Sista

Jovars.. finare väder har man ju haft!


29 april 10

Idag har svetten runnit på praktiken, har jobbat på bra. Imorgon fick jag vara ledig, skitbra! För då blir det minsann Uppsala tidigt och sen grillning :)

Efter praktiken idag åkte jag raka vägen till Gävle för att köpa löshår till min nya härfärg. möter upp Krill på stan, letar som tokar efter affären och när vi väl hittar på affärjäveln så är det stängt !!! Fast att det skulle vara öppet.. bra jävla otur, så de var bara att åka hem igen. tomhänt.  äääh, känner mig ganska nöjd med håret ändå! kan tyvärr inte lägga upp ngn bild då det inte går att överföra bilder till den här datorn som det verkar :S

Nu väntar jag på att Stephy ska komma hit och fixa mina naglar , sen väntar godis och mys.

Brownie!

nu är jag hemma, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om håret.. det är mörkt, men känns ganska okej :) Passar mkt bättre i mörkt än i ljust enligt mig själv . Tog mig några minuters solning också, så nu är jag en riktig brownie ;D bilder kommer upp imörrn! Slaggar i sabbes säng inatt igen, suger att vara ensam. Natti

nervöös.

Ska alldeles strax sticka iväg till frissan och färga håret, är hur skrajj som helst eftersom att jag idag börjat tveka på mörkt hår och börjat gilla mitt eget.. haha ja, jag är fan otrolig! men nej , ska inte banga den här gången!

27 April 10

haha, helt fantastiskt! Min mobil har på något vis ställt tillbaka sig en timme, vilket gjorde att jag vaknade kl halv 6 (när jag trodde att klockan var halv 7) imorse, fick panik och spurtade till tåget, sätter mig på tåget och inte förns då ser jag på upptågets klocka att klockan är 6 istället för 7. haha fy fan. jag som var så trött och hade  behövt sova den där timmen! Tog mig då en promenix ut till praktiken och var där i mkt god tid .
Andra dagen idag på Rudbeck, gick mkt bra även idag. Innan jag slutade fick jag ge 18 st subkutana injektioner varar av en gick lite snett, stackars lilla råtta!!
Nu är jag iaf hemma, har tagit en cykelrunda med Sion och väntar nu på mat. sen funderar jag på om jag ska bika ner till affärn och köpa lite candy, fyfän så fint.

Praktik

Idag var min första dag på Rudbeck , och jag tror att jag kommer få tre jättebra veckor där. Det är nästan bara gamla jällaelever som jobbar där och det hela går ut på att vi ska serva forskarna, vi sköter alltså deras djur osv.
Redan idag fick jag injicera ett flertal råttor vilket gick jättebra :)

25 April 10

Bra slut , var ju inte hemma förns efter 6 imorse... så har inte fått mkt sömn. Beställt hem thaimat med systrarna som vi ska hämta snart, sen drar nog jag och Sabina iväg till Söderfors.

Som ni ser så är håret en aning ljusare, i onsdags var jag nämligen hos Malin och la i ljusa slingor. Tycker att det blev alldeles för ljust för mig så har beställt en ny tid hos sax&sol på Onsdag, då blir det mörkt !

underbart.

Jag blir fan fascinerad av hur folk beter sig i denna lilla skitby, att man så gärna vill skapa bråk och letar sig fram till det.
Hade en jättetrevlig utekväll igår tills en viss person (ja, hon som oftast alltid ligger bakom alla dessa tjafs ) kommer upp med de mest skrattretande historierna någonsin, det är så pinsamt så ni kan inte förstå vilket liv det var på upptåget inatt.
Det är duktigt av dig att du lyckas prata till dig så mkt folk, men som tur är har ju folk börjat inse nu hur tappad du är.. så lugna sig lite nu !

Slick.

Vi har grillat och grejat här hemma, riktigt najs. nu ska jag kläcka min första cider för har precis blivit klar med håret och sminket, de blir krugen ikväll :)

24 April 10

halloj, förmiddagen har spenderats ute i solen med Hydas, vi har skrapat hela altanen och målat . Fortsättning följer imorgon..  Ikväll blir det grillning med familjen!

23 April 10

Hemma ikväll, lugnt och skönt. Krille har varit och hälsat på, vi har ätit både tacos och thaimat och kikat på talang. Annars idag har jag varit iväg till skolan en sväng och skrivit prov och sen besökt min praktikplats.

Känner inte för att göra ett skit, man blir på så dåligt humör av detta väder ! Vart lite lyckligare när jag kom till uppsala och det vart finväder, men när man kom hem till Tierp igen hamnade man ju i vinterlandet själv. Kan inte förstå hur det kan ha blivit så mkt snö !?

Men en glad nyhet: gjorde min examination i går ju, och idag kom min lärare fram till mig och berättade att jag hade gjort det utomordentligt bra, MVG ++ !

jahap.. nudå? kanske lika bäst att lägga sig i sin nybäddade säng och sova bort helgen.

hahahha... jag sitter hemma SJÄLV på en fredagkväll.

ett skämt !?

När jag tittade ut från fönstret i morse trode jag fan att det var ett skämt, snostorm förfan! Gick inte ens att ta sig till station, men som tur var hade jag far min nära till hands som kunde köra dit mig.

Examination i zookursen, Lärarna var kunder och vi personal i en djuraffär. inget vi behövt vara nervösa för, hade riktigt kul och det gick jättebra :)

Imorgon har jag prov på förmiddagen, så måste plugga satan ikväll. På eftermiddagen så ska jag besöka min praktikplats, och sen klippa Krille , inte för att jag kan sånt men på egen risk :P

Affärn nu och inhandla nått gott till pluggandet!

Katthimmlen har fått en ny ängel


21 april 10

jag vill inte mer. jag känner mig helt färdig, fysiskt och psykiskt.

Jag saknar Thailand

att få gå upp på morgonen i solsken och äta god frukost


att åka tuktuk med en sovande Sharlene i knät

Ta ett morgondopp i det varma

Leka med kidzen

Äta riktig thaimat i Thailand

Snorkla i det klarblåa vattnet

att vandra omkring i djungeln

Sitta ute på balkongen och prata och dricka med sin storasyster som man knappt träffar

Gå och få naglarna fixade

och att umgås med familjen


Jag saknar verkligen Thailand !


20 April 10

Morning! finväder idag, fast jag tänker hålla mig inomhus ! mår som en jävla kråka.. vaknat miljarder gånger inatt och fått gått upp och druckit saft, harklat mig och snytit mig. fyfään.
Ska sätta mig och plugga och tycka synd om mig själv.

19 April 10

Idag har tankarna fort omkring till alla håll och kanter, jag är arg.. eller nej jag är inte arg, mest besviken.. och lite arg... och ledsen.
Efter skolan mötte jag upp syster Sabina för middag på stan och sen shopping. Köpte ett par shorts, en skjorta och ett skärp. träffade på Malin och tog en glass också.
Nu känner jag mig heelt färdig, febrig och svullen i hals, öron och näsa... mår inte alls bra. Tur att jag är ledig imorgon så att jag får tid till att vila och tänka.. helst vill jag inte alls tänka, för det gör mig bara ledsen..
Nu en kopp te med massa honung !

rolling on the floor and laughing my eyes out


18 April 10

Morning sunshines! härligt att vakna upp och känna sig på topp! Solen lyser så jag tänkte gå ut och sätta mig på altanen en stund, synd att man inte har jordgubbar hemma.. och inte orkar jag ta mig till affärn :/

Jamie är här och river omkring, trevlig kille dedär.. igår nös han på mitt ben så att jag fick GRÖNT snor/slem över hela benet. fresh! Idag är han vild, springer omkring och skriker o jagar katterna. Hoppas Fia kommer och hämtar honom snart så att man kan sanera lägenheten från snor.. haha.

Fredags


Pluggjanne

Herregud vad jag känner mig duktig, här sitter jag omringad med böcker och tokpluggar istället för att vara ute och förtära alkohol. Känns riktigt bra faktiskt, har gjort mig av med råttgiftet till vin jag drack inatt också. Ska fortsätta att plugga ett tag till och sen hoppar jag nog ner i lopplodan! Puss på er.

Skansen



17 April 10

Usch och fy och blä! Får man verkligen må såhär dåligt...? Aldrig mer vin säger jag..
Riktigt trevlig kväll igår ändå, träffade vänner jag inte träffat på väldigt länge vilket var jättekul :) tyvärr sabbade jag denna dag , har nog inte mått såhär dåligt på hur länge som helst så det blir inge party för mig ikväll som det var tänkt.

Högskola

Idag var sista ansökningsdagen så jag har passat på...




18.02


Ledig dag

Skönt,skönt,skönt att vara ledig både idag och imorgon. Idag ska jag städa hela lägenheten (ovanligt) men det är helt sjukt hur snabbt det blir skitigt här hemma med alla dessa djur och människor som stökar ner! och sen tycker jag faktiskt att det är ganska kul också.. speciellt sen när allt är helt rent :)

Kanske tar tag i lite plugg också, men de får vi se hur de blir med de, ut och springa med Sion ska jag iaf göra!

13 April 10

Sista riktiga skoldagen för denna vecka, för imorgon bär det av till skansen med "zooklassen" och resten av veckan är man free , ska passa på att umgås med Elin då i det fina vädret som väntas, blir ju tyvärr inte mkt av det nuförtiden. På fredag ska jag även klippa och färga håret, tror jag... Sist jag bokade tid så fick jag ju panik och ringde och avbokade. Skulle verkligen vilja bli brunett nu men är för feg för förändring ;P

Nog om det... Idag har man suttit ute i solen på rasterna och fått bränna , och efter skolan beställde vi maxmat och satte oss vid ån och åt i det härliga vädret! Efter det blev det shopping, fick med mig en ny klänning,kjol och bikini hem :)

Oj vad klockan tickar på, ska upp tidigt imorgon så nu är det natti natti!

new shoes


Shalle

Vart äääääär Shalle ?  -Här är Sharlene! :D


Saknar denna lilla dam..

Plugg..

Här sitter jag och råpluggar sista dagen på lovet. Känns helt sjukt att det här har varit mitt sista lov någonsin, sorgligt...

Idag har det varit fin-fint väder ute så då har man sjävklart tagit vara på solen och legat ute o haft det skönt. Gårdagen vart väldigt lugn och fin, vi hyrde film och pluggade lite.

Snart börjar Ballar av stål, får inte missas ! Så ska parkera mig i soffan med lite daimglass nu, hörs!

8 April 10

Är på jobbet, har varit ganska mycket folk idag på lunchen men knappt någon nu på eftermiddagen så det finns inte mycket för mig att göra.. Funderar på helgen, skulle vara najs att grilla och dricka med tjejerna men vädret ser ju inte lovande ut, hörde att det skulle snöa imorgon ! Jippi, för det har vi ju inte fått nog av...

Lite maträtter jag lagat ihop idag :






haha, om det ändå vore så, nej det är faktiskt Mankan som står för dessa rätter. Kom in och prova?:)



mmmmm...

Sitter här med en skål friterad banan med knäcklglass och sirap, fyfan så fint ! Det är jag värd efter en hel dags jobb och efter jobbet en bantningspringrunda med Sion .

7 April 10

Ganska lugnt idag igen.. jag vill att det ska komma folk, har ju ingenting att göra... Längtar tills jag slutar, då ska vi nog ut ett gäng för lite alkohol och spel, kuul.

Just de.. igår fick jag hem min studentklänning, det satt perfekt och är superfin! Back to work now..

Stereo love


At woork

Paus i arbetet, inte mkt folk som e sugna på thaimat idag...

påskägg

Jag fick det finaste ägget :)


Lördags

Bingolotto & Thaimat

Dagen har spenderats hemma i huset, städat och städat tills det skiner har jag och sabina gjort. På kvällningen gick vi och hämtade thaimat och spelade på bingolotto, själv vann man ju två sverigelotter ;D

Påskmiddag


Sparka in fönstret!

Åh vad less man bliiiiiiiir, alltid när man ska komma hem är det någon som har låst än ute så att man inte kommer in och få stå ute i kylan och dampa loss! Precis vad som hände mig och Sabina nyss, jävla tur att vi har en far som är låssmed så att vi kunde lösa det på det smidiga sättet istället för att sparka in fönstret som vi hade stora planer på! Eftersom att det är någon som har låst dörren och det absolut inte är Johanna som är knölfull i tärnsjö så måste det ju vara någon i huset, men jag och sabbe har sökt igenom varenda vrå med varsin kniv och har inte hittat någon än så... ja då måste det vara spöken " eller så har hästen naffsat igen dörren " gonatt!




Luthagen

Nu ska vi sticka iväg på middag hemma hos Larsa, ha en trevlig påskafton!

3 April 10

Halli hallå, har nyss varit ute och bikat lite ärenden, nu ska jag och sabina ut och springa häcken av oss innan vi drar iväg på middag i luthagen och sen bio . ha en en bra dag!

2 April 10

Var väl inte alltför pigg när man vaknade upp imorse, men de vare värt!
hade en riktigt rolig kväll igår: utmaningar, dans, roligt folk, calle, sked i bakluckan och deeptalk med främling vid köksbordet i natt/morse haha..

Dagen har spenderats i soffan med Robin,Sabina och Stephy. Massage och kebabrulle, sen vidare hem till Robin för fredagsmys. Lagade mat, åt frukt och kollade på film. Men nu är jag tillbaka hemma igen och har planer på att gå och lägga mig så sov gott alla !







Torsdag

Först förfest hos Robin, sedan heartbreak för hela slanten!



1 April 10

Sion och Skilla har fått följa med till skolan idag, dom har busat hela dagen så Sion var helt slut när vi kom hem, passade på att utnyttja de och skrapa tänderna och bada honom, så nu är han fin hund.

Kom tre små söta påskkärringar hit för ett tag sen, men dom lär ju aldrig mer komma tillbaka såsom Sion skällde och morrade! kisshund

nepp, ner till Granngården nu och fylla på hundmats-förrådet!


RSS 2.0