Duktig

När jag låg där i soffan och hade det bra så fick jag för mig att jag ville simma, när ingen ville följa med tog jag bikinin och cyklade iväg till nya aspenbadet själv och drog ett par längor tills jag vart less och la mig i bastun. Slog även på stort och köpte ett årskort så fler besök kan väntas!


Nerbäddad

Gick på stan en snabbis med Persson efter jobbet, provade vinterjackor och har nu bestämt mig för en boomerang. Blir stan imorgon igen så kanske att den får följa med mig hem då.

Just nu är jag hemma hos hundarna nerbäddad i soffan med en godispåse i väntan på att älskling ska komma hem, mys!


Frukost

Godmorgon!
Sitter och käkar frulle på jobbet, kallt och ruggigt ute idag. Vi sitter ihopburrade i filtar här på jobbet som vanligt med en kopp rivit.
Gud va glad jag är över bloggappen, nu kan jag ju verkligen updatera hela tiden med bilder osv för er som är intresserade av mitt lilla liv.



Äntligen!!

Äntligen har det lanserats en efterlängtad blogg-app, nu blir det ändring på bloggandet vill ja lova!


110927

Jättetrött idag, sov så gott imorse så det var sjukt svårt att få upp mig ur sängen... Åkte med Kidde imorse så kunde sova i min mjukiströja hela vägen och ta en varm dusch när ja kom fram. Nu ska jag börja arbeta sig, ha en bra dag!


Malin ringer under SF-mötet igår,
-Vi är med i slitz!!
-Vad sa du?!?
-Vi är med i slitz, din bröstvårta syns!
(tårögd)
-MALIN, DET HÄR SÄGER DU INTE TILL NÅGON!!

Godmorgon

Har haft en jätteskönt helg! Fredagsmys, åkte till Valbo och shoppade lite, thaimiddag med systerdöttrar och pill i håret, sen lördagsmys med Kidde. Söndagsmys, tacos med familjen och Mandy, sen fruktsallad framför tv:n. Ungefär så!

Fredagsmys

Har varit ett jävla tjat hela dagen om att man ska ut på krogen ikväll, men när jag kom hem la mig så skönt i sängen och somnade sött i nån timme. Sen kände jag bara en känsla av fredagsmys i kroppen så har tagit mina älskade hundar, knallat iväg till affärn och inhandlat gott till soffhänget. Var ju faktiskt på heartan förra helgen!



Älskade Fredag

Kan tänkas bli lite rajtantajtan ikväll, men man vet aldrig.

Badrum

Nu är Kiddes badrum äntligen klart och här är resultatet:



en ny doft

Vanilj, Jasmine & Laktris.


Updatering.

förstår inte varför jag ens har kvar den här bloggen, känner att jag vill ta tag i det men det blir aldrig av. Ska iaf en dag köpa en systemkamera och starta en ny blogg som ska updateras akivt.. men när det blir av får vi se, så länge fortsätter jag updatera lite smått då och då. Kul att ni hänger kvar!
 




Fredagsmys!

åh vad jag har längtat efter den här helgen, äntligen!!! Veckan har kännts hur lång som helst, har mest varit hos Kidde men igår sov jag hos mamma och Lars i stan för att vara nära jobbet. Ett varm bad och sen god middag med mor. Nu sitter vi här och väntar på Kiddejävel som är så sjukt seg. Blir tacos och idol!




At work

Sitter på jobbet, håller på och rundar av. Tänkte ta en dusch och göra mig iordmning innan jag far. Ska hämta upp Sabinas tel som hon tappat på upptåget och sen möta Kidde för att spendera eftermiddagen tillsammans!

Mot stan

Sitter i bilen påväg mot Storvreta där vi först ska till fullerö jag och älskling och kika möbler, framförallt kontinentalsängar. Sen vidare till Ikea, jysk, gränby o högsta. Älskar att kolla möbler så det här kmr bli skitkul!

Kvällsmys

Sitter och väntar på älskling som varit och besökt lilla Adrian. Blir thaimat och mys framför tv:n ikväll, men måste i säng tidigt för imorgon lär jag gå upp med tuppen, så jävla skönt att det är fredag imorgon! Idag har Malin varit här, har kollat massa inredning och fått inspiration... Har även vart o kollat i lägenheten igen, mycket kvar som ska fixas innan jag och älskling kan flytta. Ååh vad jag längtar ihjäl!

11.09.07

Trött som et aaaas har jag varit idag, 10 h jobb och något liknande imorgon så ska försöka få oss i säng snart men de lär ju gå sådär. Efter jobbet drog vi en subwaymacka och sen har jag bara suttit vid datorn och letat systemkamera, japp en sån ska införskaffas och jag har stora planer på att starta en ny blogg... mer om det imogon. god natt!

Mjukis och mystofflor i regnvädret påväg till jobbet.


Hjärtat


Tillbakablick

den 20:e Juli fylldes det 20 och det firades. Tänkte att ni kanske vill slänga ett getöga:





Im home

Är hemma tidigt idag, kidde var tvungen att vara hemma till halv tre så jag hakade på. skönt en tisdag! UNDERBART att åka bil till och från jobbet måste jag säga, en kopp rivit och mystoffler blir det imörrnbitti.

Ska ner och städa lite i min källarkammare nu inför kvällsmys men min käraste.



Ny, oförstörd vecka.

Dricker en kopp rivit på jobbet, lite trött efter helgen måste jag säga, blev rätt sent i lördags så igår fick det bli pizza och soffhäng. Ikväll kan tänkas bli simning på nya aspenbadet, tänkte nämligen köpa årskort och känna mig duktig! Nej en bild här vore på sin plats, men det får slängas upp senare, hej så länge!

Lördag

Har sovit ut, klev inte upp förns kl ett. nu är kl fyra och har fortfarande inte käkat något, tänkte att det skulle vara gott med lax och potatis men vem fan orkar göra de. Ikväll kan tänkas bli vad som helst, hade gärna bara tagit det lugnt men man är ju ung så det är väl bara att passa på antar ja!

Back on track

Sitter i bilen påväg hem från jobbet, första dagen efter ledighet. Nu är det bara att kämpa på ett tag framöver... När vi kmr hem blir det Thaifood och ner i One - piecen. Kiddes dag idag!

RSS 2.0