imorse...

Imorse vart det deeptalk med burra och tårar

Lördag

 

28 feb 10

Halli hallå, helt seg dag.. jag ,fia sabina och ewe har legat i soffan hela långa dagen och bara slappat, snart ska vi förflytta oss över till Fia där vi ska ha skräckkväll och skrämma upp oss riktigt ordentligt. Nu ska jag baka kladdis!

Vip

Jag och Malin körde en spontanis igårkväll och drog till vip, bra kul iaf . Hemma i tierp blev det burra och sen taxi till fia för deeptalk på hallgolvet. hemma runt 6 tiden. bilder kommer upp senare :)

Kvarteret skatan

Igår blev det teater i stockholm, såg kvarteret skatan med bl.a Johan Glans och David Batra, haha dom är så sjukt roliga och fula !


morning

Uppe med tuppen idag känns det som, har redan hunnit med att städa typ hela lägenhten och tagit mig en dusch. Tänkte föna och platta håret nu innan min personliga data-kille kommer över och fixar datorn som är överfull med gamla bilder och annat skit. ( GÅR JU INTE ATT ANDVÄNDA DAAAATAN!! ) haha.
Sen bär det av till stockholm för att gå på teater ;D hörs senare!

Tar mitt täcke och går en trappa ner...

Hemma nu efter en mysig tjejkväll hos Shana, det blir det mer utav imorgon ;D Men nudå? nej jag kan inte sova.. ska ta mitt täcke och gå ner till Johanna och lägga mig och lyssna på ljudbok. Natti ♥

Dirty Mary


Thaimat

Har sammlat mig lite sen det senaste inlägget, men känner mig fortafarnde bara sjukt less.. Kanske blir bättre när jag fått i mig lite thaimat som johanna är och hämtar nu, och sen när jag får umgås med tjejerna ikväll...

Idag gick jag iaf ut i kylan och hyrde en ljudbok från bibblan, sämsta utbudet på ljudbäcker måste jag säga så jag tog bara någon, får se om den är ngt att hänga i julgran... nu kommer Joppis och Danne med maten!


inte min dag

Idag är det verkligen inte inte inte min dag, fruktansvärt less på i stort sett alla, less på kylan, irriterad på många och djupt besviken på någon samtidigt som jag hatar någon annan.

nyduschade







22 feb 10

Godmorgon! Inte helt fel med lite reggae till äggmackan såhär på morgonen. Ett grattis till Sandra som fyller 19 idag.


Fredags






01:17

Myskväll med Elin och Malin blev det, film och candy mountain.


Gooootland

Hey ho, här sitter jag, sabina, stephany,joppis och melis och rå-planerar våran tripp till Gotland i sommar, redan fullbokat vissa veckor. Är så sjukt peppade.. bokat o klart snart :)



me yesterday










20 feb 10

Som ni kanske märkte var det krogen vi var påväg till igår, hade en partynatt i Gävle på Slick. Har väl inte mått allt för bra idag, hållt mig inanför dörrarna i mjukisdressen tillsammans med andra bakisar. Beställt hem thaimat och gottat framför melodifestivalen och haft en riktigt mysig kväll faktiskt.

Funderar på att ladda hem en ljudbok och börja lyssna på, tänk vad mysigt och skönt att bara lägga sig i sängen och kramas med tända ljus och lyssna på en skön röst. Eller när man bara är allmänt seg så kan man lägga sig ner och bara lyssna... kommer ihåg hur mysigt det var när lärarna i lågstadiet alltid läste för klassen och man bara la sig ner på bänken och kopplade av. Någon som har tips på någon bra bok ?

All in

Nu är det dags att fara, skjutsen står utanför så jag tar det här snabbt, viiii köööör all in ikväll!

Good luck

Mitt huvuuuud spräääängs av för mycket info på kort tid! Har suttit här i min säng med papper runt om mig, datorn framför mig, tekoppen här brevid och bara pluggat satan i 3 h nu. Har lärt mig sjukt mycket, men all info får knappt plats och nu är jag så trött så att ögonlocken vill falla ner på mig, känner suget ännu mer när jag hör hur gott Dan sussar här brevid!

Jag är inte riktigt klar än, men min plan är att läsa tre jäkla kapitel ur religionsboken nu, ställa klockan på 5 och banne mig gå upp och sätta igång med pluggandet igen innan det är dags att springa iväg till tågetför att ta sig till skolan, good luck säger jag bara.

... men endå, när jag står där på flaket den 4 Juni och skriker " fyfan vad jag är braaa " så måste jag ju verkligen mena det ! ;D

unperfect


School

Sitter här i skolan och jobbar på med lite saker i väntan på min personliga chaufför ;D En aning trött idag efter min oroliga nattsömn, vaknade flera ggr och hade ont i magen o allt vad jag hade så jag åkte inte till skolans förns 9 i morse och tog då gladligen emot mitt samhällsprov med betyget MVG + wohoow, made my day!

Imorgon är det fredag, ska bli skönt med helg även fast jag haft en stor svacka denna veckan i skolan, men endå..
Nu lär jag fortsätta med pluggandet så jag får ngt gjort! peace.

:'(

Här sitter jag och gråter, usch... Inte blev det bättre av att jag kollade på " The time travelers wife ". Ni som tycker om sorgliga filmer ska verkligen se den. ...Nu kan inte tårarna sluta rinna, ska ta en dusch och sen kanske de blir bättre :') sov gott

Snabba cash

Tittade jag och Johanna på nyss, vadå dålig? jag tycker att den var riktigt bra!
Har inte betat av någon punkt på listan än.. men tänkte kanske börja plugga lite religion strax, först ska jag ringa och boka tid hos frisören, herregud nu jävlar ska jag bli brunhårig!

17 feb 10

Godmogon!

Idag är jag hemma igen, vilar upp mig.. känns inte värt att åka 2 h för en lektion. Men imorgon och på fred blir det heldagar i skolan, på fredag ska jag även vara kvar efter skolan och träna lite disektion av mus..

Och vad har jag tänkt att sysselsätta mig med idag då ? Jo Dan har faktiskt skrivit en göra-lista till mig idag, (som han serriöst tror att jag tänker göra ) Punkt 7-10 har jag skrivit själv som ni kanske märker ;D


ompysslad


Spy på gårdagen

så känner jag, usch .. Varför ska saker förändras ? kan det inte alltid vara som det var.. när allt var bra.

Lördagkväll

Blev tvungen att rycka in och jobba mot kvällningen ändå, alla Tierpare ska ju pråmt ha maten samtidigt. Efter jobbet var Sabbe så sugen på party så man fick ju ställa upp och följa med.










free today

Blev inge jobb idag, tvärlugnt på resturangen. mig gör det inget, får trevligt sällskap till melodifestivalen ist :)

Ta mig tillbaka!


13 feb 10

Hey ho! Här sitter jag redo för att åka och jobba, så idag får ni komma in och köpa thaimat av mig ;D Fint me thai på en lördag framför melodifestivalen :)


12 feb 10

Klart man är kissnödig och snorig när man kommer hem från skolan!

Idag vart det en väldigt kort skoldag, slutade halv 12 och då fick jag skjuts hem utav mamma, riktigt finfint :) När jag kom hem kände jag plötsligt för att städa vilket jag nästan alltid får för mig att göra på fredagar, iaf så har jag dammat,dammsugit och mockat golv här hemma så det står härliga till! Bäddat rent i sängen har jag också gjort så de ska bli riktigt najs att krypa ner där inatt :)


Djurvård

Det är inte alltid kul att som djurvårdare behöva kutta upp djur, men vi lättar upp stämningen !



Tierd

Mhmmm.. härligt det ska bli att burra in sig under täcket med min chipspåse ;D ( och läxor ). Upp med tuppen imorgon för att dissekera möss , sen jobb heela helgen lång!


Vi dansar oss genom skolan

Sitter i skolan just nu och är riktigt glad faktiskt, känner att jag gjorde riktigt bra ifrån mig på provet, woohoow! Sen så fick vi ( alla utom jag ) studentmössorna idag, självklart kom inte min bara för att jag var så tagg på att få prova den , aja.. den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge ;D Bra sugen på studenten nu iaf!

mer updatering

Jag skaaaaaa. nu när jag fått flyt på livet efter Evas healing så ska jag nog få fart på det här.
Idag har jag istället för att åkt till skolan suttit hemma och pluggat, har ett jättestort prov imorgon så varför inte ta en ledig dag och sattsa på pluggandet? Så kände jag iaf, och jag har faktiskt suttit och nött i ungefär 4 h nu. Jag har fått flyt ;)

4 feb 10

Skoltrött redan! Att komma tillbaka till allt pluggande är som en chock, därför jag knappt har suttit vid datorn sen jag kom hem.. Imorgon var det en vecka sedan vi åkte hem från värmen, fan va jag vill tillbaka!

Ikväll hade jag verkligen ingen lust att sitta hemma, har varit på partyhumör sen jag kom hem så hade tänkt mig en natt på slick tillsammans med någon rolig vän, men tyvärr är mitt sällskap inte på samma humör så hemma blir man! Men var nyss till affärn och inhandlade naturgodis som jag ska tröstäta till en jävla massa plugg.

Myskväll i mysdress




1 feb 10

Halloj, ja vad ska man säga.. idag var första skoldagen på typ 6 veckor, tog mig den långa jävla resvägen till skolan för att ha en enda lektion där en tant berättade om vad hon gjorde efter gymnasiet... värt, mycket värt! Morgondagen ser inte mer lovande ut, också bara en lektion och den tillsammans med min kära skolkamrat Jennie där vi ska arbeta aktivt med vårat projekt ( som vi alltid gör ) ;)

Efter den " tunga " skoldagen idag så drog jag en mycket snabb runda på stan, på under 15 min hann jag med att köpa ett par jeans och en mjukisdress, de ni!

...nej om man ska ta och väcka upp mannen som somnat i min soffa, sen natti natti!



Använde mina nya linser idag


RSS 2.0