mig själv

Eftersom att jag fått en efterfrågan om att berätta lite om mig själv så tänkte jag passa på att köra en kort presentation nu.
Martina heter jag och är en 17 årig tjej som bor i en liten tätort vid namn Tierp, jag går i skolan i uppsala på Jällaskolan där jag pluggar djurvård då mitt allra största intresse är djur. Det bästa jag vet är min familj och mina kära vänner, till familjen hör bl.a min tvillingsyster Johanna och storasyster Sabina, men även min egna lilla älsklingshund Sion som jag köpte i sommras. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, så är det något mer ni vill veta om mig så uppskattar jag att ni frågar. Skulle vara jättekul att få veta lite om er som läser min blogg också då jag inte har en aning om vilka ni är, så skriv gärna någon rad om er själva.                         T.ex " Eva heter jag 65+ från skåne "


Kommentarer
Postat av: joppis

tjenare , jag är en givmild brud på 17 barre som blir 18 barre i sommar, älskar eddie meduza och feta cadillac med en fet V8. har en schysst tvillingsyrra vid namn Martina Löfström som tydligen ska äga rum i denna blogg . va mer kan ja säga?(kliar mig på magen) . nåväl ska sova nu, ha de gött systrami.

2009-02-26 @ 21:49:16
URL: http://lofstroem.blogg.se/
Postat av: sabina

HAHAHAHAHA ! kan ju johanna vara skön :D

2009-02-27 @ 08:13:00
URL: http://mylittlepowny.blogg.se/
Postat av: micaela

melis 17+ från jälla............ hihi

2009-02-27 @ 15:13:26
URL: http://micaelalouise.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tjena! jag läser din blogg och heter sandra och du vet vem jag är! :)

2009-02-28 @ 15:09:11
URL: http://sajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0