09-01-29

Hola! Vaknade upp i uppsala imorse så de va nära till skolan + att jag hade sovmorgon, så de gjorde inget att jag inte somnade förns sent i natt. Skoldagen har iaf varit otroligt skön, en lektion! men satt kvar enda tills 4 endå och pluggade på:) Snart kommer Krill hit och installerar ett körkortsprogram på datorn så ska nöta de varje dag tills jag fyller 18 , haha.

Imorgon ska jag till Skansen med några st från skolan och studera djurens beteenden, direkt när jag kommer hem så lär jag skynda mig och göra mig iordning för Elin,Malin och jennys 18 års fest som kommer bli kanon. 110 pers bjudna + att det alltid kommer oinbjudna, känner att det kan sluta hur som helst de här.

Nu ska jag gå och äta tacos, ha de ♥

09-01-27

Är helt slut, trött i huvudet. Har pluggat satan från att jag kom hem från skolan fram tills nu, har djursjukvårdsprov i morgon, typiskt mig att ta tag i det dagen före.
Försov mig även imorse, första gången för det här året, vilket inte kommer hända igen :P eller kanske, med tanke på att klockan snart är halv 12 och jag ska upp 5 .. måste sova nu, natti

birka paradise 09-01-23






09-01-22

hallo
Kom hem för ett tag sen, har varit och solat. känner mig väldigt brun nu och det är ju kanon eftersom att jag ska  iväg på kryssning imorgon och festa järnet! ska bli såå kul.  Har varit väldigt dålig på att updatera min blogg på sistone, men ska försöka ändra på de. tänkte hoppa in i duschen nu och sen pröva kläder som jag ska ah på mig imorrn.
puss puss

Idrottsgalan


09-01-19

måndag igen, dagen har varit ganska lugn.. vi stannade kvar efter skolan idag och gymmade några st, har bestämt att vi ska göra de minst två ggr i veckan nu inför beachen 09, haha.. men det vart mest skratt och slappt, men på tors då ska vi bli lite serriösare. kom inte hem förns halv 7 och nu tänkte jag kila iväg ut i snöovädret till palle och umgås med henne och Miah.






















09-01-18

min helg:

Fredagen vart ganska lugn, satt hemma hos palle med miah och pratde i timmar, mycket trevligt och roligt. senare gick vi hem till elin där ett gäng andra tjejer satt och förfestade,  vi gick senare hem till erik på fest.. åkte hem runt 1 och sen vidare till storvreta där jag tillbringade natten .

Lördagagen vart mycket lugn, när jag kom hem efter 1 någon gång gick jag inte utanför dörren en enda gång, låg och slappade hela kvällen med krille, systrarna, godis och film .

Imorse gick jag elin och jenny hem till malin som fyllt 18 och åt tårta och umgicks, senare gick vi och kollade på volleboll. och nu är jag hemma, tänkte hoppa in i duschen nu och sen burra in mig i mitt duntäcke framför tv:n .

hoppas ni haft en bra helg. puss


09-01-16

För idag är det ingen vanlig dag, idag är det krilles födelsedag!

Åkte in till stan imorse en snabbis och köpte presenter till krill, hittade även en del annat till mig själv bara för att det inte var de jag skulle köpa. sen övningskörde jag hela vägen hem till krille  och de gick kenun, där åt vi tacos :)
Nu är jag hemma, tänkte spendera kvällen tillsammans med tjejerna nu så hadebrahej!

09-01-15

Guru Josh - Infinity (original full video)


09-01-13

kladdkaka, duntäcke och twilight.
Imorgon blir det simmning,solning och övernattning på elevhemmet.


Två låtar från twilight som är rysande bra :


09-01-12

Tur att man inte sitter i skolan helt ensam när man inte börjar förns om 1,5 h,
tur att man inte somnade förns efter 3 någon gång i natt också...

09-01-11

Helgen har varit helt okej, fredagen spenderades hos Shana med lite dricka och några vänner. vi gick senare över till Berlinarna och festade lite, men jag gick nog hem först. fråga mig inte varför ...
Lördags förmiddagen kikade vi på bakiskillarna som spelade hockey, och senare under kvällen satt vi hemma hos mig och åt hamburgare, drack glögg och spelade sanning eller konsekvens. ännu senare gick vi hem till jenny där jag blev kvar tills runt 3 innan jag gick hem och la mig.

Idad vaknade jag halv 3, skönt och sova ut.. åt frukost och sen gick och kollade på hockey. Nu tänkte jag spendera min sista lovkväll hemma för mig själv inbakad i mitt duntäcke framför en bra film.


09-01-09

fredag, allt är på topp och ska träffa tjejerna snart för att fira elin lite mer, med andra ord blir det party ikväll.
nu ska jag hoppa in i dushen, see ya ♥


Go kväll

Tänkte krypa ner i sängen nu, ska försöka komma upp tidigt imorgon :) Älskar fredagsmornar!
här kommer två bilder också, en sen i lördags och en sen igår innan stan...





 

09-01-08 ♥

För idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Elins födelsedag!

Stan hela dagen igår, hyrde film och hade mys på kvällen. Idag blir det lugnt, ska över till elin senare och gratta henne med tjejerna :) 

 

09-01-06

Middag med familjen + Palle , Kajsa och Krille igår, senare filmsällskap och vidare till storvreta. hem idag, somna vakna upp äta glass och mat... snart pullkaåkning på skatberget och senare film med vännerna :)
 

09-01-05

Godnatt min älskade lilla katt  ♥



gått och blivit sjuk...

phuk och pheber, halsont och huvudvärk.. vill gräva ner mig för ett tag, ska trösta mig med en film och massor av glass nu. hoppas ni mår bättre ♥


 

09-01-04

Känns tungt att man inte somnade förns halv 9 imorse, kom precis hem nu så jag ska ta mig en riktig långdusch och sen lägga mig och sova. idag blir det lugnt kan jag lova, ska vila rösten idag också då jag är galet hes och låter som en 80årig tant. see ya


Country roads


09-01-03

städ-dag. har typ städat hela huset , så mamma blir säkert jätte glad när hon kommer hem ifrån jobbet ikväll om vi inte hunnit stöka till tills dess vill säga.
Igår blev det lugnt, kikade på två filmer och åt pizza med elin,erik,anun och palle. sen gick jag hem och la mig, och vaknade upp tidigt idag med strålande humör. Satt igång låten " Somewhere over the Rainbow " och stekte french toast och varm oboy till mig och johanna :)

Ikväll blir det lite fest, elin kommer hit om ett tag så ska kila nu. ha en bra kväll ♥


nyårsbilder...








uppdatering

Ber om ursäkt för min sämsta uppdatering, men kan skylla på att jag har haft fullt upp.

Nyårsafton blev lyckad, hade en trevlig middag och förfest med tjejerna hemma hos palle innan vi åkte till marsta på nyårsfesten som blev mycket lyckad.
Dagen efter umgicks jag med elin hela dagen och på kvällen åkte vi iväg till uppsala där vi kikade på film och umgicks med några från nyårsfesten.

Idag har det varit lugnt, jag och Elin åkte hem ifrån usala imorse och gick senare hem till palle och slappade.
nu är jag hemma och senare blir det pizza med några vänner .

RSS 2.0