Sion är kul-lös

ja idag blev det andra besöket hos veterinär EXELL, idag inte för att kolla benet utan för att kastreras! Ja, så är det .. nu kan inte lilla sion bli pappa längre. Det här är något jag tänkt på mycket, men han ska inte bli pappa så de var snällast mot honom att göra så. Dessutom hade han en kula uppe i ljumsken som kunde leda till tumörer osv.. Flickkompisarna blir nog lite lyckligare nu iaf som slipper springa runt i blöja när ni leker. haha
Han ligger för tillfället i sin lilla korg där han legat i timmar utan att röra sig en centimeter, han mår
inte så bra... ska gå och hålla om honom nu, ha en fin kväll!




09-29-09

Trött och frysen, ja vad kallt det börjar bli ute.. verkligen höstväder nu! På mornarna vill man bara burra in sig i en feet vinterjacka och ha uggisar på fossingarna, känns lite tidigt för det nu. men snart så:)

En bild på mig från förra hösten:


skolfoto

Kul.. att man kommer till skolan och får reda på att man ska ta skolfoto när man stressat hela morgonen är trött och knappt bryr sig om hur man ser ut. njaa, de blir inge skolfoto för min del.

nails


barbienails

multi-colour nails

Sötaste någonsin

hittade den här filmenSandras blogg, har sagt det förr och säger det igen, det här djuret är det sötaste jag sett! Jag ska ha en sån sen, vare sig man får eller inte.. den ska bli min!


09-28-09

Morning! Här sitter jag och råpluggar inför ett prov vi har idag, Brott och straff handlar det om. Riktigt intressant tycker jag.. så det här blir nog inga problem .

Gårdagen spenderades i resturangen, från 1-7 städade vi och grejade, så allt är i stort sett klart nu och det öppnar när som helst! Spännande.

09-27-09

Igår : möte på resturangen, sen hockey Almtuna-Bofors 3-2, efter de Storvreta och Wallander-Kuriren.


slickcity

Det fick bli hartan igår med Sabina och Stephy



07.36

Här sitter jag och jobbar på förfullt i skolan, naturkunskap.. inte det roligaste ämnet precis!

sjyssta klubben

såhär behandlar mina systrar sin sjuka syster: en som håller fast och målar snygga ögonbryn + en fin text i pannan, och en som fotar det hela och lägger ut på bloggen.



promenix

Hemma nu från en långrunda med vovvsen, kallt det börjar bli ute! Kylbert om händerna.
Jag är riktigt stolt över mig själv idag faktiskt.. istället för att bara dega hela dagen som jag brukar göra när jag är hemma, så har jag : lagat mat, städat och pluggat.. mycket duktigt tycker jag :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och byta till mjukiskläder innan jag burrar ner mig i soffan med kladdkaka och glass till idol.

Nails

Hade tråkigt så jag fixade mina naglar


Home today

Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk! Så idag blir jag hemma, även fast jag så gärna velat gå idag.. hade inte tänkt missa en enda dag den här veckan! Men klart man gärna inte vill gå omkring med pain in the head i skolan.
Förstår inte vad jag har fått för konstig huvudvärk egentligen, för nu har den satt sig på högra sidan, den har alltså vandrat från vänstra över mitten och nu till högra.. imorrn sitter väl säkert värken i bakskallen då. weird

Skrämmer mig själv med att läsa vad det kan vara för något: http://www.helhetsdoktorn.nu/tipsv6.htm borde jag kanske uppsöka en doktor ?

Om jag mår bättre...

så kanske:


kladdkaka

Är säkert bra mot huvudvärk! ... kanske inte, men jävligt gott iaf!
Tänkte att eftersom att jag är lite sjuk och förmodligen hoppar över buggkursen ikväll så kan jag ju baka en fet kladdkaka med extra choklad över som tröst , känns riktigt gött faktiskt.. ligga nerbäddad framför idol :)

Huvudvärk, oväder?

Har sån obeskrivlig huvudvärk!! I förrgår började det, och då värkte det i hela vänstra sidan. även i går vänstra, men idag har värken förflyttats till den främre delen, men är även kvar på vänstra sidan också.. känns som ett tungt tryck.. eller ne, de känns som att hjärnan sitter löst.. så så för varje steg man går så värker det. Har det kanske å göra med oväder? hörde att de kunde vara så... vore ju ganska coolt, men då vill jag gärna att ovädret brakar loss nu så att jag blir av med det här ! eller så har jag gnagande hamstar innanför skallen...

Maffe: Åh, det känns som att hjärnan sitter löst.. att den hänger i en liten tråd som hamstrar kommer att gnaga sönder!
Mela: Va? varför har du pillat in hamstrarna där :O ?


Rosettformad

titta så söta kuddfodral, dom tänker jag införskaffa.

by H&M


sweet ♥

Tror jag gått och blivit kär i den här sjukt söta killen, åh vad fin och söt du är... Du får gärna sjunga för mig vid min sängkant , och klippa håret kanske?


öl,sol åh vänner

Skulle inte sitta fel just nu, vill inte gå in i den dystra huvudvärk-sömnlöshet-plugg-perioden nu som jag är påväg mot.
Känns ruttet att jag måste avstå en en Göteborgresa med tjejerna på tors pga. icke ledighet! Eftersom att högbersskolan har studiedagar tors-fred så tänkte tjejkompisarna + jag glida över till Göteborg över helgen, men självklart har ju jag då inte ledigt och får då stanna hemma. känner att jag inte tänker ta ledigt heller eftersom att jag med all säkerhet inte kommer få ledigt senare då, när vi åker till thailand. min skola är nämligen riktigt sträng när det gäller frånvaro, även då de är giltig.



ni är bäst , har jag nämnt att jag älskar er?

thai food

mums, har varit till pappas nya thairesturang precis och fått thaimat. riktigt gott vare :) Förhoppningsvis öppnar den om ca 2 veckor, så då har man jobb för första gången i sitt liv!


Grattis syster

grattis kära storasyster på 25 års-dagen!



mjau

Söt hamster som sjunger bra


09-19-09

hellu, idag har jag jobbat i resturangen med syrrorna hela dagen. städat ur, putsat fönster och grejjat! riktigt snyggt där nu när allt börjar bli klart. Ikväll är det tjejerna som gäller, åker väl till max och äter mat om vi inte har större fantasi.

skakiga händer, tårar i ögonen och snorpapper överallt

sitter här och gråter floder känns det som. plågar mig själv med att läsa igenom Natalies fina blogginlägg och blir så fruktansvärt rörd av alla fina ord och känslor hon skriver ner till hennes familj och vänner. Förstår inte varför jag fortsätter men de är så rörande, varför just hon?

I bloggen skriver hon bl.a. att hon känner sig lycklig och kär, en resa som väntade tillsammans med pojkvännen om bara några dagar hade hon också och enligt henne hade hon världens bästa familj och världens bästa vänner ... En sak är säker iaf.. hon dog lycklig!

All i want is you


09-18-09

Äntligen fredag! hur skönt som helst, känner ändå inte för att hitta på något pga. det som hände i förrgår, även fast jag inte ens känner Nathalie så är jag en smula depp och inte alls på partyhumör.

Tänkte skriva lite om halkkörningen jag , Johanna och Carro körde igår. Väl framme i Östhammar var vi riktigt nervösa och skakiga, hade ju fått hört en del historier av bekanta innan. men de var inte alls som jag hade tänkt mig det hela.. för det första så var det bara vi 3 där, så man slapp skämmas och vågade ställa dumma frågor. Vi hade det faktiskt riktigt kul, sen när det kom till den praktiska delen.. alltså körningen så vart man ju en smula skakis när man fick reda på vad man skulle få utföra.
Det hela var iaf hur lärorikt som helst, och jag kan säga att jag har hundra gånger mer respekt för bilen nu än vad jag hade innan. Ett exempel på vad vi fick göra är att vi fick se en bild på en väg med en hal kurva och skymd sikt.. vi skulle då tänka oss att vi kom i ungefär 90 km / h på den vägen, och vad skulle vi göra vid kurvan? Jag svarade att jag skulle nog sänka hastigheten en smula, till ungefär 60.. det ångrar jag starkt nu, för det skulle jag då bevisa på banan att jag skulle klara av. Och det var nog det läskigaste jag varit med om, bilen åkte inte alls vart jag ville utan gled bara iväg i en jävla fart åt hel fel håll och jag satt där och skrek och kunde inte göra ett skit! Var med om en hel del roliga/läskiga upplevelser i den där bilen. Kul och lärorikt som fan var det iaf och alla blev godkända!

r.i.p Nathalie

Det finns inte ord för den hemska känslan som sprider sig i kroppen på mig just nu. varför, varför, varför? Även fast jag inte kände dig så känns det ändå så himmla sjukt och jobbigt... att en så söt och gullig tjej som du redan ska få en plats i himmlen. Och stort medlidande och sorg inför familj och alla närstående känner jag.  själv har jag aldrig misst någon närstående så jag har ändå svårt att fatta hur jobbigt det här är för er... Och har svårt att ens förstå att det som hänt är sant, att man aldrig mer kommer få se dig... Hoppas du får det bra där du nu är Nathalie, rest in peace beauti ♥

myskväll

Älskar sånna här kvällar, komma hem.. äta god mat, ta en låång varm dusch, sjunka ner i en skön fotölj med myskläder inlindad i ett varmt duntäcke tillsammans med godis & glass till älsklingsprogrammet idol.

09-16-09

Jag lever i en annan värld på mornarna, okontaktbar! Så självklart kom jag inte med 7 tåget utan de fick bli 11 tåget! Hade en lektion på morgonen och sen hål i två timmar, så de känndes ganska bra. men ärligt, nu är det dags att skärpa sig.. jag menar sista året, varför inte bara sattsa fullt ut och gå ut som en lycklig student? Jag skulle iallafall inte känna mig fullt så lycklig om jag inte var nöjd med min skolinsatts.. och för tillfället så är jag inte så nöjd nej.. Skärpning från och med nu! Sitter iaf i skolan nu med mina kära klassisar och väntar på bussen in till stan, vi ska ta en vända där innan jag tänkte umgås med en fin person :)

Imorgon.. vad händer då? Jo Maffe och Joppis ska köra halkbanan! woohooow.

09-15-09

hallo, jag sover tydligen så bra så att jag skiter i väckarklockan på mornarna. äntee braa
När jag kom hem ifrån skolan idag så åkte jag och sabina och hjälpte pappa med att måla väggarna i den nya thairesturangen. Nu är jag hemma igen, men måste dra iväg på buggkurs... vill helst inte slita mig från idol men lär sticka iväg nu, ha en fin kväll!


Alla borde få ha någon som du

Vad mysigt det är att komma hem till sin superglada lilla älskling efter skolan. Alla borde få ha någon som dig, du förgyller mina dagar min lilla ängel.

Hittade något på bordet som mamma hade skrivit ut idag och fick tårar i ögonen när jag läste det.

Hundens bön:

Mitt liv varar bara ca. 15 år
Skild från dig betyder sorg för mig
tänk på det när Du skaffar mig!
Ge mig tid att förstå vad Du begär av mig.

Gör mig tillitsfull, ty Du är hela mitt liv.
Bli inte arg på mig, om jag inte genast förstår,
din vilja.
Spärra inte in mig som straff.

Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen
Jag har bara dig.
Tala till mig, även om jag inte förstår dina ord.
Din stämma säjer mej allt.

Vet du att jag aldrig glömmer
vad man gör mot mig?
Om du slår mig, tänk då på att
mina tänder med lätthet kan krossa din hand.
men jag använder inte min styrka mot dig.

Ge mig av din tid, när jag blir gammal.
Även du blir gammal en dag.
Var hos mig när jag har det svårt,
allt blir lättare för mig, om Du är med.

Håll min tass när jag slutligt somnar in
Vi möts igen på Regnbågsbron

JAG ÄLSKAR DIG!
Din Hund



Maffejävel

åh så otroligt less jag är... Efter en ganska så sömnlös natt så var det inget jag hellre ville än att ligga kvar i min sköna säng och bara sova i evigheter, men efter att ha snoozat i över en timme så tvingade jag mig upp och stressade satan till tåget och skippade frullen. Ops, skulle kanske kikat på schemat ? Ja verkligen, för nu sitter jag här i skolan och börjar inte förns kl halv 1 , GREAT!


Robin Bengtson


09-13-09

Godmorgon! vaknat upp nu, känner mig inte precis på topp om man säger så.. tänker inte gå in på detaljer om gårdagen men vissa personer förstörde den totalt.

make up

Man blir så sugen på att sminka sig när man kikar in den här tjejens olika sminkningar, sjukt proffesionell. Ser ju så lätt ut att göra, men när jag försöker göra lika så blir det ju såklart inte lika fint.. önskar jag hade hennes talang.


09-12-09

Fick nå ryck igår och drog in till Uppsala med stephany och sabina, tanken var en rolig utekväll på kalas, men de sög rätt hårt så vi gick till max innan vi tog nästa tåg hem. bättre o ladda inför ikväll!

okej, här kommer första bilden på nya håret, den ända bilden på mig från gårkvällen :




bullar

yeah, nu är dom färdiga.. höll på att ge upp där ett tag när det inte fanns kanel och allt bara kladdade ihop och folk skrattade o hade sig. dom vart kanske inte perfekta nånstans, men smakar ganska bra!



09-11-09

Freedag, och gissa vad jag gör? Jo, jag bakar kanelbullar! dock utan kanel eftersom de verkar vara slut, men de funkar väl ändå? Dom här bullarna ska bli dom smörigaste av dom smörigaste. Jag har ju aldrig varit något för att baka, om man bortser från kladdkaka då.. och matlagning ska vi ju inte ens tala om. Och de märker man ju en hel del på då jag tillexempel var tvungen att baka om allt för att det vart fel, spillde ut hälften av ingredisenserna och kollade fel på receptet. men nu ser de ganska bra ut tror jag.

Idag hade jag egentligen tänkt ta mig till stockholm och inhandla löshår till mitt " nya " hår. Kännde inte alls för de så ikväll blire hemmakväll med bullar tror ja. Fick reda på att de finns en tjej ifrån västerås som säljer löshår också, så om jag får tag på henne blir det förhoppningsvis en resa till Västerås imorgonbitti. På kvällen ska jag förmodligen till uppsala. apropå Uppsala så måste jag bara berätta en grej som hände igår när jag skulle ta halv 9 tåget hem från praktiken i gävle.. iallafall så satt det en tjej paralellt med mig som tydligen hade glömt att ta ut pengar, eller hon trode att hon kunde betala med sitt kort på tåget, men när tåggubben kom och skulle ta betalt så förklarade han ganska otrevligt för henne att det inte gick att betala med hennes kort och att hon var tvungen att hoppa av vid nästa station för att ta ut pengar och sen ta nästa tåg. Hon skulle då få hoppa av i furuvik, finns de ens nå bankomat där? nej! Så jag och några andra på tåget reagerade och var tvungna att förklara för tågnissen att han inte kunde slänga av henne där, då kom han med kommentaren " nehe, då får du hoppa av på nästa station då " och de gick hon såklart med på.. Stackars tjej tänkte jag och började fundera ut lösningar, så kom jag på att jag hade ju ett ungdomskort i plånboken så jag gav henne det och hon blev jättetacksam. Jag kände mig så himla bra där ett tag tills jag insåg att jag nu var tvungen att köpa ett nytt ungdomskort för 280 kr om jag ska in till uppsala imorgon:P

idol

Vad tyckte ni om idol ? haha.. jag själv verkligen älskar det sjukt underhållande programmet! Framförallt så älskar jag Bagge med hans sköna kommentarer och ansiktsuttryck. Ikväll tyckte jag speciellt om den söta hello kitty-tjejen som sjöng Hurt. Precis när hon skulle börja sjunga så tog jag dosan och skulle höja, men istället råkade jag stänga av ljudet och fick panik och började trycka på alla knappar som fanns så att allt försvann! började skrika och slängde iväg dosan, men som tur var så  tog syrran hand om dedär så jag hann höra slutet.






Du är bra

och speciell.
Här sitter jag och kikar igenom gårdagens idolavsnitt, missade ju de då jag var på buggkurs. fastnade vid den här videon och måste bara spola tillbaka när han sjunger den andra låten och gör det så himla.. fint?


1:10

09-09-09

Praktiken idag gick riktigt segt, efter tog jag mig en sväng på stan innan jag gick hem till Krill och käkade bullar. tog sedan tåget hem och åt ännu mera bullar, jag skulle kunna äta ihjäl mig på bullar! nog om det.. känns som att jag inte har ngt vettigt att skriva idag så lika bra o lägga ner.

Snygga tjejer

Jag kan verkligen bli besatt av tjejer som ser riktigt bra ut, ni som känner mig vet ju alla hur jag är och vilken den snyggaste tjejen jag vet härifrån är. Sen har vi ju bloggerskan Kenza som är hur vacker som helst.. och för att inte prata om Josephine Olsson. Nu när jag kikade kommentarer så hittade jag en ny.. eller nej två riktigt snygga tjejer.



Idol - Jon och jag


blogg ska dö armén


09-08-09

sov så sjukt gott i morse att det bara inte gick att gå upp, så tänkte praktisera kväll idag eftersom att jag får välja , men kom på att de kör ihop sig då jag har buggkurs ikväll.. hmm, hur ska jag lösa det här? Dessutom börjar ju idol ikväll som jag absolut inte vill missa!
 

Saknar mitt ljusa hår, en aning mörkare och en aning kortare nu.

09-07-09

halloj gott folk! I kväll har jag praktik så har varit ledig hela förmiddagen, skönt. igårkväll efter praktiken åkte jag vidare till storvreta ist för tt hoppa av i tierp, följde med Dan ut i skogen och tittade på när han drog ett skjutet vildsvin genom en åkern som dom sedan flådde. fyfän !

09-06-09

sjuukt trött ! även fast jag ägnat det mesta av den här helgen till att sova. Måste iväg o jobba på katthemmet ikväll också, har ingen lust alls :(

I love it



Sören blir grinig


sad face

nej det vart inte bra, jag är inte nöjd! ska gå och lägga mig och gråta en skvätt.

kanelbullar

Joppis bakade kanelbullar igår, mumma!
tjatade på henne tusen ggr att hon skulle ha extra extra extra smör i bullarna, men icke! ska jag baka då jävlar ska dom vara smöriga ! hundra gånger godare då.



09-02-09

hellu, i´m home! Fick sluta lite tidigare idag så att jag skulle hinna med halv 1 tåget och slippa vänta till halv fyra, för det hade jag ju faktiskt inte tid med då jag har klipptid fyra. Börjar bli ganska nervös och vette sjutton om jag kommer våga färga de så mörkt, får nog bli lite kenza-brun.
Idag på katthemmet hände inte mycket alls, kändes som om tiden stog still nästan.. en katt blev borttingad iaf och så har det kommit in nya kattungar. Jag satte mig ett tag i en kattungebur och vipps så hade jag fem st kattungar i knät som somnade sött där i en liten klump på varandra, där blev jag sittandes i nästan en timme.. hade kunnat suttit längre men var ju tvungen att mysa med de andra katterna också. Ganska skön praktikplats har jag kommit fram till.

Goodbye

Say goodbye to my long blond hair. Japp, imorgon ryker det och blir brunt till och med...


lek

haha, hittade en video på youtube från en kväll då vi festade på ett kontor tillsammans med några killar från västerås. lekte lekar och hade jättetrevligt... och här har alltså Sofia filmat mig och Elin när vi kör " rita,gissa,skrik" eller vad den heter. Liknar min banan en måne, eller vadå? haha..


09-09-01

Redan September! Känns som att det nyss var Juni och sommarlov... Skulle kunna ha det så föralltid.
Igår på katthemmet adopterade vi bort 4 st vuxenkatter och en kattunge blev tingad på under 3 h ! Riktigt bra, är så kul när dom får ett nytt hem av en fin familj. Efter så åkte jag hem till Krille och åt mackor innan vi tog cykeln till bion och såg Beck - I stormens ögon, tycker att den var helt okej.. men hade nog hellre sett Sommaren med Göran igen , haha! Kom inte hem förns vid tolv då jag somnade riktigt gott och vaknde självklart inte av väckarklockan imorse, så ringde min praktikledare för ett tag sen och erbjöd mig jobba Sönd ist och de gick bra:)

Idag tänkte jag gå runt och städa lite, umgås en massa med sion, äta en jävla massa blåbärspaj och sen blir det buggkurs ikväll halv 9.

RSS 2.0