31 Maj 11

Ligger här i soffan med Jennifer och kikar tv, har varit ute och gått och ätit glass. Blir tidigt i säng med tanke på att vi ska upp och greja redan vid fyra.. krävande tjej dedär!


Här hade jag tänkt ljuga och skriva att jag lagat go middag idag, men det är som vanligt Joppis som agerat kock... förjävla duktig hon!

Lördags

Hade riktigt trevligt med tjejerna på Le Parc, god mat och goda drinkar! Fia och Kidde kom in senare och det blev Platina för vår del.



Nu tar jag ledigt

Sista dagen på jobbet för den här veckan, sen blir det långledigt fram till tisdag.
När jag kommer hem så ska jag umgås med Jennifer fram till imorgonbitti kl 4 då vi sätter igång och fixar henne fin för studenten :)


Pigg tjej

Nej inte direkt, har knappt sovit något alls inatt... Trött och tårögd, vad som är positivt är att jag hunnit med sjukt mycket på jobbet och idag blev jag förfrågad 100% jobb ist för 50 % så nu blir jag rik. Ska även bli finfint väder till helgen och det är ju positivt!

Cry Myself to sleep

I natt sover jag på soffan med två blöta kinder...

Mobilblogg

Godmorgon alla! Sitter på tåget till jobbet nu, förjävla trött med tanke på hur Sion höll på och hosta hela natten, lät som att han skulle dö där ett tag. På tal om att dö så klarade sig inte en enda kattunge... Den sista överlevarn fick sova med mig och Kidde i sängen, men på morgonen var den också borta. Usch, jag som sett så fram emot dom! Jaja, livet går vidare. Ska försöka sova sista biten, samla nå slags krafter för den tunga dagen jag har framför mig....

28 maj 11

Hoppas ni hade en bra fredagkväll... själv var jag bara hemma och hade fredagsmys med Kidde i källarn medans de andra festade på övervåningen.

Tänkte att kattungarna skulle klara sig över natten efter att jag vart där vid 00.00 och matat dom, men nej... en kattunge dog under natten så nu är det bara tre kvar :( Alldeles iskalla och hungriga var dom imorse så alla fick sig ett varsitt varmt bad, mjölkersättning och sen fick dom ligga under värmefläckten och torka. Så nu mår dom fiint igen.

Åker in till stan på eftermiddagen med Miah och Jossan, har bokat bord på Le park där vi tänkte äta middag och ta ett glas, sen går vi vidare till plock för några drinkar :)



Student

Åhh... jag vill ta studenten igen!!

Jennifer kommer hit och sover på tis, jag har lovat henne att gå upp och fixa henne på morgonen, smink + hår. Så har tagit semester på onsdagen villket innebär att jag ska göra en veckas arbete på två dagar... kämpigt! Men de äre värt :)

Så kul... man får ha på sig en fin vit klänning som man tittat ut i lång förväg, man planerar hår, naglar och smink.. vaknar upp på superhumör och med det börjar festen! Alla är glada, man springer ut, åker flak, skriker och kramar nära och kära. Kanske en av de bästa dagarna man får uppleva i livet.



Inhandlat lite studentpresenter.

27 Maj 11

Sov i Joppis säng eftersom jag var tvungen att ställa klockan och gå upp till kidzen i natt och mata dom små hungriga och skrikande liven.

Faith fick sova utanför men självklart tog hon sig in i rummet ändå.. Vaknade av att hon gick ifrån kattungarna och smaskade så att det lät i hela rummet, jag och kidde tittade på varandra...

Jag: Kidde nu har hon ätit upp doom!!
Kidde: Jag vågar inte gå dit och kolla...

Tur nog var det inte så utan hon var väl bara där och tvättade dom eller något.

Klev upp skapligt tidigt idag och sen dess har jag bara städat och städat. Ätit thai-lunch med kidde har jag också gjort. Nu försöker jag få Joppis att hjälpa till att rensa lite i garderober här hemma med det ser inte ljust ut.

Frdegamys ikväll!









Bebisbarn

Kort dag på jobbet idag, shopping på stan efter med Joppla. På tåget hem ringer mamma förtvivlad och berättar att Ove håller föder för fullt, att hon o grannen sitter och försöker få liv i en liten som redan verkar ha dött, får agera djursjukvårdare och instruera. Väl hemma inser jag direkt att ungarna inte kommer klara sig utan hjälp av oss med tanke på att lurv-Ove inte brydde sig om att varken ta bort moderkakan, tvätta dom varma eller någonting... Så fick fort åka iväg till apotketet och köpa mjölkersättning och sätta igång och värma och mata missarna. Dom blev lite stadigare efter ett tag och nu ligger dom hos mamma-Ove och gosar. 5 kissar, 4 survivors.

Hunnit med att kört ett gympass har jag gjort och sen vart iväg till grillen där Fia jobbade och dra en burra. Nyttigt sådär efter gymmet ,)

Nu ska jag mata missarna igen...


sooova

Hur trött får man bli? Somnade på kökssoffan så nu har jag gått ner till sängen och lagt mig... fan, jag som lovat Kidde en kvällspromenad, orkar inte!

Nej nu kommer John Blund och hämtar mig igen känner ja... natti natti!

25 maj

Sitter här och äter lite frukost nu på jobbet, har tagit en varm dusch och burrat in mig i en filt, fryssen! Idag blir det också en heldag här på jobbet och sen ska jag hem och gymma tänkte ja... Imorgon blir det bara halvdag och sen lite shopping, ledig fredag :)

På tåget

Påväg till jobbet nu, trött som ett as. Snoozade säkert en 10 gånger innan vi klev upp... Idag ska jag jobba full dag och efter de hem till sängen. Tänkte slumra till en stund nu, haha trötta tjejen.

Trött som aldrig förr

Känner mig helt slut i kroppen, tog emot att gå upp imorse kan jag säga. Kan samtidigt inte slappna av när det ser kaos ut här hemma, så har städat hela rummet, köket och badrummet samt bäddat rent och dammat. Nu kan jag relaxa i min ensamhet till en film.






Jag tycker om dig Mandy

http://menvatusan.blogg.se/ 



"Maffe är som ett litet fjun som man bara vill krama om & pussa på"

saftkalas

Här hemma har det kokats saft, gjort skitgod rabarbersaft ! Förutom att ha kokat saft så har vi ätit tacos, planerat gotlandresan och plockat massa liljekonvaljer. Var över med en bukett till mammas moster också som vart jätteglad :)






Still alive

Ännu har ingenting hänt tack och lov! Borde inte gubbjäveln som skrämt livet av tusentals straffas på något vis?

Blev en sen natt, somnade inte förns runt 5-6 tiden, tog en promenad med Sion hem till Miah i morse så har umgåts med henne och Jonas ute i solen idag :)
Vid 6 blev det middag här hemma.  biff, sparris och potatis. Sen promenad till lekparken med lill-Jamie och nu godis och skräckfilm. Ska sussa med Jamie i natt och med Miah imorrn, mys!


Hungry like a wolf

nu tänkte jag bege mig hem till sabina där middagen ska hållas, får se hur kvällen slutar efter något glas vin...


Solstrålar

God förmiddag!

Idag är jag ledig och solen strålar, ååh.. ska sätta mig ute i solen med hundarna och ta´t lugnt efter frukosten. Sen blir det middag, men ändrade planer - hos Sabina. Ska även ta oss några järn och njuta av tillvaron... Passa på att njut ni också, kan ju vara sista dagen.



Långpromenad

hej på er, känner mig lite men bara lite lugnare nu om allt det här med dommedagen på lördag... har läst runt lite och samlat påmig fakta och med tanke på att jag absolut inte är troende så borde jag inte vara det minsta rädd... men lite läskigt är det iaf!

Efter jobbet har jag bara umgåts med min fina pojkvän, vi har ätit thaimat och tagit långpromenad med hundarna. Körde lite spårning och plockade liljekonvaljer :)

Men nu äre natti natti....


två munkar


Jag är rädd...

Jag är livrädd över tanken på att vi kanske dör redan nu på lördag, det är alldeles för tidigt... Jag vill inte dö än! Gotland då, Oves kattungar, alla framtidsplaner? Har tagit med mig cupcaces till jobbet idag (kan ju vara sista dagen). Sen är jag ledig imorgon och den dagen ska jag spendera med mina älskade syskon + fia, äta tre rätters och prata om livet.

Nio månader

idag var det nio månader sedan... det känns fortfarande som att du var här och slängde dig på soffan senast idag.  Älskar dig hjärtat, hoppas du vart glad för rosorna och att du gillade den nya låten vi spelade för dig ♥




Tjejgymmet

Fick krafter från ovan så cyklade iväg till tjejgymmet och körde ett pass, känns mycket bra såhär i efterhand!

LOKA


Är mat godare än godis?


15 Maj 11

Igår blev det lugnt, låg hemma och kollade eurovision och käkade godis. Sov ut idag och har bara lallat runt tills nu, fått några utbrott på telefon och itunes så har slängt iväg mobilen och vill inte se den förns kidde komme öve och hjälper mig. Senare tänkte jag och systrarna kila över till Fia och Jamie och sen får vi se hur kvällen slutar., mer har jag inte att berätta.



Mer än 60% av min tid idag har jag spenderat här i kökssoffan...

Studsmatta

Bloggen har varit lite tråkig den senaste tiden, så ska försöka ändra på´t och publicera mer bilder. Därför Lägger jag nu upp lite studsmattsbilder vi tog förra veckan. Bra roligt ibland, synd bara att håller på att pissa på sig när man hoppat ett tag... men förjävla bra att ha när man ska ligga ute och sola :)


Tjock-Ove

Nu växer ungarna så att det knakar där inne...




Fredag den trettonde

var det igår ja, festligt här hemma med ett gäng... Men nu är det en ny dag och den ska bli betydligt lugnare, tjockismat och flott står på schemat!


Frukost

Hejhej! Sitter och äter frulle på jobbet, finväder idag igen. Hoppas på bra väder på fredag också för då är jag ledig och på kvällningen blir det party :) igår blev det som sagt grillning, och sen spåret! Lägger upp bilder senare under dagen. Blir stan efter jobbet och sen antingen en springrunda eller långpromenad. Back to work!

Nananana

Varje dag, glider omkring, varje natt din i mot min, himlen är för länge sen förbii... Nanananana- na. På tåget hem mot Tierp nu... Har jobbat klart och vill bara heeeem, Sabina ringde mig mitt upp i allt och ville meddela att dom grillar så att maten är klar när jag kmr hem och sen blir det trädgårdsyatzy, dåligt vad jag längtade hem från och med då! Fan vad tråkigt det är att pendla... Behöver lite tips på bra bloggar jag kan läsa under färden så kom gärna med några. Hej med da!

Godmogon

Vilket härligt vääder! kul att man ska ner och jobba i en källare sånna här dagar, men man får trösta sig med lönen :) sitter på tåget nu, lyssnar på NRJ och planerar dagen.. Igår blev det en kvällspromenad med Kidde och hundarna runt gillberga och ikväll blir det en springrunda i spåret. Hörredu nu är jag framme så nu tackar jag för mig!

The five

Har varit på bio med min äskade, såg filmen The fast and furious 5. Fruktanslöst bra film!


myskväll

Efter shoppingturen till valbo blev det grillning här hemma och sen hem till Miah med tjejerna förmskväll, har haft en riktigt bra dag! Nu är jag hemma igen och kidde kommer vilken sekund som helst.. tur de, för jag saknar hon redan sjukt mcket :)


Valbo

Drar iväg till Valbo och handlar sig lite med Kidde och Jopplan, peace.


Nytt till sommaren

Ett par nya skor och en bikini från H&M:




Diss

Jag och Johanna beställde hem lite produkter från Mary Kay, trodde dom skulle vara super med tanke på dess priser... men serriöst, plastförpackningar och pyttesmå ögonskuggor som absolut inte är bättre än de billiga från H&M. Och läppstiftet, vad är det förfärg, svart-lila?! I produktkatalogen var det plommonfärgat! Pudret duger väl... Ska även tillägga att en eyeprimer också beställdes och som sög rumpa... köpte den för att jag inte vill att ögonskuggan ska lägga sig som ett streck i ögonlocksvecket, den ska motverka det, men det gjorde den inte på mig iaf!

Nu vart det mycket klagande här... jag har inte testat några andra produkter så dom kanske är skitbra det vet jag inte. En produkt jag iaf vet ska vara bra är makeup-removern från Mary kay så den kan jag tipsa om, men nej inget annat.



Jumpsuit

tre nya shortsdressar till i sommar. underbart fina som får mig att längta till gotland!


At work

Haallihallå! Sitter och äter frukost på jobbet, blir inte havregrynsgröt idag, provade det igår men fyfan... det var inte alls lika gott som det ser ut att vara! Har tagit med mig yatzy idag och de andra har med sig daimtårta och morotskaka, längtar tills nästa fikarast med andra ord! Bloggar från mobilen nu tack vare tipset från Nathalie, men tyvärr går Inte att publicera bilder än. Nej... back to work!

Rundtur

Igår tog pappa med oss på en rundtur i det nya inköpet, riktigt läskigt med en gamal fabrik som bara stått i flera år... tog en sisådär 30 min att  gå igenom allt! känndes som hundratals olika rum, men det var väl de också. Stora planer är på gång, ett tjejgym öppnar där i mitten av månaden... mer avslöjar jag inte!








Cupcaces



blogg-app

Trodde det skulle gå finfint att blogga från mobilen, men icke! förhoppningsvis fixar blogg.se en blogg-app till iphone snart sådå ska det gå...
Kommer ändå se till så att det blir mer uppdatering och bilder här på bloggen, har varit dåligt nu ett tag men som sagt.. det blir bättre!

Kompispris på ica


Iphone 4

Har köpt en ny kompis! Slog till på en fyra eftersom att jag inte orkar vänta på femman som blivit försenad... kommer definivt bli ändring på bloggandet, mer uppdatering och bilder åt er ♥


RSS 2.0