oh no

Har precis vaknat, ja jag vet.. dumt att gå och lägga sig när man kommer hem från skolan och tro att man inte ska vakna upp igen förnst dagen efter! Nu kommer jag ju aldrig kunna somna om igen :(

Städ-paus

Nu har jag städat i 6 h nonstop, bara att städa ur hela kylskåpet tog mig typ en timme.. fyfan va äckliga kylskåp är.. att man förvarar mat där ! usch.. Elin kom över en timme och hjälpte till men har ändå en del kvar att göra så ska dit nu igen, åkte bara hem en snabbis och åt obóy och mackor.  




Städa ur lägenhet

Idag ska jag inte ta mig till skolan utan jag ska tjäna ihop lite pengar istället, ska nämligen städa ur Martinas lägenhet. Är uppe med tuppen och tänkte starta igång redan på engång.. eller nja, frukost först!



Humor

I den här familjen gillar vi humor ;D

29 Mars 10

Godmorgon ! Här sitter jag i skolan, som vanligt kommer jag två timmar förtidigt eftersom jag aldrig kan få in i mitt huvud att vi börjar senare på måndagar! Mig gör det faktiskt inte så mycket, för nu hinnar jag plugga extra inför provet! Efter skolan blir det cupido med Sabina och sen lite shopping. Nu plugg!

Makes u dance like never before

Tryck på play, höj volymen och kör järnet!


Lördag

Party eller inte ? Har inte riktigt bestämt mig vad jag är på för humör. Skulle ju vara skönt att ligga hemma och mysa ikväll, men jag vill ju heller inte missa ett rockparty ! Vi får se hur det slutar...

Kom iaf nyss hem från en kaninutställning, gick runt och kikade på ninisarna. jag vill ju så gärna skaffa mig en till i vår/sommar, någon som kmr få kaninungar snart ?

Skratta eller gråta?

Hund j*veln har ätit upp läxan på riktigt!



Fredag

fort det går, nu är det redan fredag igen och fredagar betyder ledighet! Inte för att jag har haft en så hård vecka, men ändå:) Igår fick jag min studentmössa, wohoow.. inte långt kvar nu.

Igår efter skolan blev det bad och våfflor sen på kvällen höll vi på och försökte montera upp nya tv bänken här hemma, blev några utbrott men de hör väl till... Rensade en jäkla massa lådor också, o herregud vad med skit man hittar! har slängt en hel svart soppåse, förstår inte varför man vill spara på en massa onödigheter.

Snart kommer mamma hem med nya tv:n och det blir bara hon och jag hemma (de mest otekniska människorna på jorden) lär ju inte bli bra. kommer inte ens få upp tv:n så var det bra med de!

Lördag 20-3-10

Förförfest hos oss, förfest hos Palle fest hos Emil










beslutsångest

Vet inte hur jag ska göra, har kvlivit upp ur sängen, men inte mycket mer än så.. vet inte om jag ska stressa ihjäl mig och ta halv 8 tåget till skolan eller om jag ska stanna hemma och vila en dag till.. Det ser ut som att vi bara har en lektion idag och så långt tar jag mig inte för en lektion! men jag är less på att vara hemma själv nu :(
Men att plugga hemma skadar ju inte, har ju faktiskt en hel del kvar att göra...

kiropraktor

hellu, har varit och besökt en kiropraktor idag med Dan. Har haft så ont i ryggen så tänkte att det skulle behövas, var bra rädd efter att ha suttit och kollat på först när han knäckte Dans rygg, men min rygg var det inte så mkt fel på förutom att den var onormalt svankig och att mitt ena nyckelben satt 1 cm högre än den andra, men de knäckte han till på armen och sen vart de bra :)

Nu är jag hemma igen och änkte kolla på Ballar av stål-avsnitten som jag missade i söndags innan jag hoppar ner i min nybäddade säng.

23 Mars 10

Godmorgon! Har sovit som en gud inatt, sluppit trängas med någon annan än lilla Sion. Mår mycket bättre idag, men mamma tyckte att jag skulle stanna hemma ändå och vila . Går omkring här och städar och lyssnar på rix fm som alltid när jag är själv.. :)

ska bädda rent i sängen och torka golv osv. Älskar när det är skinande rent hemma, men tyvärr håller det sig knappt en halv dag med alla dessa håriga katter och Sion som kutar omkring och röjer satan! Har man riktig otur så kommer Sören in och säger hej, då har man en nerkissad lägenhet på MINDRE än en halv minut!

bandyweekend

det första vi gjorde var att gå till hotellet och möta upp mamma & lars och där checkade vi in och käkade bandylunch och drack gott tillsamman innan vi gick mot bandyn.
Riktigt skitväder var det, så efter att ha stått och frysit arslet av sig ett tag så bestämde vi oss för att gå till hotellet och käka burra och kolla klart på matchen i värmen.
Sen var det dags för att knäcka några och börja göra sig i ordning, vi blev kvar på hotellet en bra stund där vi hade riktigt trevligt om man bortser från min vurpa med högklackade skor i full rulle påväg till toan, haha trode nästan att foten skulle ramla av! Men det slår ju absolut inte Stephys vurpa senare på Bullit, haha nej de ska vi inte ens ta upp här, förlåt Stephy! Riktigt trevlig kväll om man bortser från vädret.
Mindre trevligt var det att vakna upp dagen efter och behöva springa upp på toan hela tiden och kissa blod, så det fick bli en god frulle på hotellet ganska snabbt innan vi fick ta oss till ackis och därefter till närakuten och kissa lite mer. Dock är ju sjuksköterskorna inte dom snabbaste i världen så det tog ett jävla tag innan dom kunde kläcka ur sig att jag skulle få en ny tid på eftermiddagen, så under tiden fick de bli en shoppingrunda med feber och värk i njurarna, en god buffé med en hel del svidande toalettbesök.
Allt är iaf i sin ordning nu, jag har fått antibiotika så ska nog må bättre imorgon . vet inte om jag orkar ta mig till skolan men de får vi se då.. nu ska jag lägga mig under duntäcket och gosa med min älskade Sion.

jag säger å de!

ååh, att det alltid ska vara något ! Jag tog mig en extra dush bara för att det är så jkla skönt och för att jag älskar att duscha, la mig och somnade gott i sängen, vaknar av att Johanna självklart ringer från uppsala och behöver pengar och skjuts hem från sjukhuset, så det var ju bara för mig att knata upp och överföra till Linné och Johanna så att dom kan ta en taxi hem till Tierp för 900 kr . aja, nu kommer dom för hoppningsvis hem och jag kan gå och lägga mig igen!  sweet dreams

sweet dreams

Nu är jag hemma och ute ur duschen, har först varit hos palle och förfestat och sjungit Singstar och sen drog vi iväg till Emil som hade partey i sin nya lya, massor av folk och hade säkert varit riktigt kul om man vore på humör. Kände bara suget efter toast och dusch så jag och Sabbe gick hem skapligt tidigt. jag menar, vi har ju en heeel party-dag imorgon! Bandyyyyyfiiinaaaleen!
ne,om man ska ta och krypa ner i sin stoora ensama säng... många godnatt-kramar!

grill & sol

hit vilket väder, så varmt att man kan sitta ute och sola och grilla, haha de låter ju galet, men fan så härligt!

Fredagsmys

igår blev det fredagsmys, först gick vi och åt middagsbuffé på Kina och sen la vi oss i soffan och slappade framför tv:n hela kvällen lång.

Idag är det riktigt fint väder ute, tänkte kanske ta mig en långprommis med vovven innan jag hugger tag i skolarbete. Ikväll kan det hända att det blir lite festligheter, men jag vet inte ja.. Bandyfinalen på Sönd, kanske borde ladda :P

Thailand 2010





















Thaifood

Vaknade för ett tag sen, gick och la mig igen runt 11 tiden och sov tills nu, är sjukt hungrig så nu ska jag leta mig iväg till thai och hämta hem maaaat, åh va gött!


kissmorgon

Allt har bara varit segt och fel den här morgonen, ville absolut inte kliva upp ur sängen när klockan ringde, så den fick ringa var 5:e minut i typ en timme innan jag klev upp och satte på mig morgonrocken och raggisarna, hade egentligen jävligt bråttom men jag ville inte stressa så jag tog allt min egna tackt, lät tåg efter tåg åka förbi fönstret.. Allt kändes bara fel, Frukosten var inge god, sminket blev fel, håret blev fel och kläderna satt inge bra, tog mig iaf halvvägs till station men sen vände jag.
Det här är inte min dag, inte min morgon iallafall. Jag blir hemma med Sion idag, tänker städa hela lägenheten och sen sätta mig ner och göra klart allt skolarbete som ligger ock skräpar. fan, de kan behövas!

Bebis

Pluppen är sjuk, han har gått och fått snö-magsjuka skulle jag tro. stackers, blir för han att ligga hemma i sängen!





15 Mars 10

Hej hopp, idag har vi varit i valbo och kikat runt, åt på ikea och lämnade in min trasiga kamera på lagning. Nu är det hårfärgning som gäller, jag har tvingat Dan till att jag ska få färga hans hår + ögonbryn + ögonfransar , haha!

helvete Lars-olof!

Nu när jag äntligen slagit rekordet på mobilspelet med 285000 poäng och sluppit åka till kungsberget så ligger nu Dan här och tookspelar, han har serriöst hållt på med det där spelet i ca 3 h och ligger nu på runt 400.0000 poäng! Bara för mig att lägga upp ribban ännu högre sen då, om han nu tänker dö någon gång.. mycket rolig kille att umgås med !
Annars då... jo är hundvakt åt Miro som bara ligger vid ytterdörren och vill hem, rolig kille han med.

nails


Stackars Sabina

Stackarn har legat och sovit på badrumsgolvet inatt, magsjuka! Så här går jag omkring och desinficerar hela huset och slavar för Sabina.

Fridaynight

Igår var det som sagt födelsedagsparty för Adam som fyllde 21 år. Förfestade lite här hemma innan vi drog iväg och partade, helt okej kväll.


Våren är påväg!

Det verkar som om snön entligen är påväg bort, eller..? :)


Friday

hellu, idag är jag ledig och ikväll blir det party så jag tänkte att jag kunde gå och bygga på brännan lite, så det har jag nu gjort, näst på listan : Färga ögonfransar, ta en dusch, fixa datorn med krille, gå och kolla på tapet till min fondvägg och sen kanske gå och käka på thai? sen är det dags att korka upp mina vänner !


i min nya kavaj


11 mars 10

Startade idag ett akvarium med bl.a Sofie, så såhär kan alltså en vanlig skoldag för oss se ut :



Och här har vi våran goda middag som johanna " bakat ihop " till oss idag:




vad är det med mig?

Kom hem för ett tag sen, helt skakig och matt. vet inte vad det är med mig, om det är sockerbehov eller något, tröck iaf nyss i mig en halv chokladkaka och massor av tacochips i väntan på mat, åh nu är tacopajen klar!!

10 Mars 10

hey ho, sitter i skolan och jobbar med ett arbete vi fick idag inom zookursen. Riktigt najs med bara ett ämne i 6 veckors tid!

Igår efter skolan tog jag mig en runda på stan, tanken var den att jag skulle inhandla lite nya fina skolsaker som jag också gjorde, men hittade även en schnygg kavaj på cubus som fick följa med mig hem till Dan där vi tog en liten skoterrunda och sen åkte hem till mig och åt burra och kollade på tv.


8 Mars 10

Godkväller, jag är heeeeelt slut efter dagen. fråga mig inte varför, har mest tagit det lugnt... godis och läsk ikväll fast att jag inte skulle, men fan.. svårt att låta bli! ska ta tag i mitt sockersug nån gång här framöver.

Nu är det läggdags. Blir till att sura på varsin sida inatt då Dan precis slagit rekordet ytterligare på mitt beroendeframkallande mobil-spel, vi har dragit igång en täving.. så om jag inte slår hans rekord nu tills helgen så måste jag följa med och åka skidor i kungsberget och det blir ingen vacker syn!

7 Mars 10

Jobbat i djurhuset för första gången idag, hade med mig sällskap så det gick jätte bra :) Hade med mig Sion också och på vägen hem stannade vi i storvreta så han fick leka av sig med pang, nu är vi båda mycket trötta så det blir en lugn kväll. Stephany och sabbe är här så vi ska väl laga mat snart, tror de blir tacos.. sen beställa massa med fint från nelly :) Ha en fin kväll!




Sucker for love

Morning sunshines ! kanonväder ute, lycka.
Ikväll ska jag toookrösta på Pauline, för den här låten förgyller min dag!

Nattinuffsan

Ligger här framför tv:n och tar det lugnt, alla har slocknat runt om mig.. kanske är dags för mig med att slumra in.


5 mars 10

vilket väder! Har precis varit ute med Dan och Pang i skogen och pullsat i snön, nu sitter hag här och väntar på att mästerkocken ska servera mig pankakor :) Provet idag gick helt okej, får se hur det gick när jag får tillbaka det .




mjau

Vi har tagit et skönt bad med tända ljus och ätit pizza, nu plugg gånger hundratio . Pådrag utanför fönstret nyss, riktigt roande att se på men läskigt att det faktiskt finns sånna människor. Låås dörren!


oh yeah

Är så sjukt glad för tillfället, har varit så nervös hela morgonen inför dissektionsprovet så att Eva ( Dans mor ) fick ge mig healing och så fick jag även ett rosenrotspiller till berocca och en blå tursten med mig i fickan ! Kanske var de det, jag vet inte.. men jag fick iallafall alla rätt på provet, även fast det var en mus och inte en råtta vi fick prov på! Dock gick det väl lite sämre på hanteringsprovet, råttan blödde om tassen så jag vågade inte va för hård på den. men är riktigt nöjd ändå! Bara att ladda inför det skriftliga slutprovet imorgon då!

Dan kommer och hämtar mig nu , så lär gå ut nu. hörs senare, puss!

Home

Idag är jag hemma, har massor av plugg att göra innan proven imorgon och övermogon. Dan är phuk så jag har sällskap utav honom :)

2 Mars 10

todilooe! Här sitter jag i myskläder och sneglar på mtv, har massssor av plugg upp till halsen fortfarande så här har jag egentligen inte tid att sitta! Inväntar även finbesök så nu bör jag kämpa vidare.. puss på er.


1 Mars 10

Snart är det över.. börjar få lite panik, sista veckan med vanliga lektioner nu. v 10 börjar num-kurserna, jag som valt behörighet mot zoohandel ska alltså plugga zoodjur i 6 veckor nu framöver, och sen blir det 3 veckors praktik på en forskningsavdelning innan de tre sista veckorna i skolan! herregud, de kommer gå fort.

Den här veckan är det mycket som ska göras klart :

* Vaddemekum
* Projektet, skriftlig inlämning + redovisning
* Forskningsdjursprojektet ska lämnas in skriftligt
* Hemprov Sv B
* Hemprov Religion
* Religionsprov första delen
* Kretsloppsuppgifter
* Dissektionsprov av mus ( ta ut alla organen och kunna dom på svenska och även på latin )
* Hanteringsprov av mus + råtta
* Slutprov i Biomedicinsk teknik
* Sista förhöret inom forskningsdjur
* Miljöuppgift


RSS 2.0