31 jan 11

Middagen vart mycket lyckad må jag säga! Kan dock medge att jag är en sämst kock och fick en hel del hjälp... Nu har gästerna lämnat mig och skiten kvar så jag ska ta i tu med allt och sen spendera kvällen med min älskling. Hade riktigt mysigt igår, skummbad med tända ljus och sen massage på de :)

För att göra inlägget lite roligare lägger jag upp två bilder sen i fredags, helt onödiga, men ändå. Bilder från middagen kommer upp senare.


Jennifer är precis som syrran hennes, stökar ner direkt!

Prick fyra hos Kajsa

Igår startade vi ett nytt "Halv åtta hos mig", Joppis bjöd på Ryggbiff med Hasselbackspotatis. Idag är det min tur och jag tänkte bjuda på:

Förätt: Avokado med kräftstjärtar

Huvudrätt: Kycklingfilé inlindad i bacon

Efterätt: Cheesecake

På tisdag bjuder fia och på onsdag sabina.
Tänkte kila ner till affärn och handla nu, sen börja förbereda allt... bilder kommer upp senare!

låter bilderna tala för sig själv




Fridaynight







30 jan 11

Gårkvällen var kanske den roligaste på väldigt länge, garvade läppen av mig! Käkade på brorsans och sen efter alla dumheter åkte jag hem med Kidde och mös i soffan, behövligt.
Han åkte precis hem så nu ska jag sätta igång och städa hade jag tänkt... sen är jag bjuden på middag, kaffedrickande och ett parti yatzy.

29 Jan 11

Usch och fy, idag mår man som en påse skridskor! Inte hade jag kul igår heller.... blev less efter en insident under kvällen och det ville tydligen hålla i sig. Trevligt sällskap under kvällens gång hade jag iaf!

Kom sen hem hit och la oss i soffan och slockade direkt. På morgonen kilade jag och sabina över till korre och handlade frukost. fil och kalaspuffar, honungsmelon och glass.
 
Nu går jag runt och städar medans de andra spelar yatzy och stökar ner! Ikväll blir det lugnt för min del... vill bara ligga hemma och mysa.

All in

Ikväll kör vi all in! Blir först middag och spel, senare heart break. Känner på mig att det blir en bra kväll...


Jag tror sist jag och Miah var ute på krogen tillsammans var halloween 2009 ?

Myskväll.

Sitter i soffan under täcket med Miah och tittar på tv, kommer rulla till sängen... har käkat chips,cheasebolls,godis,ballerina och druckit läsk...

Känner oss lite som Ove, soffpotatis:






finmiddag






Elliot

Här har vi mig och sötnosen Elliot (och Ove in the background) kl fem går jag hem med honom och får tillbaka honom imorgonbitti kl sex igen.

Ikväll skippar jag och Miah core-passet och kör myskväll hos Kajsa istället. Har sån jäkla träningsvärk så tänkte vila mukklerna idag och tillföra kroppen lite onyttigheter istället, bra va?




In action på athena






Hundvakt

Godmorgon, Idag var man uppe med tuppen! kl 6 kom min lilla daghund hit för första gången. Eliott heter han och kommer att vara med mig och Sion på torsagar & fredagar framöver. Så jag har sovit i min egna säng inatt och med jättemysigt sällskap den här morgonen!

Igårkväll var jag hemma hos Lotta på "hälsokväll",vi provade lite ansiktsprodukter och det bjöds på fruktsallad, vin och spelglädje! mycket trevligt och hälsosamt med vin och hjärndöda frågor, hehe.

Nej nu måste jag runda av här, har strax ett telefonmöte.

Mums

Pasta med bacon,purjolök,paprika,creme fraiche,champinioner och ost.... bra gott!




Långklänning

Älskar den här långklänningen, var tvungen att gå in och prova den idag... men tyvärr tycker jag inte att jag passar i långklänning eftersom att jag är för kort, så jag köpte den inte. men förjävla fin, och halva priset på monique dessutom!


nattuggla

Shuu... sitter uppe by my self, kidde sover som en söt liten kattunge. Själv har man lyckats vända på dygnet... imorgon ska jag försöka vända tillbaka det. Blir en sväng om på gymmet, men har en känsla av att träningsvärken tittar tillbaks och säger hej. Körde riktigt hårt i dag först på gymmet och sen på aktivera, skakade så mycket i armarna när jag kom hem så att jag knappt kunde träffa rätt med nyckeln i låset!

Nu ska jag äta upp min yoghurt och sen lägga mig brevid min älskling och Doris... sov sött!


Mot gymmet

Godmorgon.. sent som vanligt, men kunde inte somna förns runt 4-5 imorse av någon konstig anledning. Ska börja kliva ut tidigare så att man kan sova normalt på kvällarna.

Tänkte glida ner till gymmet nu på engång med sabina och fia sen gå hem till joppis och äta. Box senare med Miah, usch frodig träningsvärk man fick sist...

Step-up igår, kul när man hängde med.. men det var ju inte ofta. Miah och jag kollade som frågetecken på varandra minst tjugo ggr under passet, haha.

halv åtta hos mig

Har tagit täcket och lagt mig i soffan och kollar på gamla avsnitt av halv åtta hos mig, blir sjukt sugen av nått gott. Funderar på om man ska gå ner till korre och köpa ngt... kanske göra milkshake till ikväll? hehe bra med en liten kalori-drink efter träningspasset!

Förra året vid den här tiden låg man med en milkshake i solstolen på en strand i thailand.

13.42

hejhej!

Idag tänkte jag städa igenom lägenheten lite, gjorde det aldrig igår för då var jag hemma på riktigt :) Har inte hunnit blivit så stökigt men skönt att ha allt rent och så tycker jag ju faktiskt om att städa. Vad jag inte ser fram emot är att ta itu med disken... ingrodd chokladpuddings-tallrikar. mums!

Sen kommer Miah och kanske Sabina över.. och så blir det ett step-up pass senare ikväll.

Ser ut som att de flesta tycker att jag passar bättre i mörkt hår så tänkte faktiskt ta mig mod och göra det lite mörkare nu. Ska ringa Jenny och höra om hon har någon tid på den lilla salongen.

Spiralen går runt


Altan-dagar

Längtar tills det blir så pass varmt så att man kan sitta ute på altanen och mysa med tända ljus och fint sällskap!
Grilla och chilla :) Har många fina minnen ifrån våran altan!




















beslutsångest

ååhh... vette fan hur jag ska göra, sitter här hemma och vill göra en förändring med håret! Ringde nyss och rådfrågade min kära frisör-vän Malin som tyckte att jag absolut inte skulle färga håret mörkt medans min pojkvän starkt tycker att jag ska göra´t. Jag vill, men endå inte... skulle vara najs att prova på att ha mörkt, men om jag inte skulle trivas i det så är det ju så svårt att få tillbaka det ljusbruna igen! Fan va feg jag är... vad tycker ni? Mörk eller ljus?


Frukost i soffan

Godmorgon! Idag tog vi en riktig sovmorgon... älskling är snäll och fixar frulle till mig medans jag ligger i soffan, lyx. Ska väl ta och städa sen :)

Blev lugnt igår, film och mys... Ser väl lika ut i ikväll. Solsidan får man inte missa!

tre rätters

Sitter borta i luthgen hos mamma och lars, har käkat tre rätters middag och haft det riktigt trevligt. Dricker lite vin nu och lyssnar på musik. Ska väl ta en taxi till station och åka hem om ett tag... Får se hur kvällen slutar :)


Lägger upp bättre bilder senare, joppis mobilkamera är inte den bästa!

skummbad

Har varit och käkat på brorsans med kära tvillingsyster och älskade pojkvän, sen ett varmt bad med en kall öl och tända ljus... nu film!

21 Jan 11

Sov länge idag, halv 1 sen drog jag direkt till gymmet med fia,jejje och sabina. Har ätit lite nu medans o.c går på tv. Ska snart ta itu med disken och sen lägga mig i badet...  


Saknar min lilla älskling, nu ska han få en ny kompis att leka med på torsdagar och fredagar!

Simning

Nu är jag tillbaka i lägenheten efter ett litet simningspass och bastu. Har varit förbi hemma och hämtat en låda mat som Joppis lagat, potatisgratäng med fetaost-biffar och grönsaker... riktigt gott!
Nu kom Kidde, blir yttligare ett bad och sen filmmys.♥

Korv m bröd

Sabina kom över efter gymmet och ville ha lunch, så vi knalla ner till korre och köpte korv och skagenröra, gott!
Nu sitter vi här i soffan med en varsinn kopp kola-te. Ikväll skippar vi nog core-träningen pga den förjävliga träningsvärken... Följer ist med och simmar på örbyhusbadet!


Najs det var när man hade pool hemma och kunde simma hur mkt som helst...




Yoga

Idag var det yoga som stod på schemat, vi tre har aldrig provat på´t förr så ibörjan var man lite ofokuserad och skratten satt i halsgropen men efter ett tag kändes det ganska bra att stretcha ut de ömmande musklerna.

Nu ligger jag här i soffan med min fina och äter chips och kikar på tv, snart läggdags!


Youré love is my love

Herrejesus vilken träningsvärk man glider runt med idag! Körde boxträning igår med Miah, sjukt jobbigt... geupp-stadiet hela tiden! På kvällen låg jag här hemma i soffan med älskling och lyssnade på musik till sent. Så han kom inte iväg förns halv 12 idag...

Har nu ätit frulle i min ensamhet och diskat lite, tänkte jag skulle knata hem till Joppis och ta en promenad med hundarna, saknar dom redan!





Nyinflyttad

Nu är jag på plats med väskor och matkassar, Känns lite tomt... men skönt!

Har varit och handlat lite, det nödvändigaste : rostmackor, chips, läsk osv. ;) Det här kommer bli två sköna veckor. Kom på att jag har badkar, woohow!

Nu ska jag skriva ett personligt brev och sen söka ett jobb som skulle passa mig perfekt! Sen är det väll dags att tagga inför träning...


Idag flyttar jag

Flyttar hemifrån i två veckor, två veckor med Doris :)


Träningsvåren 2011

Yes, idag startar min och Miah´s träningsvår. Idag är det vi som köper ett varsitt terminskort på Aktivera och kör 5 pass/ vecka minst. Är så sjukt taggad!

Här är schemat inför denna vecka, de understrykna passen kör vi på.


A moment forever

Åkte in till heartan igår med Madde,Jejje,Shanti och Sabina. Kvällen bjöd på mycket, idag vet jag inte hur jag ska må... är jävligt paff över hur människor beter sig. Ska passa på att slänga in ett grattis till Krille på hans dag också!








jag kan inte dansa så fint som du.

Hade en kanonkväll hemma hos Mandy och Micke igår... sjöng karaoke, rökte vattenpipa, åkte skoter och torkade spyor!

Bebisar

Kommer ihåg när jag precis fått hem lilla Sion, när våran katt samtidigt hade kattungar... så söta de var tillsammans. Här har vi Sion tillsammans med Krilles katt Dolly.






14 Jan 11

Menn duuuuu va kallt det är ute!  Kom precis in från en promenad me Sabina och Faith, känns som man fått köldskador i fejjan... Ska nu ut i kylan igen och in i ett solarie och få lite färg, sen kommer Miah hit innan vi drar ut till Mandy i skogen för trevligt sällskap och alkoholhaltiga drycker :)


20:54

Har spenderat kvällen hos Jejje med Sabina, Shanti och Madde. Fixat naglarna, druckit öl och pysslat:) Har nyss kommit hem, var förbi affärn och köpte godis innan men nu sitter jag här och är sjukt sugen på pizza!! Kanske ska ta och beställa en maffespecial...

13 Jan 11

Godmorgen!

Sömntutan har vaknat till liv, satt på sig träningskläder och är redo för gymmet!
Ska bara trösta sabina som sitter och gråter över elräkningen i köket först....

Uppsala

Idag har jag spenderat dagen i stan med systrarna och mamma, åkt runt i snövädret till alla möjliga affärer. Fått hem lite nytt och fint! Nu är jag bra trött, har precis tagit ner lite julsaker och bytt gardiner i köket. Julen dansar ju ut imorgon....

Snart kommer kidde så lär kila!




Yatzy hos fia

Sitter hemma hos Fia och dricker rivit kaffe och spelar yatzy... ska snart traska hem igen och umgås med vettigare folk!


Rhythm of the night

Nu är jag tillbaka hemma, har sovit hos Kidde inatt. Åt nyponsoppa med glass och beskvier och kollade på Det okända igår, sen kunde vi inte sova så det blev "musiknynnar-tävling" och spökhistorier till sent... inte konstigt att det inte går att kliva upp i tid på mornarna. Tror inte att vi kom upp förns vid 11, och skulle egentligen gått upp 6.

Idag tänkte jag först och främst torka golven (blir skitigt på två sek här hemma) sen klä på mig och hundarna och gå ut på en promenad med lurarna i öronen. Kanske gå hem till Sabina på en fika?


Hundfix

Klippt klorna, skrapat tänderna, klippt pälsen och badat... stackars hundar :)
Ikväll blir det mys hemma hos Kidde.




10 Jan 11

Har vart ute med Sabina på Tierp och handlat lite... nu sitter vi här vid köksbordet och väntar på att maten ska bli klar, blir fisk och stekt potatis... gott!!

Igår vart det bio. Änglagård 3, sevärd!

Hade inget bättre att komma med, så här tog detta inlägg slut.

9 Jan 11

Igår vart det bara en hemmaslappis... beställde hem pizza, köpte hem godis och kollade på filmer. Ikväll blir det bio, Änglagård 3. Nu ska jag städa och sen göra mig iordning, puss!


Fredagkväll

Satt här hemma och spelade Alias och hade en riktigt trevlig kväll/natt...







7 Jan 11

Idag har jag och Joppis städat hela lägenheten, dammsugit,moppat och desinficerat så nu är det rent och snyggt igen. Mandy kommer hit efter jobbet och då ska vi laga iordning tacos och sen ta oss några järn... kan hända att jag hakar på in till stan ikväll!


Slappisar i soffan....


Soffhäng

Jamie och Fia är här på besök, vi har käkat bakpotatis med kycklingröra och myst i soffan! Ikäll blir det kanske bio med Kidde.


Spelkväll

Hade riktigt kul igår hemma hos Madde, spelade alias och drack lite. Sen vart det en liten natt-tripp till gävle för att käka på max...






Thaimat

Blev thaimat idag igen, riktigt gott !!




sjukling

Så var det dags igen, hejhej uvi!


5 jan 11

I morse blev man väckt av Miah som vanligt - fiiika! Vem tackar nej till fika? Jag älskar ju wienerbröd så jag bad henne köpa med sig de och komma över... Övertaggar-Maria Hurtig köper med sig hela affärn! Mådde inte allt för bra efter att ha tryckt i sig alla onyttigheterna.
Det är så mysigt när hon kommer över, pratar om allt och ingenting, kollar på småstadsliv och lockar håret.

Ikväll tänkte jag följa med över till Jejje och dricka några cider...




fix

Älskar att gå hemma och flytta omkring saker och grejja... vill ha allt mysigt men ändå stilrent. Johanna blir galen på mig eftersom att jag alltid ska gå och ta bort saker och ställa ditt nya saker och flytta på allt o ha mig. Ska bli så kul sen när jag flyttar hemifrån och får städa,fixa och hålla på!

Idag har jag fixat lite på rummet, mysigt vart de:




4 jan 11

Idag gick jag och Sabbe och käkade frukost på Kina, hade egentligen tänkt prova på den nya indiska resturangen men det blev för långt att gå i den här kylan... Ska verkligen ta tag i körkortet till våren!

När vi kom hem skrev jag klart mitt cv så nu är jag redo för ett nytt telemöte i morgon:)


Myskväll

För ovanlighetens skull, tänkte bädda ner oss och kolla på filmen "Ghost" . Men innan Kidd kommer över ska jag städa lägenheten lite...
Thaimaten satt fint, smakade inte riktigt lika som orginalrätten men bra god ändå!


Gaeng Ped

Jag och Sabina bestämde oss för att laga thaimat idag, var alldeles för länge sen vi åt det nu! Så vi tog oss till resturangen och hämtade hem lite thaikryddor och var sen till affärn och köpte grönsaker så nu är matlagningen i full gång! Blir säkert inte lika gott som när Mango gör´t men äh va fan...




3 Jan 11

Hej hej hej!

Måndag, förjävla kallt ute. Tänkte ta tag i nått idag, Sabina är och gör lite ärenden nere på tierp just nu, när hon kommer tillbaka ska vi promenera ner till henne och hämta hennes dator som innehåller värdefulla saker för mig. sen ska vi sätta oss ner och planera, planera och planera... det är fan dags för mig att strukturera upp en plan på allt nu!


kallt, men fint ute!

Sunday

Idag är man utvilad, men tänkte köra en lika lugn dag idag som igår... börja med maten snart kanske, har inte ätit nått annat än några godisar idag så hungern skriker. men först - stäääda!
 

En bild från nyår.

Ute i kylan

Idag har jag haft en riktig slappdag med min älskling, vaknade vid 2 tiden och drog sen iväg och käkade kinamat innan vi handlade godisberg och gick hem o la oss igen. Mys!

Här har vi min andra älskling ute i kylan:




Nyårsafton

Hade en riktigt trevlig kväll/natt igår med mina kära. Tog oss hem till Kidde precis innan tolvslaget efter middag med tjejerna och Johan. fiint!










RSS 2.0