bubbelbad

Tagit mig ett varmt bad nu efter sista programmet av kungarna. Har haft det riktigt mys ikväll med ungarna, målande naglarna i alla möjliga färger, läste böcker, kollade tv, åt massor av godis och sen slocknade båda två på mig i soffan.
Tänkte kolla film nu med jopplan och sen dags för spruta 3! (Melnotan är vad jag sprutar in, ska berätta mer om det senare i något inlägg) Jessica fick ta´n igår men eftersom att hon inte finns här nu så får det bli joppis, känner mig en aning skakis inför det kan jag tillägga. Mådde ganska så dåligt inatt, men inte lika farligt som efter spruta ett... hoppas man sover bättre inatt, ha det fint!

Ps. Kanske åker hem imorgon ändå, behöver närhet av min finaste.

Kommentarer
Postat av: P

vill också prova melanotan, kul att någon kan blogga lite om det. Vore jätte kul om du kunde förklara lite varför du vill ta och osv!

2010-10-28 @ 00:01:48
Postat av: Anonym

Melanotan? Du driver? Du vet att det är olagligt, right? :b Riktig bullshit spruta- fast ja, vill man se ut som Kissie så heja på!

2010-10-28 @ 09:25:14
Postat av: sabina

varför skriver alla med lite kritik anonymt undrar jag? Melanotan är inte olagligt att använda, utan endast att sälja och det är ett hormon och absolut ingen drog. Dessutom så finns det ingenting i melanotan sprutan som gör att du kommer att se ut som Kisse. Denna spruta tar man för att man vill bli brun utan att ligga i solarie 3 gånger i veckan, vilket är cancerframkallande och skadligt för huden. Sen att man kan få biverkningar som ökad sexlust och minskad aptit betyder inte att ALLA får det, så någon bullshit spruta är det inte heller.

tack för mig.

2010-10-28 @ 09:39:22
URL: http://mylittlepowny.blogg.se/
Postat av: Anonym

Melanotan är benämningen på två syntetiskt peptidhormoner som stimulerar melanocyterna i kroppen att producera melanin. Människans naturliga hormon för processen, α-MSH (alpha-melanocyte stimulating hormone), är omkring en tusendel så potent som Melanotan.[1] Melanotan upptäcktes på University of Arizona under åttiotalet men har ännu inte lanserats på någon marknad och '''''''''''''''''''''''''kan inte köpas lagligt i Sverige.''''''''''''''''''''''' Läkemedelsverket gick ut med ett pressmeddelande i slutet av juli 2010 och varnade för användning av Melanotan II. [2]



En del läkare avråder från att använda Melanotan tills man vet mer om långtidseffekterna även om inga farliga bieffekter på människor har hittats.[3]. I Australien görs förberedande läkemedelstester för försäljning av rättighetsinnehavarna, Clinuvel Pharmaceuticals Limited.

2010-10-28 @ 11:09:09
Postat av: Anonym

Hoppas de går bra för dig med sprutan så inget allvarligt händer. Ska bli roligt att följa de här på din blogg.



http://www.lakemedelsverket.se/Alla-nyheter/NYHETER-2010/Lakemedelsverket-varnar-for-anvandning-av-Melanotan-II-/



http://www.plastikkirurgiforum.se/broestfoerstoring/16355-nagon-som-testat-melanotan-sprutor-sk-barbie-medicinen.html

2010-10-28 @ 11:11:09
Postat av: hmm

Melanotan kan eventuellt vara lika osexigt som silikon och ett lika tydligt tecken på desperation.



En riktigt omogen väg att välja i jakten på förändring av sin kropp. För att inte nämna genvägsförsök.



Kan mycket väl liknas vid feta människor som istället för att röra på sig väljer att krympa magsäcken genom operation.



Tragiskt och osexigt.



Tjingtjong.

2010-10-28 @ 21:03:53
Postat av: sabina

så var vi där igen, anonym.

2010-10-29 @ 11:34:28
URL: http://mylittlepowny.blogg.se/
Postat av: Martin

Till polis Sabina:



Mitt namn är Martin.



Förstår inte hur det är eller var viktigt i sammanhanget, men du får gärna förklara det för mig!

2010-10-29 @ 16:00:11
Postat av: sabina

Jag anser bara att det är onödigt att slänga ur sig kommentarer om man ändå inte kan stå för vem man är. Att så fort det kommer till kritik så döljer man sitt namn. Det är en självklarhet att man ska stå för det man tycker annars behöver man inte yttra sig alls.

2010-10-30 @ 09:57:46
URL: http://mylittlepowny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0