt var det idag.. trött tjej. Efteråt gick jag till restuangen och hämtade hem mat till mig och joppis som vi precis käkat, mätt och ännu tröttare nu. Ska bädda rent i sängen och sen lägga mig och kolla på en film eller två.


Hejdå för ett tag

Körde precis sabina och jejje till station och sa hejdå för ett tag. Blir semester evecation för deras del borta i spanien. kul för dom!




Känner redan nu att det kommer bli tomt här utan Sabina, saknar dig nästan lite redan ♥


4 Okt 10

hellu, sitter här vid köksbordet tillsammans med Mickis, Johanna, Jejje och Sabina. Äter gott och kör vetgirig.nu bra kul! Gå in där och testa vad ni egentligen kan, man lär sig sjukt mkt.

Har varit en riktigt lugn dag, blir nog lika lugnt ikväll skulle jag tro. film kanske?



Mickis tog med sig massor av bilder sen gotland i sommras, ååh vad jag vill tillbaka... och jesus vad jag saknar våran älskade ängel!

Mys

Blir myskväll här hemma med god mat, film och massor av kärlek.


3 Okt 10

Vart en spontanis igår, åkte med grabbarna in till gävle och gick på heartan med ett jävla gäng. helt ok kväll! Världens mysigaste sällskap när man kom hem.








vad gör vi?

Nu kör vi!




Sabinas skor

Som de flesta kanske vet så har Sabina ett stort behov av att shoppa skor, speciellt skor som hon inte ens kan använda. Nu har det blivit överbelastning i sko-garderoben så dags att rensa ut lite... sugen?

Man kan inte alltid vara snygg








RSS 2.0