Sommaren med göran

kom myss hem från uppsala där jag och familyn gått på bio. "Sommaren med Göran" sjuukt bra, skrattat oss igenom hela filmen. den måste ni se!


gotland 27/7

hemfärd och magknip så innåt .... vilade på mammas och lars hotell förmiddagen lång, sen mat på en latinsk resturang. Ville verkligen inte åka hem, men väl hemma kändes det ganska skönt faktiskt. kort och dålig beskrivning av dagen, men är helt slut nu efter alla inlägg så nu tänker jag sussa. hoppas ni är nöjda, natti!




gotland 26/7

Vaknade sent, gick ut och vandrade.. stannade och solade, vad mer ? jo åt mat på munken igen och sen film.



gotland 25/7

Åkte till toftabeach och låg där hela dagen och stekte. Förfest på fängelset, sen burmeister!








gotland 24/7

Vaknade sent, så gick ut och käkade lunch innan vi tog en vända på stan. Senare gick vi ut och åt finmiddag och sen hamnplan 5, riktigt kul!







gotland 23/7

Tog oss er runda på stan, på kvällen var det dragpå fängelset som vanligt, dj-danne fick spela ;D På kvällen gick vi ut i spöregnet, men gick hem igen. billigt







gotland 22/7

Åkte till Kneijpbyn ( vattenland ) och var där hela förmiddagen, kul! på kvällen var det drag på fängelset, dj o allt. hamnplan med gänget + Danne senare, kul och kul hade vi. dessutom var alcazar där . tur att man slapp stå i kö och betala inträde ;)











gotland 21/7

Tog oss över till fårö, tråkigt nog var det dåligt väder ( blåsigt ) men vi gick endå ner och kikade på stranden och klättrade på rauker.



Gotland 20/7

Birthday! vaknade upp och fick fina presenter, bl.a 3 klänningar, en thairesa och intensivkurs. mums!
Vi tog oss til toftastrand där vi solade & badade hela dagen. på kvällningen gick vi till en jättefin resurang vi blev rekomendrade ( munken ) och åt riktigt god mat. Gutekällaren blev det senare, första lagliga krogerundan. wiie! rikligt med drag där, timbuktu råkade nämligen vara där.







Gotland 19/7

Frukost vid 9. sen tog vi oss en shoppingrunda på gamla torget, fick 2 fina klänningar av kära mamma. På eftermiddagen gick vi och åt middag på en kinaresturang, supra gott! kvällen blev lugn tack vare spöregnet så de fick bli soffan och " we were soldiers " Klockan slog sedan 00.00 och vi blev gamla!
stopp!, måste tillägga att det spökade på natten, och de hela slutade med att jag och sabina delade säng och johanna låg och grinade. haha






Gotland 18/7

Resan till gotland gick ganska snabbt, bilresan på ca 2 h sov jag igenom och likaså båtresan på 3, shöönt. Väl framme på gotland var det inte alls långt till vårat hotell ( fängelset ). man kunde till och med se det från hamnen, så centralt låg det. Innanför portarna var det livat kan jag lova, ungdomar överallt som festade satan. sista dagen på sthlmsveckan så det var fullt ös! Vi var helt slut efter resan och allt festade dagen innan så vi slocknade efter att ha packat upp och gjort oss hemmastadda. allt för denna dag.


efter regn kommer solsken

ledsen hest. bloggen är nere för ett tag, skriver igen när jag är på fötter. 

I´m home

Känns både bra och dåligt, mest känner jag mig bara ledsen för tillfället.. men de går väl över med tiden?
aja.. bilder mm kommer upp imorgon, sov så gott


snart hemma

hallå! sitter på mamma och hydlings hotell nu här på Gotland, hemfärd idag. har haft det jättebra här borta och det känns inte alls kul att behöva åka hem, men finns inget jag längtar så mkt till som min älskade lilla hund Sion! Vi ska alldeles strax ut på en indisk resturang och äta lunch innan vi parkerar bilen vid färjan som går 14.45.  När jag kommer hem så ska alla bilder in på datorn, och jag kan lova att de är sjuukt många! vet inte om jag okar lägga upp allt ikväll, men de kommer upp inom kort. men åh, jag vill inte hem... eller jo, men ändå inte. Ska garanterat hit nästa sommar igen med vännerna, jag kan verkligen rekomendera gotland till er ungdomar som gillar att festa! Vårat " hotell " som vi bodde på var ett gamalt fängelse fullt med festande ungdomar, roligare kan man ju knappast få det?. På kvällarna spelade tillmantours som en kväll gästades av " dj-Danne " Pra krappar! nej, jag skulle kunna sitta här och rabbla upp hur mkt roligt som helst.. men nu måste jag iväg, så hörs vi sen! Puss

09-07-18 hejdå

Godmorgon!  uppe och städar lite efter gårdagen. Vill tacka alla underbara människor som kom hit igår och tack för dom fina presenterna tjejer :) Snart bär det av till Gotland, känner mig inte ett dugg taggad till att sitta bakfull i en bil  i flera timmar. innan vi åker ska jag iaf trycka i mig en fet pizza ! nej nu måste jag gå och packa, har inte ens gjort det än ... Om vi inte hörs så ha det bäst och festa inte ihjäl er nu som jag tänker göra . Peace <3





me at the moment

tänkte visa vilken fin klänning jag fick av Sabina idag



18 års kalas

yes, ikväll kommer mina kära vänner hit och det ska firas hela natten



sötas någonsin?

Jag har hittat det sötaste lilla djuret någonsin, underbaraste ögonen och så söt att man bara vill krama ihjäl den. allt för att få dig till mitt egna lilla husdjur.


09-07-15

Igår blev det ön som planerat, förstår inte vad som är så kul där men alltid har man kul iaf.




09-07-12

Gårkvällen blev inte helt så lugn ändå, tog mig över till Palle där det badades tunna och dracks förfullt. hade riktigt kul med massa buggande med mina trogna buggkompisar d-aniel och anton, känns som att vi kommer äga dansgolvet på tisdag med våra moves. kommer nog upp lite bilder senare från kvällen.

Idag blir det iag lugnt, blir filmkväll.

The Way You Make Me Feel


09-07-11

Godmorgon! Blev en lugn fredagskväll igår med mycket mys. Ikväll blir det nog lika lugnt, känner bara för att vara hemma.. Har knappt gått utanför dörren sen i tisdags, jag har väl antagligen bara en slapp period.. laddar inför gotland nästa lördag helt enkelt. Då glider hela familjen dit i 10 dagar och firar mig och tvillingsyster Johanna som fyller 18 år. heeeelt galet!

Nu ska jag baka en kladdis som ja ska bjuda krille på när han kommer hit för att träffa vår nya familjemedlem " Ulla ". Har inte berättat så mkt om henne, men hon är iaf en liten kattunge på ca 10 veckor som vi hittat ute. sötast i världen kan jag tillägga att hon är .



 

09-07-08

full rulle igår, hade riktigt kul. nattens bravader har satt sina spår och jag har inte haft det lika kul idag kan jag säga.
Elin kom hit och vi gick och köpte en fet pizza, sen låg vi bara och slappade tills vi fick för oss att gå till aspen och simma några vänder. förutom att man frös ihjäl så vare riktigt skönt att ligga i vatten när man kännde sig så fruktansvärt bakis. prova de! När jag kom hem så la jag mig i sängen och sov järnet tills nu. känner mig fortfarande helt död så ska lägga mig i soffan och kolla på en film nu.

09-07-07

Mot hedesundaön! yes, ikväll blir det Ön. ska precis glida iväg till Ågren nu som håller i förfesten.

Dan





09-07-05

halloj, nu sitter jag och elin här redo för att dra till Simon och bada tunna. de ska vi ägna oss åt ikväll.
Här kommer några  bilder sen igår, poolbilderna kommer senare ;D





fast car


gomorron

kom hem sent inatt från galet poolparty! riktigt kul hade vi, och blött vart de. bilder kommer förhoppningsvis upp senare :)
Idag känner man väl sig inte allt på topp, mobilen är borta och huvudet likaså.
 Bio ikväll kanske?

09-07-04

Ikväll tänker jag minsann inte sitta hemma och ruttna. nej, istället ska jag festa med mina vänner.
Tog några snabba cambilder




Full och dum

hittade en bild från förra helgen när Chrisse ( full ) kom på en brilliant idé om att raka av sitt hår, självklart ställde jag upp och körde en fin rand i luggen.
Otur bara att rakapparaten inte ville fungera sen, haha.


09-07-03

Börjar sakta men säkert tillfriskna, imorse låg vi vid poolen och stekte. lika kallt i vattnet idag, men de gick. Ikväll är alla förutom jag ute och roar sig känns det som, jag som inte har ålern inne får ligga hemma och tröstäta.

Favoriter

Några favoriter från topshop, jag fyller ju år snart...
så mamma och systrar nu har ni lite tips :)


första doppet

första doppet i poolen för i år! 21 grader, men de funka.


RSS 2.0