Stucked in paradise

Vi begav oss med pimpbussen till flygplatsen tidigt på morgonen, ställde oss i kön och skulle chceka in, men det fick vi ju inte göra för då kommer en reseledare fram och berättar för oss 300 pers som ska åka hem, att planet sitter fast i indien och det är bara för oss att ta ut det vi behöver för en natt på hotell ur resväskan och sen checka in den, åka till ett nytt hotellet och vänta på mer info om när planet ska åka. Alla vart sura förutom jag, vilket glädjeruus! En dag till i paradiset, yeeees!!

Vi hamnade iaf på ett jättefint hotell i Nai yang och hade det hur bra som helst, lunchbuffé, middagsbuffé och frukostbuffé gratis.

Det som hade hänt med planet var att de på ditvägen inte fått tillstånd att åka över phakistan och indien, så de var tvungna att åka runt i ell luftrum tills bränslet tog slut och dom var tvugna att landa i indien. Därifrån fick de inte tilllåtelse att flyga därifrån så där blev de stående och personalens arbetspass tog slut så ny personal var tvugna att komma. Det sägs att de fick betala 150.000 kr för att få åka därifrån. hela 19 h var dom fast inne i planet, vi är glada att vi inte var dom!
yees



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0