punkt, punkt, punkt




Fredagkväll













Godmorgon

Lite sent att gå upp nu kanske,men fan så sliten man känner sig idag... Inte lätt kväll igår. Nu ska jag dra iväg och jobba... hörs senare!


Fredagsmys








Han gjorde min dag

Har väl inte sovit så mycket inatt kan jag påstå... Blir så när man har Kidd brevid sig i sängen. Vid 6-7 tiden bestämde vi oss för att sluta prata och sova i 20 min tills hans kl skulle ringa och det var dags att gå till jobbet, haha jag lider verkligen åt honom. "Men det är ju som det är de!"

Iallafall, innan han skulle åka så ger han mig ett paket... inslaget o allt. Och innuti fanns något jag verkligen var i behov av just nu, en ny mobil. Han gjorde min dag, som vanligt.


Vattenkrig i duschen

Riktigt skönt att spinna var det, mindre skönt att Robin kastar in en i duschen med kläderna på och sprutar ner en med iskallt vatten! Men då får man igen ;)





Rosa pantern

Bara sådär ändå med systrarna mina.




26 aug 10

Vilket jävla pissväder det är ute då... deprimerande. Ikväll ska jag gå på spinning med Jenny, ska bli så jävla skönt! Pumpa på tills svetten rinner...  Sen blir det nog nån film tillsammans med tjejerna. Hoppas ni får en fin kväll.

Blåbärspaj


Ramar

Har städat och gjort fint på rummet, nu sitter jag och målar ramar till foton som jag ska beställa hem imorgon. kommer bli så fint på väggarna :)






24 Aug 10

Trött tjej idag, somnade väl inte förns vid 5 tiden i morse.. så idag blir det en slappdag. Ska åka ner och köpa en parfym till Johanna nu som hon så gärna vill ha, sen ska jag krypa ner i sängen med Faith och kika på green street hooligans ett och två. Sen blir det tacos med familjen och Kidd på kvällen :)



Vart har sommaren tagit vägen? Jag vill ha mer...


work

Har jobbat hela långa dagen, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för inatt ska vi inte sova här.

En dag med Robin och Sabina

Idag har vi: tittat på film, sovit, ätit, färgat håret på robin, slingar håret på robin, färgat robins ögonbryn+fransar, noppat robins ögonbryn och sminkat sabina.






Don't Stop Believin'



Balkonghäng

Efter att ha jobbat hela dagen så känner jag mig nu värd några fina drinkar ute i höstvädret tillsammans med min kära vän Miah. Har inga planer på hur kvällen ska sluta men det kan hända att det droppar över lite fler folk...




dricker öl

Idag har jag jobbat hela dagen men fick sluta tidigare för att åka iväg på bio med mina kära. Kidde, systrarna och Robin såklart :) Vampires suck blev det, hade inte så stora förväntningar och tur var väl det. När vi kom hem fick alla för sig att dricka öl här ute på altanen och sen gå iväg till Brorsans och shotta... haha, nej tack sa jag till det och stannade hemma.. så här ligger jag och är tråkig medans de andra är ute och dricker sprit den sista halvtimmen som är kvar.

Tänker på dig, på oss... på våra minnen.

Kvällen har varit mycket lugn, gick och käkade sen middag på brorsans innan vi gick hem och la oss i sängen och kollade film och pratade massor... Nu kan jag inte sova, svårt att släppa tankarna kring allt. Nu ska jag lägga mig i min egna säng för mig själv med tröjan och min ipod jag nyligen fick tillbaka utav steph. Det jobbiga är att när jag slår igång den kommer jag att veta vilken låt hon lyssnade på sist och jag kommer hela tiden tänka att hon har hållt på samma knappar, att hon har haft lurarna i hennes öron osv... Jag ska krama om tröjan med hennes doft och låta tankarna till musiken flöda och tårarna rinna fritt. Sov gott alla!




Grattis på födelsedagen

Idag skulle du blivit 19 år... Vi var och hälsade på hos dig allihopa idag men du var inte där, känns så jävla fel att inte längre känna din närhet. Efteråt åkte vi till olycksplatsen och lämnade lite saker till dig, tänk så många som bryr sig och sörjer dig nu... Önskar du kunde veta det. Kanske sitter du där uppe och ler när du ser ner på oss alla :) Inatt ska jag sova med min tröja du alltid hade på dig, den luktar Stephany.












Tiderna med dig har varit dom bästa

Vår älskade prinsessa lämnade oss igår kl: 13.50. Inga ord är bra nog just nu, men vad jag ändå vill säga är att du har varit en underbar vän/(syster) som du kallade dig själv för oss... Ingen kan ersätta din plats.

Älskade ängel, sov gott.



Please begin to breathe



All this time
All this time with you
Really loved me
Despite my faults and you knew

And you're not coming back
I got a reason to cry

The bottle's empty
The bottle's empty and cold
Just like I've been
Since I heard that you died alone
Finally home now
And I try to accept that you're gone
Wish I could have
Been there for you all along

With your back against the ground

All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe

Yeah you failed somehow
But I know that you tried

And you're not coming back
I got a reason to cry

All this time
All this time with you
Really loved me
Despite my faults, you knew

With your back against the ground

All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe, yeah

It's all that I want
It's all that I need
Please begin to breathe
All I want
All I need


Ta hand om varandra

Robin: Sträcker fram en påse med blommor och en hjärtsten
Sabina: Tar emot och tittar
Robin: -Jag har inte gjort något! Jag har faktiskt inte gjort något den här gången...




Överraskning

Blev ingen updatering igår, därför skrev jag aldrig att våran kära mor fyllde år. Hon hade också en väldigt bra relation till Stephany så hon är lika ledsen som vi. Det tar på krafterna att gå omkring och fundera och vara ledsna så därför kände vi inte att vi orkade bjuda hem folk och fira... Så istället passar vi nu på och förbereder en överrsaskning för henne tills hon kommer hem imorgon. Det är en bra överraskning och jag tror att hon blir jätteglad. Men för att fullfölja det hela så måste vi åka in till gävle idag och fixa lite saker, när vi ändå är där passar vi på att gå ut och äta tillsammans.


God morgon

Igår åkte vi in till uppsala, de andra åkte på bio och jag till Pelin och kollade på film och mös i hennes lilla lägenhet. När vi kom hem så tog vi våra täcken igen och la oss ute på studsmattan. Jag vet att det är slut snart men att inte ens ha lite hopp uppe känns bara fel... jag vill inte släppa taget, inte än!

Nu tänker vi sätta oss i solen och äta världens godaste glass och sen hjälpa Robin att städa ur hans bil.




Någonstans mellan liv och död.

I natt tog vi våra kuddar och täcken och gick ut o la oss på studsmattan för att titta efter stjärnfall. Vid varje stjärnfall gick våra önskningar till en behövande person. Som många inte uppfattat än så lever fortfarande Stephany. I går blev hon hjärndöd som vi redan var förberedda på och med det så skulle maskinerna stängas av. Men tydligen var det något kärl som fortfarande var vid liv så än får man inte stänga av maskinerna. Känns konstigt att hon ligger och svävar någonstans mellan liv och död...

Så länge ditt hjärta fortfarande slår slutar vi inte hoppas!



 

Fin kväll

Idag har varit en jobbig dag.. men för att sluta tänka så mycket så har vi försökt att göra saker som att tex. åka och bada, snickra lite, gå ut och äta, köra terräng med bilen i skogen och bjuda hem nära och kära på lite kräftmys, kortspel och prat. Känns så jävla skönt att man inte är ensam om att må som en påse skit (som steffy hade sagt) och att kunna prata om allt och inte känna sig dum på något vis... Vi alla sörjer nu och vi har det inte lätt, men det här klarar vi för att tillsammans är vi starka ♥








Alla vet vi ju att alkohol inte dämpar sorgen, men försöka kan man ju alltid...


To my insperation and my shining star ♥





Lys, lys som den stjärna du är. Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med. Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig. Tack mitt hjärta för alla stunder du gett mig. Tack mitt hjärta för alla stunder du gett mig.
Saknar din doft och din vackra profil. Svårt att ta farväl, svårt att va' isär. Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här. Jag önskar du vore här.


Skin, skin som den sol du är. Låt hela världen se ditt vackra leende.


Försöker förklara, jag försöker berätta, Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går. Värmen och kärleken läker mina sår. Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står. Känner du förstår vad jag genomgår. Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar. Du är speciell, för mig helt underbar. Jag står kvar, to my insperation and my shining star. To my insperation and my shining star.


Mirakel kan ske

Inga ord i världen räcker till just nu... allt jag kan säga är att vi fortfarande hoppas.
Tur att vi har varandra, fyra st i en säng kan ju bli mysigt. Hade iaf Stephany tyckt :)

Alla tankar till dig

Om det nu finns någon gud där uppe så hoppas jag att han hjälper oss igenom det här och gör allt bra igen. Är det någon som förtjänar en yttligare chans så är det du Steph, tur att det finns så många omtänksama människor här omkring som hoppas och ber för dig ♥


Imorgon hälsar vi på dig älskade vän, vi kommer inte att träffas men förhoppningsvis känner du vår närhet och på något sätt tar emot våra tankar till dig så att du får mer styrka att klara av det här. 

Fredag den trettonde idag, turen är inte på vår sida men hoppet är fortfarande uppe. Den här helgen tänker jag spendera med mina nära och kära och verkligen visa för dom hur mkt jag behöver och älskar dom.



Tänker på dig

Har en stor klump i magen... något hemskt har hänt, vet fortfarande inte hur hemskt det är än så det enda vi kan göra just nu är att ägna en tanka åt våran fina vän Stephany och hoppas att allt kommer att bli bra ♥


Jag och stephany i Lördags:


kort och brunt

Nu är det ju så att vissa kommer bli lite arga på mig och undra vad fan jag har gjort med håret, men det kuttades iaf av en bit igår. Ja herregud... kommer nog ta mig ett tag att vänja mig vid mitt hår som det är nu, kort och brunt. Riktigt ovant men skönt att det är fräsht nu iaf! Klöpp av en 10 cm hår och färgade sedan alltihop i en fin brun färg ochla  till sist i lite ljusa slingor. Lägger upp bild senare. Nu ska jag ta med hundarna till affärn och handla god frukost och färg till löshåret.

Frisören Sören

Har precis kommit hem från en promenad med Sabina och Sion, gick förbi pappa där vi stannade på fruktstund :) Om en timme ska jag iväg till frissan och ordna till håret lite... sen kommer förhoppningsvis Kidd hit och gör min kväll.


Jag och söta Jamie i lördags

Mmmmmm...

Känns som att man kan leva på det här:


Natti

Nu är det godnatt... Har haft en jättemysig kväll med film och mys. Tyvärr sover mitt fina sällskap nu men det ska bli riktigt mysigt att krypa ner under täcket och somna i världens mysigaste famn. Filmen vi såg var Stepfather, helt körbar.


De senaste dagarna...

Har det blivit dåligt med update, har umgåtts för mycket med en för härlig person. I Lördags vart det heartbreak där min mobil blev stulen. Tappade även bankomatkortet på hemvägen och gick inte o la mig förns halv 8 på morgonen. Helt okej kväll ändå..
I söndags åkte vi in till Gävle och käkade först på Helt enkelt innan vi gick på bio och såg "Bröderna Karlsson" riktigt bra film, och riktigt mysig kväll!
Igår vart det shopping i staden Uppsala och sen myskväll här hemma.

Idag tänkte jag ta tag i mitt liv en smula, först ska jag se till att spärra min mobil. Sen tänkte jag ta mig till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Sen förbi banken och spärra kortet och fixa ettt nytt med internetbank, och sen sätta mig ner och knåpa ihop ett cv. Nja.. eller kanske inte det sistnämnda.

Förfestar

Förfesten e på topp för nu har Sabina kommit hem. Planen är den att det blir all in ikv på heartan. Tidigare idag har jag umgåts med världens snyggaste karl och sen grillat med stephy och joppis. Jamie är här han också ska jag tillägga.



Garderobsstädning

Har precis kommit hem från Inga, har varit och klippt klor och borstat igenom pälsen på hennes lilla papillon, nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik och tittar på när Johanna slänger hälften av mina kläder.. Om ett tag kmr Larsa över då ska vi dra ut och käka middag och sen ska vi åka och kika på fotboll, är inte ett dugg intresserad av fotboll men ändå...


Bilbingo

oh yeah.. var väl kul de första spelen, men 12 st vart lite småjobbigt. Men absolut, bilbingo är underskattat!






Bärplockar´n

Hundarna vart helt slut efter promenaden så vi lämnade dom hemma och gick och käkade lunch på thai, riktigt gott. När vi kom hem åkte vi iväg till gryttjom och plockade bär hos morbror:)
Dags att tända grillen snart.. För idag blir det grillat! Och bara för att Myhran är så jävla rolig så blir det bilbingo ikväll, haha. 




morgonpromenix

halloj! har precis ätit frulle och klätt på mig så nu ska jag och Johanna gå ut och gå med hundarna (Kidde har lämnat kvar Faith). Sen blir det nog lunch på thai...


Hedesunda

Slänger upp lite bilder sen gårkvällen... här kan ni se hur lyckliga vi är i bilen över att vi lyckades undankomma krocken och dessutom gick igenom poliskontrollen utan böter!






makeover




Sion

Nu tänkte jag piffa till min lilla hund med: Kloklippning, tandskrapning, borstning, klippning och bad!

4 aug 10

Morning! Ligger fortfarande kvar i sängen med Owe och myser, kissväder ute som vanligt...
Ön igår var helt ok. Tackar gud att man lever efter ännu en biltur med Mr Myhr! Eftersom att det är så dåligt väder ute så blir det nog till att stanna inne idag, eller kanske att jag tar mig till thai och äter lite och sen förbi affärn och köper något gott... myskväll blir det ikväll med någon underbar.

godmorgon

Här ligger jag nyvaken i sängen med Owe och har det bra, måste tyvärr gå upp nu för vilken sekund som helst kommer Miah hit...  nej nu jävlar e hon här hör jag!

booring

Tråkig kväll, varit ute och åkt lite bil... mer har inte hänt! Imorgon blir det roligare, då sattsar vi på ön!


River flows in you


2 Aug 10

Kissväder som vanligt... så jävla tråkigt men samtidigt mysigt. Här hemma lagar vi nu mat (bakpotatis med kycklingröra) bra fint! Sen ikväll hade jag tänkt dra ihop en spökkväll, massa läskiga historier, kanske anden i glaset och sen ut till spökhus... haha alltid att man är så här tagg nu och sen sitter man och gråter och önskar att man aldrig åkt!

lördag i bilder

















RSS 2.0